0
0 reviews

Hotel Rotunda 4*

Demanovska Dolina, Slovačka
od 138€ / Po noći

Hotel Rotunda 4*

Jasna – Niske Tatre – Skijanje

Zimovanje slovačka 2022/23

 

Niske Tatre su planinski lanac koji se prostire kroz srednju i istočnu Slovačku i nalaze se južno od Visokih Tatri od kojih ih deli dolina rijeke Váh, dok ih s južne ograničava reka Hron.

Planinski venac Tatri se prostire pravcem zapad-istok u dužini od 80 km i pokriven je gustom šumom, a najveći deo pripada Nacionalnom Parku Niske Tatre koji je osnovan 1978.

Najviši delovi Niskih Tatri nalaze se u zapadnom delu, srednji deo je mnogo niži, dok se prema krajnjem istoku predeli opet izdižu.

Najviši vrh je Dumber sa 2042 metara nadmorske visine, dok se pored njega nalazi niži Čopok na čijih 2024 metara nadmorske visine izlazi i žičara što ga čini jednim od najposećenijih mesta na Niskim Tatrama.

Na krajnjem istoku se nalazi vrh Kralove Hola sa 1946 metara nadmorske visine.

Hotel Rotunda 4* – Zimovanje Slovačka 2022/23

Ako ste ljubitelj planine i tražite avanturu ili žudite za romantikom u paru, ovde ćete pronaći svoj mali raj.

Uživajte u jedinstvenoj atmosferi Hotela Rotunda 4* visoko u oblacima na nadmorskoj visini od 2.000 metara, romantika, udobnost i neometana tišina su vam garancija za nezaboravno iskustvo.

Ako dođete sa severne strane, vaše jedinstveno iskustvo počinje u centru Jasne.

U hotelu Pošta dočekaće vas piće dobrodošlice i osveženje. Kada se prijavite, član osoblja će vas i vaš prtljag odvesti do stanice uspinjače Koliesko, tako da odatle možete putovati do planine Chopok.

Ako dolazite sa južne strane, žičarom se putuje do planine Chopok i nakon toga će vas dočekati u zgradi Rotonde.

Deluxe sobe ili porodične sobe će ponuditi apsolutnu privatnost i udobnost na vrhu planine Chopok.

Pored toga, flaša prošeka će vas čekati u vašoj sobi, a ukusna večera od 4 jela biće servirana uz panoramski pogled u našem novom a la carte restoranu zajedno na zalasku sunca.

Nakon mraka, magična atmosfera u Rotondi se potpuno menja i u njoj možete uživati sa balkona svoje sobe, na spoljnoj terasi zgrade ili ispred same zgrade Rotonde.

Nakon nezaboravne noći provedene u oblacima, u restoranu će vam biti pripremljen ukusan doručak. Kao podsetnik na ovo jedinstveno iskustvo, dobićete sertifikat o provedenoj noći u oblacima.

Veče u Hotelu Rotunda 4* Chopok uključuje:

– smeštaj u Deluxe sobi ili porodičnoj sobi

– prevoz žičarom do planine Chopok (da garantuje apsolutni komfor za uski krug gostiju hotela)

– ukusan doručak (hladni bife + topli bife po porudžbini)

– Večera od 4 jela

– besplatan parking na parkingu pored hotela Pošta (za klijente koji dolaze sa severne strane planine Chopok) ili na parkingu u Krupova (za klijente koji dolaze sa južne strane planine Chopok)

– piće dobrodošlice i osveženje u hotelu Pošta (za klijente koji dolaze sa severne strane Čopoka) ili u Rotondi nakon dolaska (za klijente koji dolaze sa južne strane planine Chopok)

– prevoz gostiju i njihovog prtljaga do i od stanice uspinjača Koliesko (za klijente koji dolaze sa severne strane planine Chopok)

– poklon u sobi – flaša prošeka

– povratak žičarom

– sertifikat noć u oblacima

 

https://www.tmrhotels.com/a-night-on-mt-chopok/en/

 • Grand – Brhliská – 50 m
 • Otupné – Luková – 50 m
 • Otupné – Zrkadlo – 300 m
 • Biela Pút – Jasná – 350 m
 • Jasná – Priehyba – 550 m
 • Jasná – Luková – 650 m
 • Priehyba – Chopok – 800 m
 • Jasná – Luková Small – 1 km
 • Záhradky – Priehyba – 1.3 km
 • Záhradky – 1.3 km
 • Záhradky – Rovná Hol’a – 1.3 km

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.30h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti