0
0 reviews

Hotel Pegaz 4*

Vrnjačka Banja, Srbija
od 79€ / Po noći

Pegaz Holiday Resort je apart hotel sa 4 zvezdice.

Pegaz Holiday Resort se prostire na preko 10,000 kvadratnih metara u okviru kojih korisnici i gosti mogu koristiti brojne Slowliving sadržaje.

Svaki segment hotela pažljivo je koncipiran tako da gostima nudi jedinstveno iskustvo usporavanja, slobode i potpune autentičnosti da ponosno budu ono što istinski jesu tokom boravka u Vrnjačkoj Banji.

Slowellness centar

Wellness & Spa, centralno mesto hotela, namenjeno potpunom oporavku i relaksaciji modernog čoveka. Jedinstvene usluge koje apsolutno svima prijaju, i posle kojih dani koji slede više nisu isti.

U Wellness & Spa Centaru nožete pronaći zatvoreni bazen, 2 hidromasažne kade, tuševi doživljaja, slana soba sa negativnim jonima, parno kupatilo sa aromama i penom, finska sauna, slana sauna, infra sauna, amfiteatar sauna, bio sauna, infrasky, relax soba, Fitness centar. Deca do 16 godina mogu da koriste bazen i slanu sobu u pratnji roditelja

Enterijer hotela predstavlja posledicu izmirenja čoveka i prirode. Izaberi jedan od šest vrsta moderno opremljenih apartmana i soba sa balkonima u kojima se sva tvoja čula odmaraju i okrepljuju. Prepusti se miru, tišini i predivnoj dnevnoj svetlosti u ambijentu koji te podseća šta znači kad se stvarno opustiš.

Ukoliko ste ljubitelj ukusnih zalogaja i finih pića, uz koje se najslađe prepričavaju nezaboravne prijateljske dogodovštine i prave nove gastronomske uspomene, onda je velika verovatnoća da je restoran Adut pravo mesto za vas. Restoran Adut dostupan je i redovnim i eksternim gostima hotela.

Tople boje i prirodni materijali čine svaki boravak u restoranu Adut prijatnim iskustvom. Jela pripremljena od uvek svežih i zdravih sastojaka, nude potpuno novo iskustvo uživanja u dobro poznatim srpskim delikatesima i poslasticama.

Adut bar vam nudi preko trideset vrsta premium rakija i koktela te listu kvalitetnih vina. Manje je više, zato osetite toplinu sunca u svakom gutljaju kvalitetnog pića.

https://hotelpegaz.com/

CENOVNIK ZA 2023.

Tip smeštaja Usluga 23.01.-19.06.2023. 01.01.-22.01. ; 10.02.-19.02. ; 07.04.-18.04. ; 28.04.-02.05.
Radni dan Vikend Radni dan Vikend
1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2 1/1 1/2
Standard soba Polupansion 79 105,5 91,5 118 96,5 123 109 135,5
Deluxe soba Polupansion 86 225,5 95 127,5 104 140,5 112,5 145,5
Standard studio Polupansion 82 110 91,5 121 100 136 109 139
Deluxe studio Polupansion 104 140 117 154,5 122 157,5 134,5 167
Superior apartman Polupansion 93 124 104 137 110,5 141,5 121 154,5
Family apartman Polupansion 100 133,5 108 147,5 118 151 125,5 165

* Cene su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za noć i odnose se na usluge polupansiona.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• slowellness centar je uračunat u cenu,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa u iznosu od 140 RSD po noćenju po osobi za odrasle, odnosno 70 RSD po noćenju po osobi za decu od 7 do 15 godina. Deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
• osiguranje u iznosu 10 RSD po noćenju po osobi bez obzira na uzrast.
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
• Doplata za pomoćni ležaj iznosi 4900 RSD/noć,
• Dete do 7 godina na pomoćnom ležaju plaća 690 RSD,
• Dete od 7 do 15 godina na pomoćnom ležaju plaća 2590 RSD,
• Doplata za krevetac 500 RSD,

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti