0
0 reviews

Hotel Palisad 4*

Zlatibor, Srbija
od 52€ / Po noći

Hotel Palisad se nalazi u srcu turističkog naselja Zlatibor okružen borovom šumom.

Već dugi niz od 55 godina predstavljamo simbol turizma na planini Zlatibor. Sklad „stare“ arhitekture i savremenog renoviranog enterijera, istančanog ukusa i elegancije čini naš hotel prepoznatljivim ne samo na Zlatiboru već na pordučju cele Srbije.Na samo stotinak metara nalazi se centralni trg i zlatiborsko jezero kao i drugi najznačajni lokaliteti na našoj planini.

Zlatibor je već godinama najposećenija planina u Srbiji. Ovaj planinski masiv nalazi se na putu ka Jadranskom moru, na samo 230 km od Beograda. Sa čak 220 sunčanih dana godišnje predstavlja idealno mesto za odmor i sportske aktivnosti, uključujući i zimske sportove. Ovaj planinski biser Srbije je dobio svoje ime po svojim zlatnim pašanjacima i prostranstvima grandioznih borovih šuma.Turizam na Zlatiboru počeo je da se razvija dolaskom kralja Aleksandra Obrenovića i njegovom posetom izvoru Kulaševac. Od tog trenutka, imućniji ljudi tog vremena počeli su grade vile i letnjikovce, i na taj način započeli dugogodišnju tradiciju Zlatibora kao turističkog centra.

Najviši vrh ovog parka prirode je Tornik (1496m), iznad kog se rascvetala ruža vetrova koja ovu planinu čini jedinstvenom oazom zdravlja. Zlatibor je planina koja godinama širi svoje ruke svima onima koji žele da uživaju u njenim prirodnim, istorijskim i kulturinim bogatstvima. Njih je mnogo, a na vama je da nas posetite i prepustite se šetnji dugim stazama zlatiborskih šuma koje će vas sigurno odvesti na pravi put.

U hotelu Palisad nalazi se 196 soba. Njihov enterijer odlikuje originalni planinski dizajn: drvo u prvom planu, panjevi i štrikani prekrivači koji oživljavaju autentičnu tradiciju zlatiborskog kraja. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima i odvojen garderober kao zasebana celina u sobi su svakako segmenti koji će oplemeniti vaš boravak. Alpski karakter i rustični planinski detalji koji upotpunjuju atmosferu nemenjeni su svima onima koji od odmora očekuju najviše.

Od smeštajnih jedinica izdvajaju se lux sobe koje se od drugih ističu komforom i prelepim pogledom. Pogled se pruža na zeleni park, centar naselja i vrh Čigotu i to sve sa mogućnošću uživanja u istom kako iz same sobe, terase ili iz kade dok uživate u toploj kupci.

Predahnite od svakodnevnih obaveza i uživajte u opuštajućoj atmosferi Relax and beauty centra hotela Palisad, na raspolaganju su vam finska sauna i jacuzzi.

Salon za masažu Kozmetički salon Relax & Beauty centra hotela „Palisad“ je mesto u kome će lepota Vašeg lica zablistati na površinu. Širok spektar različitih tretmana učiniće da vaša duša i telo budu u potpunosti podmlađeni, a naše stručno osoblje posvetitće Vam individualnu pažnju dostojnu samo Vama. U našem relax centru možete zakazati razne vrste masaža koje će vam pomoći da se osećate odmorno i prijatno.

Teretana u sklopu hotela opremljena je najsavremenijim „life fitness“ spravama. U sklopu teretane su 4 kabine za tuširanje. Za goste hotela teretana je gratis.

Sa preko 2000 sunčanih sati godišnje idealno je mesto za sve sportiste i rekreativce. Za sport i rekreaciju u okviru sportskog centra hotel Palisad poseduje fudbalski teren sa prirodnom travom čije su dimenzije 105x68m. Pored navedenog u okviru sportskog centra nalaze se i dva terena sa veštačkom travom najnovije generacije. Njihove dimenzije su 105×68 i 90x50m. Svi tereni izgrađeni su po FIFA standardima. Hotel Palisad raspolaže sa još jednim fudbalskim terenom sa prirodnom travom kao i pomoćnim terenom. U ponudi jei mogućnost organizovanja utakmica i turnira. Fk Crvena Zvezda, fk Partizan, fk Aris Limasol, fk Utreht iz Holandije, fk Vlaznija iz Skadra, fk Amkar iz Rusije, fk Željezničar Sarajevo, fk Budućnost Podgorica, samo su neke od klubova koji su za svoje pripremi izabrali upravo sportski centar hotela Palisad.

Hotel Palisad u svojoj ponudi pored fudbalskih ima i četiri teniska terena za odrasle i jedan dečiji. Terenska podloga prekrivena je šljakom. Lokacija terena je u samom centru odmah pored zlatiborskog jezera. U samoj blizini hotela nalazi se zatvorena sala za košarku, odbojku i rukomet. Na Zlatiboru se organizuje sezonski dečiji letnji kamp, kao i tenski turnir “Zlatibor Open”.

Kongresni centar Palisad prostire se na 735 m2 i sastoji se od jedne velike i pet manjih kongresnih sala čiji kapacitet i raspored sedenja zavisi od želje i potrebe klijenata tako da može imati od 50 do 350 mesta. Sala na prvom spratu ovog kongresnog centra , pored svoje osnovne namene, može se koristiti i kao banket sala, a pogodna je i za izložbeni prostor.

https://palisad.rs/

CENOVNIK 2022/2023.

Tip smeštaja 25.12.-18.02.2023 19.02.-08.07.2023 09.07.-20.08.2023 21.08.-24.12.2023
Dvokrevetna soba Jednokrevetna soba Dvokrevetna soba Jednokrevetna soba Dvokrevetna soba Jednokrevetna soba Dvokrevetna soba Jednokrevetna soba
Dvokrevetna Lux soba soba 92 138 77.5 124 92 138 77.5 124
Dvokrevetna Superior soba 80.5 120 70 112 80.5 120 70 112
Dvokrevetna standard soba 62.5 100 58 90 62.5 100 58 90
Apartman 111 179 99 160 111 179 99 160

* Cene su izražene u evrima po osobi / noći i odnose se na uslugu noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa za odrasle 120 RSD po osobi/noć, deca od 7 do 15 godina plaćaju 60 RSD po detetu/noć, a deca do 7 godina ne plaćaju taksu.
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
• Deca do 7 godina u pratnji roditelja borave besplatno,
• Ukoliko smeštajnu jedinicu koristi jedna odrasla osoba i dete do 6,99 godina starosti koje ne plaća boravak primenjuje se
cena 1/1 sobe/apartmana
• Doplata za pomoćni ležaj iznosi 2900 RSD/noć,
• Doplata za treću ili četvrtu odraslu osobu u apartmanu iznosi 2900 RSD/noć,
• Doplata za decu od 7 do 12 godina iznosi 2900 RSD/noć,
• Doplata za decu od 7 do 12 godina u sobi za boravak na zajedničkom ležaju iznosi 2900 RSD/noć,
• Doplata za večeru za decu od 6,99 do 11,99 godina iznosi 500 dinara po detetu,
• Doplata za pansionsku večeru iznosi 1000 dinara po osobi.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti