0
0 reviews

Hotel Olimp 4*

Zlatibor, Srbija
od 63€ / Po noći

Hotel Olimp nalazi se na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. Nalazi se 230 km od Beograda, pored magistralnog puta Beograd-Podgorica-Jadran. Zahavljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.
Hotel za svaki dan u godini, prava oaza mira i opuštanja.

Novembra 2013, Hotel Olimp je postao prvi hotel u Srbiji koji je dobio energetski pasoš!
Ovaj dokument pruža potvrdu o kvalitetu zgrade sa stanovišta komfora i potrošnje energije tj. ekonomičnosti i ekološke prihvatljivosti. Energetski pasoš sadrži podatke o energetskom razredu zgrade i ukazuje na finalnu potrošnju toplotne energije za grejanje.

Hotel se u potpunosti greje sistemom voda-voda, pomoću toplotnih pumpi a, jedan od kurioziteta je da su ukupni troškovi grejanja smanjeni za pet puta, dok je o emisiji štetnih gasova suvišno i govoriti. Zgrada je svrstana u visoku B kategoriju!
Ekološki pasoš je još jedna potvrda da je Hotel Olimp privržen ekološkim stremljenjima i pristalica sofisticiranih tehnologija u službi očuvanja prirodnog okruženja i razvoja lokalne zajednice.

Wellness & Spa centar HEDONA je novoizgrađeni centar hotela Olimp na Zlatiboru. To je mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje i postizanje potpune udobnosti. Ovaj novootvoreni Wellness & Spa centar nalazi se u donjem nivou hotela i nudi članovima i gostima sledeće sadržaje:

– ZATVORENI BAZEN SA REGULISANOM TEMPERATUROM I ĐAKUZIJEM

– TERETANU VISOKE TEHNOLOGIJE

– PERSONALIZOVANE PROGRAME VEŽBANJA SA ISKUSNIM INSTRUKTORIMA

– ODVOJENE ŽENSKE I MUŠKE SVLAČIONICE

– PARNO KUPATILO, FINSKU SAUNU, BIOSAUNU, KALDARIJUM I TUŠEVE ZA MASAŽU

– VELIKI IZBOR MASAŽA, TRETMANA LICA I TELA, PEDIKIRA I MANIKIRA

– KVALIFIKOVANE TERAPEUTE I KOZMETIČARE KOJI KORISTE PROFESIONALNE PROIZVODE

Spoljašnji olimpijski i dečiji bazen sa restoranom predstavljaju u letnjim mesecima jedinstveno mesto za opuštanje. Njihova jedinstvenost je u tome što su napunjeni prirodnom izvorskom – magnezijumskom vodom sa niskim sadržajem natrijuma iz bunara koji se nalazi u dvoršitu hotela Olimp. U letnjim mesecima to je vrlo posećno mesto i na raspolaganju je određenom broju gostiju koji nisu smešteni u hotelu.
Moderno su uređeni, po najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, ozvučeni ambijentalnom muzikom, sa masivnim drvenim ležaljkama uz solarno dogrevanje vode.

Smeštajni kapaciteti hotela:
– 33 sobe – lux + standard lux + standard sobe
– 7 apartmana – 6 apartmana + apartman Olimp
– 1 rezidencija

Dvokrevetne sobe – lux
Sobe su opremljene modernim nameštajem, vrlo komforne, sa oko 30 metara kvadratnih. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Udobnost i toplina je zaista nešto što krasi ovaj smeštaj. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.

Standard plus
Sobe su opremljene modernim nameštajem, površine od 26 do 30 kvadratnih metara i nešto manjim kupatilom u odnosu na lux sobe. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Pozicionirane su tako da imaju jako puno svetlosti, a većina poseduje i terase.

Dvokrevetne sobe – standard
Sobe su opremljene klasičnim nameštajem, takođe su vrlo komforne sa 23 do 26 kvadratnih metara. Poseduju mini bar, sef, besplatan wireless internet, LCD TV. Većina ima terase sa kojih se pruža pogled na zlatiborske krajolike.

PorodiČne sobe – lux
Idealan smeštaj za porodicu, sa dve moderno opremljene sobe. Raspolažu istom opremom kao i dvokrevetne sobe iz kategorije lux.

Rezidencija
Rezidencija poseduje tri spavaće sobe, tri kupatila, dnevni boravak i kuhinju.

U neposrednoj blizini hotela nalazi se sportska dvorana i nekoliko fudbalskih terena koji nisu u vlasništvu hotela Olimp, ali ih možemo uvek rezervisati za potrebe sportskih ekipa.
O kvalitetu naših usluga svedoči veliki broj eminentnih ekipa i reprezentacija koji su bili naši gosti tokom niza godina.

http://www.hotelolimp.com/

Cenovnik za 2023

Tip sobe 03.01-31.01.2023.
LUX - DVOKREVETNA SOBA 63
LUX - JEDNOKREVETNA SOBA 80
DE LUX - DVOKREVETNA SOBA 70
DE LUX - JEDNOKREVETNA SOBA 87
STANDARD PLUS - DVOKREVETNA SOBA 58
STANDARD PLUS - JEDNOKREVETNA SOBA 75
STANDARD - DVOKREVETNA SOBA 55
STANDARD - JEDNOKREVETNA SOBA 72
PORODIČNA SOBA 63
APARTMANI - JEDNOSOBNI 58
APARTMANI - JEDNOSOBNI / JEDNOKREVETNI 97
APARTMANI - DVOSOBNI 63
APARTMAN - OLIMP 72.5

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje uslugu polupansiona.


U cenu je uključeno

 • smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
 • korišćenje wellness & spa, teretane, dečije igraonice,
 • troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • organizovani prevoz,
 • boravišna taksa
 • osiguranje,
 • fakultativni izleti,
 • individualni troškovi.

Doplate

 • Doplata za pansionski ručak iznosi 1100 RSD, a deca od 7-12 god. plaćaju 50%,
 • Ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna osoba i dete do 7 godina koje ne plaća boravak, primenjuje se cena
  1/1 sobe/apartmana.
 • Deca do 7 god. ne plaćaju boravak u hotelu, a od 7-12 god. 2.500 RSD fiksno u pratnji 2 odrasle osobe.
 • Ukoliko je dete od 7 do 12 godina u pratnji jedne osobe plaća 50% cene.
 • Deca preko 12 god. plaćaju punu cenu. Potrebno je prezentovati zdravstvenu knjižicu deteta.
 • Za boravak od 4 dana i duže odobrava se popust 10%, a za boravak od 6 dana i duže 15%.
 • Za garantovanu rezervaciju gost je obavezan da uplati avans u dogovoru sa službom recepcije.
 • Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu već samo osiguranje 15 RSD.
 • Deca od 7-15 god. plaćaju 50% boravišne takse i osiguranje 15 RSD.
 • Pomoćni ležaj je 50% od cene sobne jedinice koja se koristi.
 • Boravišna taksa iznosi:
  • za odrasle 120 RSD dnevno,
  • deca od 7 do 15 godina plaćaju 60 RSD  dnevno,
  • a deca do 6 ne plaćaju taksu,
  • a osiguranje 15 RSD. dnevno.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti