0
0 reviews

Hotel Palić Resort 4*

Palić, Srbija
od 90€ / Po noći

Hotel Palić Resort 4*

U samom srcu romantičnog Palića, na par minuta hoda od čuvene Velike terase, Letnje pozornice, teniskih terena, jezera i Zoo vrta, okružen neverovatnim Parkom prirode projektovanim u engleskom stilu, nalazi se Hotel Palić.

Hotel Palić Resort se nalazi na 150 m od obale jezera. Hotelski kompleks se sastoji od: 17 smeštajnih jedinica, Spa i wellness centra (hotel ima toplu vezu sa spa centrom), kafe bara, zatvorenog bazena, fitnes centra, pansionskog restorana, lifta, aperitif bara, parkinga, recepcije (00-24).

Hotel je otvoren 2012. godine. Čitav hotelski kompleks renoviran je aprila 2017.godine po najsavremenijim svetskim ugostiteljskim standardima. Tom prilikom je napravljen novi Spa&Wellness centar.

Dobitnik je nagrada:
– Novosadskog sajma – Diploma sa velikom zlatnom medaljom 2012 i 2015
– Park Palić – Priznanje za izuzetan doprinos u turizmu na Paliću za 2012
– Booking.com – Award of excellence 2014 i 2015

Duh secesije, umerena doza prefinjenosti i elegancije, i gostoljubivost mladog osoblja učiniće da doživite nešto sasvim novo, ali sa osećajem kao da ste kod kuće!

Zatvoreni bazen radi tokom čitave godine. Bazen je opremljen sa automatskim hidromasažerima za masiranje tela i potpuno opuštanje, ležaljkama, setom za sedenje, toaletom i tuš kabinama. Idealan je za opuštanje pre i nakon SPA termina. Temperatura vode je 30°C. Radno vreme zatvorenog bazena je od 10 do 22h. Zatvoreni bazen se nalazi u prizemlju hotela (0 nivo) i na raspolaganju je svim gostima našeg hotela. Korišćenje bazena je uključeno u cenu smeštaja.

Najtraženiji sadržaj SPA centra je đakuzi kada. Kombinacija hidromasažera i aeromasažera u đakuzi kadi sa temperaturom od 37°C je namenjena potpunoj relaksaciji i otklanjanju napetosti i zamora. Preporučuje se osobama sa reumatskim i venskim tegobama. Privatni SPA termini od 90 minuta se zakazuju na recepciji hotela.

Za potpuni doživljaj SPA sadržaja gostima je na raspolaganju Finska (suva) sauna sa temperaturom od 100°C uz minimalnu vlažnost vazduha.Preporučuje se za dezinfekciju disajnih puteva, u borbi protiv alergije, anksioznosti, depresije, bolesti kože, izbacivanje vode i toksina iz organizma. Preporučeno vreme boravka u sauni: 8-15 min.

U turskom (parnom) aromatičnom kupatilu temperatura iznosi 50°C uz vlažnost vazduha od 100%. Arome mente i morski soli omogućavaju kompletan užitak i zdravstvenu namenu turskog kupatila. Terapija u parnom kupatilu je namenjena osobama koje pate od tegoba disajnih puteva, naročito bronhitisa, astme, kašlja i problema suve kože kao i za izbacivanje toksina iz tela. U parno kupatilo se ulazi samo u kupaćem kostimu a opremljeno je tušem za rashladjivanje unutar kabine tokom tretmana. Preporučen boravak: 5-20 min.

Još jedan od sadržaja SPA bloka su tople ležaljke (tepidarijumi). Pre ulaska u saune, opustite se na ležaljkama – tepidarijumima, koje svojom temperaturom od 40°C poboljšavaju cirkulaciju krvotoka i rad nervnog sistema. Dizajnirane tako da omogućavaju potpuno opuštanje i uživanje.

Hotel je opremljen fitnesom visoke kategorije sa najsavremenijim spravama. Tu se nalaze cardio sprave, tegovi, pilates lopta…

Bogata gastronomska ponuda u restoranima i vinarijama Palića, šetnje uz jezero, kao i opuštanje u SPA centru hotela, učiniće Vaš boravak nezaboravnim odmorom za dušu i telo.

Caffe bar hotela Palić Resort je otvoren od 7 do 22 časa tako da gost u bilo koje vreme može da uživa u bogatom izboru omiljenih pića i obraduje svoja čula ukusa i mirisa aromama čaja i kafe. U caffe baru možete da se odmorite uz kafu, pročitate knjigu ili uživate u prijatnoj atmosferi. Posebna čar našeg hotela je letnja terasa na samom krovu hotela. Opremljena ležaljkama i lazy bag-ovima, učiniće i sunčanje na palićkom suncu nezaboravnim. Ako želite da isprobate i uživate u vinima lokalnih vinarija sa autohtonim sortama vinove loze, stoji Vam na raspolaganju Caffe bar sa preko 15 različitih vrsta vrhunskih vina.

Bez obzira da li se odlučite za aktivan odmor, ili ste tip za hedonističko lenčarenje na bazenu, bez obzira da li dolazite u dvoje, ili vodite i mališane sa sobom, garantujemo Vam dane za pamćenje koje ćete sigurno želeti da ponovite!

CENOVNIK ZA 2023.

Smeštaj Cena
Soba sa Francuskim ležajm 1/1 90
Soba sa Francuskim ležajm 1/2 115
Dvokrevetna soba 1/1 107
Dvokrevetna soba 1/2 132
Trokrevetna soba 1/3 158
Apartman 1/1 132
Apartman 1/2 158
Vip apartman 1/1 170
VIP apartman 1/2 205
Dodatni ležaj APP 34

* Cene su izražene u evrima po osobi po noći i uključuju uslugu noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno

• smeštaj na bazi izabrane usluge,
• korišćenje fitness centra,
• zatvorenog bazena,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa 130 RSD,
• osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
* Deca do 6 godina ne plaćaju smeštaj,
* Deca od 6 do 12  godina imaju popust od 50% na cenu pomoćnog ležaja,
* Deca od 12 godina plaćaju punu cenu smeštaja,
* Deca od 6 godina plaćaju punu cenu doručka,
* Deca do 7  godina ne plaćaju boravišnu taksu,
* Deca od 7 – 15  godina plaćaju 50% boravišne takse,
* Osobe sa invaliditetom, strani državljani koji su po međunarodnim konvencijama i sporazumima oslobođeni plaćanja takse, lica koja neprekidno borave u objektu za smeštaj, duže od 30 dana oslobođeni su plaćanja boravišne takse,
* Doplata za pomoćni ležaj 30€ po danu,
* Doplata za doručak 2.6€,
* Doplata za večeru odrasli 16€, deca 8€,
* Dnevni boravak 68€.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.30h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti