0
0 reviews

Hotel Park 4*

Bled, Slovenija
od 55€ / Po noći

Hotel Park je renoviranjem postao elegantan hotel sa jedinstvenom lokacijom na šetalištu Bledskog jezera, sa najboljim pogledom na lepote Bleda. Inspiracija za renoviranje bila je priroda. Bled je jedinstven alpski biser u svetskim razmerama.

Smešten na ivici Triglavskog nacionalnog parka, usred prirode koja oduzima dah, kombinuje dva izuzetno važna prirodna elementa, vodu i šumu. Voda i šuma su dva prirodna obeležja koja su poslužila kao glavna vodilja u renoviranju Hotela Park. Priča i ponuda Hotela Park osmišljeni su u kombinaciji sa urbanom elegancijom, udobnošću, održivim elementima, vodeći računa o zdravlju i dobrobiti naših gostiju.

Hotel Park – Sava Hotels & Resorts u ponudi ima velnes centar sa velikim termalnim bazenom u zatvorenom, saune, teretanu i pogled na Bledsko jezero i Julijske Alpe. Gostima su na raspolaganju terasa i besplatan WiFi u lobiju.

Sobe imaju balkon, sef, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom ili tušem. Iz soba se pruža pogled na jezero ili na okolni park.

Hotelska picerija Rikli nudi širok izbor testenina, salata i pica. U aperitiv baru služe se raznovrsna pića. U hotelskoj poslastičarnici možete probati čuvenu bledsku krempitu, kao i druge kolače i raznovrsne kafe.

U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni ski centri, kao i mala ski staza u samom srcu Bleda. Pokljuka, čuveni centar za skijaško trčanje i skijanje van obeleženih staza, udaljen je svega 20 minuta vožnje.

Čim uđete u hotel Park, bićete zadivljeni zaista veličanstvenim pogledom na Bledsko jezero, podsećajući vas da ste na odmoru – dobrodošli!

CENOVNIK ZA 2022.

01.11. - 22.12. 01.07.-07.07. 04.09.-31.10. 23.12.-29.12. 08.07-03.09. 30.12.-31.12.
Smeštaj Noćenje sa doručkom Polupansion Noćenje sa doručkom Polupansion Noćenje sa doručkom Polupansion
Double Room 55 80 70 95 87 112
Lake View Double Room 69 94 87 112 109 134
Lake view Suite 86 111 108 133 135 160
Double Room – Single Occupancy 99 124 126 151 157 182
Lake View Double Room – Single Occupancy 124 149 157 182 196 221
Lake View Premium Double Room 75 100 95 120 118 143
Top Floor Premium Suite 126 151 160 185 201 226
Top Floor Lake View Premium Suite 140 165 178 203 222 247

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona i noćenja sa doručkom po osobi, po danu, u evrima.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• popust na korišćenje Sveta sauna u Wellness-u Živa u hotelu Rikli Balance.
• korišćenje hotelskog bazena i sauna
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišne i prijavišne takse 3.13 € po osobi po danu
• prijava 1 € za noć
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Dete od 6 do 12 godina u apartmanima sa pogledom na jezero sa 2 odrasle osobe (maksimalno 2 dece): – 50%
• Dete od 6 do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa 1 odraslom: – 15 %
• Treća odrasla osoba u apartmanu: – 30%
• Doplata za krevetac 7 € dnevno

POPUSTI
• Dete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi sa 2 odrasle osobe (maksimalno 2 dece): gratis
• Dete do 6 godina u dvokrevetnoj sobi sa 1 odraslom osobom (važi jednokratna popunjenost): gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti