0
0 reviews

Hotel Royal Mountain 4*

Divčibare, Serbija
od 111€ / Po noći

Ušuškan u gustoj borovoj šumi Divčibara, hotel Royal Mountain svojim izgledom pleni i predstavlja idealan spoj lukuza i prirode. Bogatim sadržajima učiniće da odmor za celu porodicu budekompletan i harmoničan. Lokacija predstavlja samo jedan od aduta hotela, koji se nalazi u samom centru Divčibara i u blizini svih bitnih lokacija ove planinske lepotice: ski liftu, pešačkoj stazi, vidikovcu, drvetu ljubavi.

Udobnost i komfor su sinonimi smeštaja hotela Royal Mountain.
Svaka jedinica dizajnirana je tako da gostu pruža osećaj modernog stambenog prostora, ali istovremeno i da vas razmazi i pruži kvalitetan san i pravi komfor. Velike staklene površine učiniće da vam nebo bude na dohvat ruke, buđenje uz poj ptica i da vas sjaj zvezda i meseca povede u najdublje snove. Dah zastaje od samo jednog pogleda, što na ceo objekat, što na okolinu.

Tipovi smeštajnih jedinica:

Dvokrevetna Soba (20m²)
Klasika koja je uvek u modi. Dvokrevetna soba idealna je za kraće boravke za 1 ili 2 osobe, prijatelje ili emotivne partnere, koji će dane provoditi u prirodi, a noći na francuskom ležaju, našem oblaku udobnosti, i imati dovoljno prostora za opuštanje.

Dvokrevetna Soba Sa Odvojenim ležajevima (20m²)
Komforna dvokrevetna soba, sa odvojenim ležajevima, idealna je za kraće boravke za 1 ili 2 osobe koji će dane provoditi u prirodi.

Delux Apartman (20m²)
Uživajte u udobnoj sofisticiranosti ovog Delux apartmana koji se đakuzi kadom izdvaja od drugih smeštajnih jedinica. Bračni krevet za romantične snove i garnitura za sedenje i deljenje najiskrenijih razgovora. Idealan za parove.

Porodična Soba (25m²)
Prepustite se porodičnom uživanju s pogledom na krošnje divčibarskih borova. Za roditelje je tu francuski ležaj, dok je sofa na razvlačenje 140x200cm namenjena deci koja su uvek na oku iza ukrasnog zida. Televizor se rotira 360 stepeni, te deca pred spavanje mogu gledati crtaće, a roditelji nakon toga mogu uživati u filmu ili omiljenoj seriji.

Junior Apartman (33m²)
Osećajte se kao kod kuće u ovom privlačnom apartmanu sa smeštajem za do četiri ili pet osoba, koji sadrži 2 odvojene prostorije sa 2 francuska ležaja i foteljom na razvlačenje i jednim kupatilom. Uživajte u panoramskom pogledu na prirodu Divčibara ili se posvetite poslu uz besplatan bežični internet, dok ostatak porodice provodi vreme u šetnji.

Superior Apartman
Ovaj prostrani apartman je savršen za porodice ili grupe prijatelja koji traže utočište u srcu Divčibara i vole da provode vreme i na terasi pod otvorenim nebom. Dve odvojene prostorije sa 1 francuskim ležajem i 2 razdvojena kreveta 100x200cm i foteljom na razvlačenje samo su prvi korak ka kraljevskom uživanju, a krunu pravog odmora čini terasa od 50m2.

Connecting Apartman (20+24m²)
Unapredite elegantnost vašeg boravka na planini u ovom prostranom apartmanu za do 4 osoba koji sadrži 2 odvojene sobe povezane vratima sa 1 francuskim ležajaem 180x200cm i 2 razdvojena kreveta 100x200cm, kao i 2 kupatila. Idealna je za višečlane porodice ili pak za grupu prijatelja koji više preferiraju boravak u hotelu od boravka u planinskim kućama.

Briga o umu, telu i duhu bi trebalo da bude kamen temeljac svakog odmora. Wellness and spa centar svojim bogatim sadržajem doprinosi vašem kvalitetnom odmoru i pravom divčibarskom Royal iskustvu. Izdvojte makar i 15 minuta dnevno i posetite oazu spokoja (bazen, finsku i borovu saunu, tursko kupatilo, tapedarijume ili teretanu) i vaše telo će to zaista ceniti.

Blagodeti masaža i široke ponude wellnes and spa centra čine se kao beskonačan spisak.

Neke od prednosti masaža su smanjenje stresa i bola, podsticanje cirkulacije, pozitivan uticaj na rad unutrašnjih organa i kvalitetan san.

Blagodeti koje donosi odlazak u wellness and spa centar jesu smanjenje bola u mišićima,jačanje imuniteta i odbrambene funkcije organizma, izbacivanje toksina iz tela, pozitivan uticaj na disajne puteve i kožu i još mnoge druge.

Odlaskom u wellness učinićete za svoje zdravlje mnogo više nego što mislite, prepustite se čarima wellness and spa centra i vaše telo i um će vam biti više nego zahvalno.

U à la carte restoranu gastronomska magija se stvara korišćenjem lokalnih i uvek svežih namirnica, kako bi svaki zalogaj ostao upamćen i utisak o odličnom gostoprimstvu urezan u sećanje na boravak. Čekaju vas specijaliteti izuzetnog ukusa koji daju pečat jedinstvenosti hotelu.

Za sve koji vole aktivan odmor, tu je i teretana sa nekoliko sprava: biciklom, trakom za trčanje, gladijator spravom i benč klupom. Ako je ružno vreme ili prosto volite taj osećaj nakon dobrog treninga, predlažemo da se upustite u planinsko treniranje, jer se razlika zasita oseća. Svež vazduh, nadmorska visina, udoban krevet i dobar san pružiće vam mnogo više energije i osećaćete se fenomenalno.

U hotelu se nalazi i frizerski salon.

Igraonica prilagođena najmlađim gostima je pravi raj za njih, zbog svoje velike opremljenosti i prostranosti budite sigurni da će vaše dete provesti sate igranja, zaboravljajući na vreme.

Igraonica sadrži lavirint, tobogane, bazen sa lopticama, mini kuhinju, sto sa alatom i mnoštvo igračaka za sve uzraste. Za roditelje i odrasle obezbeđen je kafe prostor za opuštanje i odmor u sklopu/u blizini igraonice.

https://hotelroyalmountain.com/

CENOVNIK 2022.

Tip Sobe Max. broj osoba u smeštajnoj jedinici Usluga Cene
DVOKREVETNA SOBA 1 odrasla osoba Polupansion 111
DVOKREVETNA SOBA SOBA BRACNI KREVET 2 odrasle osobe Polupansion 145
DELUX APARTMAN 1 odrasla osoba Polupansion 153.5
DELUX APARTMAN 2 odrasle osobe Polupansion 187.5
FAMILY SOBA 1 odrasla osoba Polupansion 128
FAMILY SOBA 2 odrasle osobe Polupansion 162
FAMILY SOBA 2 odrasle osobe + 1 dete Polupansion 187.5
FAMILY SOBA 2 odrasle osobe + 2 deteta Polupansion 213
JUNIOR APARTMAN 4 odrasle osobe Polupansion 239
JUNIOR APARTMAN 4 odrasle osobe + 1 dete Polupansion 239
SUPERIOR APARTMAN 4 odrasle osobe Polupansion 273
SUPERIOR APARTMAN 4 odrasle osobe + 1 dete Polupansion 273
CONNECTING APARTMAN 3 odrasle osobe Polupansion 247.5
CONNECTING APARTMAN 4 odrasle osobe Polupansion 247.5

* Cene su izražene u evrima po sobi za noći i odnose se na uslugu polupansiona.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• korišćenje spa i wellness centra,
• korišćenje teretane,
• korišćenje dečije igraonice,
• besplatan Wi-Fi
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa za odrasle 80 RSD po osobi/noć, deca od 7 do 15 godina plaćaju 40 RSD po detetu/noć, a deca do 7 godina ne plaćaju taksu.
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
• Deca do 2 godine borave besplatno.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti