0
0 reviews

Riva Hotel 4*

Petrovac, Crna Gora
od 41€ / Po noći

Na samoj obali mora, u srcu Petrovca nalazi se novi hotel Riva. Hotel poseduje 32 dvokrevetne sobe vrhunskog dizajna i 2 predsednička apartmana, sopstvenu plažu, lobby bar i à la carte restoran koji pruža predivan pogled na dva ostrva ispred Petrovca, Katić i Sv. Nedjelju. Sve sobe su luksuzno opremljene sa bogatim sadržajem koji su u skladu sa visokim standardima hotelijerstva. Luksuzni ambijent, ljubaznost osoblja i priroda koja nas okružuje će učiniti da vaš odmor bude nezaboravan. Petrovačka plaža vam nudi neometano uživanje u čarima ljeta, mirisu mora i toplini sunca.

Sadržaj soba čine: centralna klimatizacija, pametna soba (Smart room), satelitska televizija, LCD TV, Minibar, Wi-Fi, sef, stalak za kofer, fen za kosu, čajnik, telefon, krevetac za bebu na zahtev gosta, pomoćni ležaj za dete do 12 godina i luksuzno moderno opremljeno kupatilo. Obezbeđen je besplatan privatni parking u okviru objekta.

Privatna hotelska plaža je na raspolaganju svim gostima hotela po sniženim cenama. Rezervacija je neophodna za svaki dan boravka. Petrovac raspolaže sa dve plaže: Glavna plaža (tzv. petrovačka plaža) je 800 m dugačka, druga plaža Lučice nalazi se na 500 m jugoistočno od centra grada i proteže se dužinom od 200 metara. Otprilike oko 100 m zapadno od obale nalaze se dva ostrva „Katič“ i „Sveta Nedjelja“, koja posebno doprinose atraktivnosti grada.

U okviru hotela se nalazi internacionalni à la carte restoran Riva. Nalazi se na samom šetalistu sa terasom tik pored plaže. To je jedini restoran na centralnom delu petrovačke plaže koji se nalazi uz plažu.
Restoran Riva je jedan od najsjajnijih bisera gastronomske ponude Budvanske rivijere. Uz klasičnu kuhinju nudi obilje svežih morskih plodova, školjki, škampi, riba i jastoga. Pored ribljih i mesnih specijaliteta u restoranu Riva možete probati širok izbor pića, paste i rižota. Uz želju da tradicionalnim desertima udahnemo novi život, osmislili smo kartu koja je odraz mediteranskog nasleđa. Poslastice u Rivi savršeno zaokružuju ponudu jela i predstavljaju šlag na torti opuštenog ručka ili večere. Rivina karta pića sastavljena je od velikog izbora šampanjaca, domaćih i međunarodnih vina, do aperitiva i žestokih pića

Vinarija Buk ima dugu porodičnu tradiciju u proizvodnji vrhunskih vina. Od 2010. godine na crnogorskom tržištu plasiramo tri proizvoda, od kojih su dva crvena vina od istoimenh sorti: VRANAC (autohtona crnogorska sorta) i MARSELAN (francuska sorta nastala ukrštanjem Caberne sovinjona i Crnog grenaza) i belo vino CHARDONNAY. Zasadi vinograda sa ukupno 6.000 čokota vinove loze, u kojima dominira Vranac, podignuti su na specifičnim terenima stepenastih terasa i protežu se od 270 m do 700 m nadmorske visine. Dopustite da Vas restoran Riva zavede svojom pažljivo biranom i znalačkom selekcijom vina naše vinarije!

www.hotelriva.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04.-31.05. 01.06.-10.06. 11.06.-30.06. 01.07.-10.07. 11.07.-24.08. 25.08.-17.09. 18.09.-30.09. 01.10.-30.10.
1/2 Standard (pogled atrijum/planina) BB 41 47 56 73 84 73 56 41
1/2 Junior (pogled more) BB 51 59 72 91 103 91 72 51
1/2 Superior (pogled more) BB 62 72 84 105 118 105 84 62
Deluxe apartman BB 279 327 392 451 499 451 392 279
Predsednički apartman BB 309 344 440 487 535 487 440 309

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom, po osobi (apartmani – najam), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi BB usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za polupansion iznosi 7 evra po osobi, po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 70% (01.07.-31.08.), odnosno 50% za ostatak sezone.

POPUSTI
* Dvoje dece do 12 godina u suite borave besplatno,
* Treća i četvrta osoba u suite preko 12 godina imaju popust od 50%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel ima obezbeđen privatan parking (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Đakuzi
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele