0
0 reviews

Hotel Mons 4*

Zlatibor, Srbija
od 39€ / Po noći

POPUST 10%

Za boravak duži od 4 noći.

Popust se ne odnosi na novogodišnji paket.

Hotel Mons 4*

Zimovanje 2022-23

Zlatibor

 

Hotel Mons 4* nalazi se pored Crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. Hotel je udanjen 8 km od ski centra Tornik. Izolovani su od buke, tako da je gostima zagarantovan miran odmor. Sa svojim modernim enterijerom, sadržajem koji nudi i najvišim nivoom usluge, MONS predstavlja pravo mesto za odmor i uživanje svih generacija.

Hotel Mons sadrži 21 savremeno opremljenih apartmana, od kojih su 3 studija, 15 apartmana za četiri osobe i 3 apartmana koji primaju maksimalno šest osoba. Pored pomenutih smeštajnih jedinica, hotel sadrži i prijemni hol, recepciju, café restoran, wellness SPA centar, konferencijsku salu, teretanu, dečiju igraonicu i FUN zonu.

Za ljubitelje skijanja, na 8 km od Hotela mons, na nadmorskoj visini od 1110-1490m, nalazi se ski centar Tornik.

Ukupan kapacitet skijališta je oko 5.400 skijaša na sat. Centar je opremljen šestosednom žičarom, kao i sa dva ski lifta tipa ”sidro”. Četri staze, Čigota, Tornik, Ribnica i Zmajevac, pokrivene su sistemom za veštačko osnežavanje, tako da ovaj ski centar više ne zavisi od vremenskih uslova. Takođe sadrži i dečije igralište i karusel.

Ukupna dužina ski staza iznosi oko 7000 metara. Staze Tornik i Zmajevac u Ski centru Tornik dobile su homologaciju za organizovanje slalom i veleslalom trka.

 

https://mons-zlatibor.com/

  • Bandera – 8 km
  • Ski lift Tornik – 8 km
  • Krnevo plandište – 9 km

CENOVNIK 2022/23.

Smeštaj Struktura Max broj osoba 01.10.2022. - 30.12.2022. Nova Godina 30.12.2022.-03.01.2023. Paket od 4 noćenja 03.01.2023. - 22.01.2023. 22.01.2023. - 12.02.2023.
Studio Kombinovana soba 2+1 pomoćni ležaj 39.3 364 44 40.6
Apartman Lux & Comfort I dnevni boravak +1 spavaća soba 2+2 pomoćna ležaja 44.45 402 49.8 46.4
Apartman Comfort II i III dnevni boravak +1 spavaća soba 2+2 pomoćna ležaja 41.5 / 46.6 43.25
Apartman Mons dnevni boravak +2 spavaća soba 4+2 pomoćna ležaja 49.2 431 54.7 51.3

* Cene su izražene u evrima po osobi za noć i odnose se na uslugu noćenja sa doručkom.
* Cene za Novogodišnji Paket su izražene po osobi na bazi paket aranžmana koji obuhvata četiri polupansiona (doručak i večera).


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
• korišćenje spa centra ograničeno je na 90 minuta dnevno po osobi. Termin je potrebno rezervisati na recepciji hotela.
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa u iznosu od 120,00 RSD po osobi dnevno i osiguranje od 10,00 RSD po osobi dnevno nisu uključena u cenu.,
• Za decu do 7 godina plaća se samo osiguranje u iznosu od 10,00 RSD, a za decu od 7 do 15 godina plaća se boravišna taksa u iznosu od 60,00 dinara po osobi dnevno i osiguranje u iznosu od 10,00 RSD po osobi dnevno,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI

• Za boravak od 4 noći i duže odobravamo 10% popusta (ne odnosi se na Novogodišnji Paket),
• Pomoćni ležaj se plaća 60% od pune cene,
• Treća i četvrta osoba u apartmanu MONS plaćaju 70% od pune cene,
• Ukoliko u smeštajnoj jedinici boravi jedna osoba cena se uvećava 75%,
• Za decu do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe ne plaća se smeštaj. Za decu uzrasta od 7 do 12 godina plaća se 3.100 RSD po osobi u pratnji dve odrasle osobe. Pratilac je dužan da recepcioneru na uvid da zdravstvenu knjižicu deteta,
Nova Godina – Za decu do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe smeštaj se ne naplaćuje. Za decu uzrasta od 7 do 12 godina doplata iznosi 21.450,00 rsd, uz pratnju dve odrasle osobe. Pratilac je dužan da recepcioneru na uvid da zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.
• Iznajmljivanje dečjeg kreveca je besplatno.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti