0
0 reviews

Hotel Park 5*

Vrnjačka Banja, Srbija
od 121€ / Po noći

Hotel Park se nalazi u Vrnjačkoj Banji, na 200 metara od Mosta ljubavi i nudi spa i velnes centar, besplatan privatni parking i terasu. Gostima su na raspolaganju restoran, recepcija koja radi non-stop, posluga u sobi i besplatan WiFi. Ponuda hotela takođe uključuje bazen u zatvorenom, saunu i uslugu konsijerža.

Fasada hotela Park je rađena u stilu Ampir – vrsti poznog klasicizma u kome se koriste dekorativni elementi, uz zadržavanje stroge i monumentalne osnovne kompozicije. Mnoge palate iz doba kraljevine Jugoslavije su projektovane u ovom stilu.

Fasadu krase skulpture naše dve poslednje kraljice Marije i Aleksandre, delo vajara Miloša Komada.

Ovaj hotel gostima nudi klimatizovane sobe sa radnim stolom, kuvalom, mini-barom, sefom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem. U svim sobama objekta A Hoteli – Hotel Park su obezbeđeni peškiri i posteljina.

Hotel ima 57 smeštajnih jedinica i može da ugosti oko 130 gostiju. U njegovom sastavu je i atraktivan Wellness & Spa centar – moderan, intiman, upakovan u prepoznatljivom stilu A hotela, dve konferencijske sale, À la carte restoran sa poslastičarnicom i baštom na Promenadi, pansionski restoran, kao i maštovito uređena Kuća slatkiša sa najboljim „Pionirovim“ proizvodima. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u okviru objekta. Takođe, hotel poseduje sopstveni parking, koji u Vrnjačkoj Banji predstavlja ozbiljan benefit za hotelske goste.

U sklopu SPA & WELLNESS centra možete pronaći:

UNUTRAŠNJI BAZEN
Gostima hotela je na raspolaganju prelep zatvoreni bazen nepravilnog oblika površine 42 m2 i dubine 1,5m.

FINSKA SAUNA
Suva sauna koja pojačava imuni sistem, čisti telo od toksina i stimuliše cirkulaciju.

SLANA SOBA
Pomaže u lečenju tegoba sa disajnim putevima, hroničnog umora i sezonskih alergija.

TEPIDARIJUMI
Tople klupe za potpunu relaksaciju, koriste se naročito između korišćenja dva spa sadržaja.

MASAŽE I TRETMANI
Bilo da vam je potrebna masaža prema vašim potrebama ili tretman za negu i lepotu lica i tela, prepustite se našim fizioterapeutima.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Konstantin Veliki, udaljen 84 km od Hotel Park.

CENOVNIK ZA 2023.

Noćenje sa doručkom Polupansion
Smeštaj 1/1 1/2 1/1 1/2
Standarna soba (twin/dbl) 121 125 127 137
Superior soba (twin/dbl) 139 143 145 155
Premium soba 166 170 172 182

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom i polupansionom po osobi dnevno, u evrima.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa od 140 rsd po osobi dnevno, deca od 7 do 15 godina plaćaju 70 RSD dnevno,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
• Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu i prijavu
• Doplata za pomoćni ležaj za odraslu osobu iznosi 40€ sa uslugu noćenja sa doručkom i 46€ za uslugu polupansiona
• Dolalata za decu od 7 do 12 godina iznosi 25€ noćenja sa doručkom i 29€ za uslugu polupansiona
• Dvoje dece do 7 godina borave gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti