0
0 reviews

Hotel Pepa 2*

Divčibare, Serbija
od 16€ / Po noći

Hotel „Pepa“ se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Divcibarama na udaljenosti manjoj od 100 m od centra i pored same ski staze „Centar“, tzv tanjirače, ušuškan u borovoj šumi. Hotel već dugi niz godina svojim gostima pruža usluge smeštaja i ishrane.

Raspolaže sa 22 sobe ( 1/1, 1/2 i 1/2 + pom ) sa kupatilom (tuš kabina), tv, telefonom i internet konekcijom (bruto površina sobe je 17 m2), kao i sa 1 poluapartmanom povrsine 28 m2, sa ukupnim kapacitetom 60 ležaja.

U okviru hotela radi pansion sala, a la carte sala, sala za sastanke, mala sala, mini kafe bar, mini tv sala, menjačnica, recepcija.

Restoran sa kuhinjom u kojoj se pripremaju brojni domaci i internacionalni specijaliteti uz veliko iskustvo i tradiciju dugu vec 40 godina.

Hotel raspolaze i sa salom kapaciteta do 50 mesta koja je idealna za odrzavanje seminara, predavanja i prezentacija jer poseduje svu neophodnu opremu.

Neposredno pored hotela „Pepa“, na manje od 150 m od centra, nalazi se i Konačište „Pepa“ (nekategorizovan objekat). Svaka soba u Konačištu „Pepa“ ( hotel i konačište imaju zajednički parking ) ima 4 ležaja, kupatilo, tv, internet.

Ukupan kapacitet konačišta je 140 ležaja u komfornim 1/4 sobama sa singl-klasičnim krevetima.

Konačište svojim individualnim gostima nudi izuzetno povoljne uslove smeštaja uz ishranu u restoranu hotela „ Pepa “. Svi gosti sobe u konačištu mogu iznajmiti po jako povoljnim cenama kao 1/2 ili 1/3 sobe.

https://pepa-divcibare.co.rs/hotel-pepa/

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Polupansion Noćenje sa doručkom Noćenje
21.06. - 30.09.2022. (boravak od 2 do 5 noći)
Soba 1/2 standardna ili sa francuskim krevetom 32.5 25.5 22
Soba 1/1 standardna 45 38.5 35
Soba 1/1 sa francuskim krevetom 49.5 42.5 39
Soba 23 - cena za najam po sobi (francuski krevet + dvosed + trosed) doplata 10€/noć po osobi doplata 3.5€/noć po osobi 94.5
21.06. - 30.09.2022. (boravak 1 noć)
Soba 1/2 standardna ili sa francuskim krevetom 36 29 25.5
Soba 1/1 standardna 48.5 42 38.5
Soba 1/1 sa francuskim krevetom 53 46 42.5
Soba 23 - cena za najam po sobi (francuski krevet + dvosed + trosed) doplata 10€/noć po osobi doplata 3.5€/noć po osobi 94.5

* Cena uključuje smeštaj na bazi izabrane usluge, po osobi dnevno u evrima  ( osim sobe
br 23 ). Soba 23 se izdaje na bazi najma ( noćenja ), max 5 osoba.
* Za boravak od 6 noći i duže cena se umanjuje za 10% od cena u tabeli!


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• korišćenje dečije igraonice
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
Boravišna taksa iznosi 80,00 dinara za sve goste hotela starije od 15 godina, deca starosti do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca starosti od 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 40,00 dinara
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
Deca do 5 godina koriste gratis (smeštaj i hrana) ukoliko sobu koriste sa 2 odrasle osobe.
• Ukoliko sobu koriste 2 odrasle osobe i dvoje dece, deca koriste popuste i to:
   – dete uzrasta od 8-12 godina koristi popust 30%, dete do 8 godina koristi gratis uslugu u odnosu na uslugu koju odrasli plaćaju
   – dvoje dece uzrasta od 8-12 godina koriste po 50% popusta u odnosu na uslugu koju odrasli plaćaju
   – dvoje dece uzrasta od 5-8 godina, jedno dete koristi popust 50%, drugo dete koristi gratis u odnosu na uslugu koju odrasli plaćaju
   – jedno dete uzrasta od 5-8 godina koristi 50% popusta, drugo dete uzrasta do 5 godina koristi gratis
   – jedno dete uzrasta od 8-12 godina koristi 30% popusta, drugo dete uzrasta do 5 godina koristi gratis
• Ukoliko sobu koriste 2 odrasle osobe i 1 dete, deca od 5 do 8 godina starosti dobijaju 50% popusta u odnosu na redovne cene za odrasle goste, dok deca od 8 do 12 godina starosti dobijaju popust od 30% u odnosu na cene za odrasle goste
• Ukoliko jedna osoba i dete starije od 8 godina koriste sobu, dete plaća punu cenu
Ukoliko jedna osoba i dete mlađe od 8 godina koriste sobu, cena se uvećava za 1500,00 dinara po noći u 1/2 standarnoj sobi odnosno 2000,00 dinara po noći u 1/2 u sobi sa francuskim krevetom

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Polupansion Noćenje sa doručkom Noćenje
21.06. - 30.09.2022.
Dve osobe u sobi i više 25.5 19 15.5
Jedna osoba u sobi 42.5 36 32.5

* Cena uključuje smeštaj na bazi izabrane usluge, po osobi, po noći u evrima.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• korišćenje dečije igraonice
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
Boravišna taksa iznosi 80,00 dinara za sve goste hotela starije od 15 godina, deca starosti do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca starosti od 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 40,00 dinara
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
Deca do 5 godina koriste gratis ( smeštaj i hrana )- ukoliko borave u sobi sa 2 odrasle osobe.
Deca od 5 do 8 godina starosti, dobijaju 50% popusta u odnosu na redovne cene za odrasle goste, dok deca od 8 do 12 godina starosti dobijaju popust od 30% u odnosu na cene za odrasle goste, ukoliko sobu koriste 2 odrsle osobe i 2 dece
Ukoliko jedna osoba i dete starije od 8 godina koriste sobu, dete plaća punu cenu
Ukoliko jedna osoba ili jedna osoba i dete mlađe od 8 godine koristi sobu, cena se uvećava za 2000,00 dinara po noći

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Parking
Restoran
Wifi