0
0 reviews

Hotel Perun Lodge 4*

Bansko, Bugarska
od 42€ / Po noći

Hotel Perun Lodge je nov apartmanski hotel, smešten na svega 3 minuta hoda od gondole u najatraktivnijem delu bugarskog skijaškog i golferskog odmarališta Bansko. U ponudi ima besplatan bežični internet kod recepcije i besplatnu uslugu prevoza tokom zimske sezone od donje stanice ski lifta.

Većina smeštajnih jedinica poseduje balkon, a pojedine imaju čajnu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i električnim čajnikom.

U raznovrsnoj ponudi ukusnih jela i koktela možete uživati u privlačnim hotelskim restoranima i modernom baru u lobiju. Na raspolaganju su vam glavni restoran sa zimskom baštom i à-la-carte restoran Egur Egur u kome se služe jela jermenske kuhinje.

Opustite se u modernom spa i fitnes centru apart-hotela Perun Lodge, koji takođe pruža širok izbor tretmana za opuštanje. Deca se mogu zabavljati u besplatnoj igraonici. Na raspolaganju su vam ostava za ski opremu i sala za konferencije.

Ekskluzivni teren za golf udaljen je svega 10 minuta od Banskog. U ovoj oblasti možete skijati od decembra do aprila, igrati golf od aprila do novembra, a uživanje u spa centru je dostupno tokom cele godine.

CENOVNIK ZA 2022/23.

Tip smeštaja Maksimalni broj osoba u smeštajnoj jedinici Usluga 29.12.2022-03.01.2023. Minimum 3 noćenja 04.01.-24.02.2023. 17.12.2022-28.12.2022. 25.02.2023.-03.03.2023. 01.12.2022-16.12.2022. 04.03.2023.-09.04.2023.
Studio 2 odraslih + 1 dete Noćenje sa doručkom 71.5 48.5 46.5 42
Apartman 2 odraslih + 2 dece Noćenje sa doručkom 77 54 52 47.5

* Cene su izražene u evrima po osobi za noć i odnose se na uslugu noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
• korišćenje zatvorenog bazena, parnog kupatila,
• korišćenje porostorije za odlaganje ski opreme,
• prevoz shuttle bus do skijališta,
• boravišna taksa,
• osiguranje,
• besplatan Wi-Fi,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
Deca do 5 godina ( u pratnji 2 odrasle osobe ) na dodatnom ležaju, ne plaćaju boravak,
• Deca od 5 do 12 godina ( u pratnji 2 odrasle osobe ), na dodatnom ležaju, plaćaju 50 % od date cene,
• Odrasli (12+ godina) na dodatnom ležaju plaćaju 25 % od date cene,
• U slučaju da u smeštaju borave jedna odrasla osoba i jedno dete do 5 godina biće naplaćena po ceni za jednu osobu (Single),
• Cena za boravak samo jedne osobe u smeštajnoj jedinici (Single) je umanjena za 25 % od cene za dve osobe,
• Doplata za večeru  za odrasle 18 € po osobi dnevno, za decu od 6 do 12 godina 9 € po detetu dnevno,
• Obavezna doplata za Novogodišnje veče (večera) odrasli 80 € po osobi, deca  od 5 do 12 godina 40 € po detetu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti