0
0 reviews

Hotel San Marco 3*

Rim, Italija
od 435€ / Po noći

RIM VEČNI GRAD


RIM U OKTOBRU – 4 DANA:
AVIO I HOTEL OD 435 eur po osobi!

3 noćenja / 4 dana
Individualni polasci


TERMINI
29.09. – 02.10.2022.; 06.10. – 09.10.2022.; 13.10 – 16.10.2022.
20.10. – 23.10.2022.; 27.10. – 30.10.2022.


AVIO PREVOZ:
JU 530 Beograd Rim 06.45h – 08.20 h
JU 535 Rim Beograd  21.00 h – 22.35 h


HOTELSKI SMEŠTAJ:
Hotel San Marco 3*
Hotel Villa Pinciana 4*

Rim večni grad

 

Rim (ital. Roma) je glavni grad Italije i regije Lacio, takođe najveći i najbrojniji grad u Italiji sa oko 2,8 miliona stanovnika, i četvrti najveći grad u Evropskoj uniji.

Na širem području grada živi nešto više od četiri miliona stanovnika. Rim se nalazi na zapadu centralnog dela Apeninskog poluostrva, na mestu gde se reka Anijen uliva u Tibar.

Prema legendi, grad je osnovan 753. p. n. e., te samim tim ima istoriju dugu gotovo dva i po milenijuma, što ga posle Atine stavlja na drugo mesto najstarijih evropskih prestonica.

Sa pravom se smatra drugom kolevkom zapadne civilizacije, budući da je bio prestonica velikih svetskih sila antičkog doba — Rimskog kraljevstva, Rimske republike i Rimskog cara.

Hotel San Marco

Hotel San Marco 3* se nalazi u starorimskoj zgradi iz 19 veka koja se nalazi u stambenoj zoni stanice Termini, ispred metroa Kastro Pretorio, Rimskog foruma i Circus Makimusa.

U ponudi hotela San Marco se nalazi 81 smeštajna jedinica, podeljene na jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne (francusku ležaj), trokrevetne, četvorokrevetne i apartmane.

Posle poslednjeg renoviranja koje je obuhvatilo ceo hotel, sve sobe su prostrane i funkcionalne.

Mnoge poznate atrakcije možete pronaći u blizini hotela, kao naprimer drevna zlatna baziliku Santa Maria Maggiore, velika  trgovačka ulica Via Nazionale, čuvena Piazza Repubblica sa svojom velikom bazilikom Svete Marije delji Anđeli, Nacionalna opera, Fontana di Trevi , Palazzo delle Esposizione, Quirinal palata, Dioklecijanove terme i još mnogo toga.

Do Koloseuma i Carskog rimskog foruma moguće je doći i peške ako gosti žele, iako je ovo malo dalje.

 

Lokacije koje morate obići u Rimu:

 

Mikelanđelov Trg – Campidoglio

Na jednom od sedam rimskih brežuljaka danas stoji  Mikelanđelov Trg ili još poznatiji kao Campidoglio , gde se nalazi i skupština grada Rima.

Lavovi koji se nalaze na početku stepenica koje vode na kapitol su kopije čiji originali se nalaze u vatikanskom muzeju.

Kroz ceo srednji vek Rimljani su za svoje feste (gradska slavlja) puštali kroz otvore na ustima lavova belo i crno vino koje je bilo besplatno.

Na istom kapitolu se nalazi u centru statua Marka Aurelija za koju su varvari prilikom napada  mislili da je u pitanju statua cara Konstantina i zato je nisu uništili.

Rimski Koloseum

Originalno poznatog kao Flavijanski amfiteatar, naredio je da se izgradi imperator Vaspezijan 72.godine nove ere.

Koloseum se nalazi istočno od rimskog Foruma.

Dizajn Koloseuma je veoma praktičan. Sa svojih 80 ulaza, lako omogućava pristup za više od 55.000 gledalaca.

Jedna je od najvećih znamenitosti Rima pa se sa razlogom kaže da ko je bio u Rimu, a nije posetio ovu fantastičnu arenu – kao da nije ni bio u Rimu!

Koloseum je 2007. godine uvršten među sedam novih svetskih čuda. Svečanost otvaranja Koloseuma trajala sto dana.

Ime je dobio po “kolosalnoj” bronzanoj skulpturi cara Nerona, koja se nalazila ispred samog amfiteatra. Ova skulptura je visoka neverovatnih 40 metara.

Panteon

Panteon je jedan od glavnih ikona Rima.

Zadivljujući 2000-godina-stari hram, sada crkva, je zaista izvanredan spomenik veštini drevnih rimskih arhitekata vizionara.

U vidu crkve postoji od oko 120 godine n.e., kada je Car Hardian izgradio preko originalnog hrama Marka Agripe (27 p.n.e.) – još uvek možete videti Agripino ime ugravirano na prednjem delu.

Hadrijanov hram je bio posvećen svim bogovima – otuda ime Panteon, derivat grčkih reči pan (svi) i theos (bog) – ali 608 godine n.e. preobraćen je u hrišćansku crkvu.

Panteon ili Hram svih bogova je rimski hram sagrađen oko 126. godine naše ere, tokom vladavine cara Hadrijana. Na hramu se nalazi natpis sa prethodnog hrama, a koji je sagradio Marko Vipsanije Agripa 27.-25. pre naše ere.

Drugi natpis na hramu, ispod prvog, beleži restauracijski rad obavljen na Panteonu po naredbi cara Septimija Severa i njegovog sina Karakale 202. g.

Hram je izuzetno dobro očuvan i predstavlja jedno od najbolje očuvanih građevina te starosti. Danas se hram koristi kao hrišćanska crkva.

Sikstinska kapela

Sikstinska kapela je dobila ime po papi Sikstu IV, koji je restaurirao staru Veliku kapelu između 1477. i 1480.godine.

Tokom ove restauracije Pjetro Peruđino, Sandro Botičeli i Domeniko Girlandajo su naslikali niz fresaka koje opisuju Mojsijev i Hristov život.

Vittoriano

Bela neoklasicistička zgrada na Kapitolu. Za lift kojim idete do vrha potrebno je platiti 7e, odakle se pruža katarzičan pogled, a obezbeđeni su i besplatni, neverovatno snažni dvogledi. Inače se u Vitorijanu nalazi besplatan Muzej Rizorđimenta.

Vatikan

Vatikan ili pravim imenom Vatikanski Grad je gotovo najmanja država na svetu.

Ovaj grad – država stvoren je 1929. godine kao naslednik nekada moćne i velike Papske države. Vatikan je dom 800 stanovnika od kojih samo polovina ima zvanično Vatikansko državljanstvo.

Nalazi se na Vatikanskom brežuljku u zapadnom delu Rima. Trg svetog Petra je upadljiv trg sa svojim nametljivim kolonadama vodi do najveće bazilike Hrišćanskog sveta, Bazilike Svetog Petra.

Bazilika svetog Petra

Bazilika svetog Petra je izgrađena u klasičnom renesansnom stilu na mestu prethodne bazilike i najveća je crkva na svetu (2,3 hektara površine).

Ova bazilika ipak nije papino glavno sedište, nego je ta čast pripala Baziliki svetog Ivana Lateranskog. Ipak, zahvaljujući njenoj veličini i lokaciji predstavlja glavnu papinu crkvu i u njoj se održava većina ceremonija.

Za današnji izgled bazilike zaslužan je najviše Mikelanđelo, čiji se najvažniji doprinos građevi ogleda u predivnoj, 138 metara visokoj, kupoli. Izgradnja bazilike je u najvećoj mjeri finansirana novcem od trgovine oproštajnicama grehova.

Bazilika Svetog Ivana Lateranskog

Bazilika Svetog Ivana Lateranskog je rimska katedrala, službeno crkveno sedište rimskog biskupa, tj. pape. To je najstarija i prva po važnosti od četiri velike bazilike u Rimu.

Bazilika svete Marije Velike

Bazilika svete Marije Velike građena je u starohrišćanskom stilu.

Prema legendi iz 13. veka u noći 3. avgusta 352. godine, Gospa se ukazala tadašnjem papi Liberiju i rimskom patriciju Ivanu, naredivši im da u njenu čast izgrade crkvu na mestu koje će biti obeleženo snegom.

Sneg je pao 5. avgusta na Eskvilinu, jednom od sedam rimskih brežuljaka. Papa Liberije je lično obeležio granice buduće bazilike, koja je po njemu dobila naziv Liberijanska bazilika.

Zvonik ove bazilike najviši je od svih crkvenih zvonika u Rimu (oko 75 metara).

Crkve blizankinje: Santa Maria in Montesanto i Santa Maria dei Miracoli

Trg Piazza del Popolo znaju svi koji su gledali film Anđeli i demoni. Na prilazu trgu dominiraju crkve bliznakinje (crkva Santa Maria in Montesanto i crkva Santa Maria dei Miracoli), a na njegovoj sredini se nalazi obelisk Setija I kojeg je dovršio Ramzes II.

Obelisk je, kao i onaj na trgu Svetog Petra, poreklom iz Heliopolisa. Ovaj obelisk je drugi najstariji u Rimu i jedan od najviših.

Bocca della Verità ili Usta istine su čuvena turistička atrkacija u Rimu i predstavljaju relejf na kojem je isklesano lice bradatog čovjeka, sa rupama na mjestima gdje su usta, oči i nos.

Ne zna se tačno kako su nastala, a tokom istorije bila su posvećena mnogim paganskim kultovima: Jupiteru, Oraklu.

Vatikanski muzej

Preporuka za obilazak Vatikanskog muzeja je – dođite rano ujutro jer se u redu čeka po sat vremena; produžite skroz do Sikstinske kapele, gledajte dela Mikelanđela i onda lagano nazad, kroz odaje koje je oslikavao Rafaelo, kroz biblioteku, kroz salu mapa, kroz vatikansku kolekciju antičkih statua, i onda na sprat do Pinakoteke.

Da biste sve videli, u Vatikan je potrebno otići dvaputa, oba puta ujutro. Muzeji Vatikana sadrže fenomenalna remek-dela u palatama koje su originalno sagrađene za renesansne pape kao što su Julius II, Innocent VIII i Sixtus IV. Većina kasnijih postavki datira iz 18. tog veka.

Posećivanje muzeja Vatikana je nezaboravno iskustvo koje zahteva snagu, izdržljivost i strpljenje. Treba da budete u punoj formi da izdržite neizbežne redove – ukoliko ne za kartu onda za bezbednosne provere – i uživate u onome što je nesumnjivo jedan od najvećih svetskih muzejskih kompleksa.

Osnovao ih je Papa Julije II početkom 16. veka a proširili naslednici, muzeji su smešteni u poznatoj Apostolskoj Palati (Palazzo Apostolico Vaticano). Ovaj masivni kompleks na 5.5 ha sastoji se iz dve palate – Vatikanske palate pored Bazilike Sv. Petra i Belvedere palate – spojene dvema dugim galerijama.

Španske stepenice

Uprkos nazivu, stepenice je naručio francuski diplomata Etienne Gueffier, a imale su za cilj da povežu Španski trg sa crkvom na bregu iznad koja je bila u francuskom vlasništvu. Stepenice su najlepše u proleće, kada su ukrašene cvećem, a mesto skoro uvek vrvi od turista koji dolaze da se tu odmaraju.

Fonatana di Trevi

Fonatana di Trevi predstavlja najveću baroknu fontanu u gradu i jednu od najpoznatijih u svetu. Sagrađena je u 18. veku po narudžbi pape Klementa XII. i predstavlja kraj akvadukta „Aqua Virgine“ sagrađenog u vreme Marka Agripe pred kraj stare ere.

Visoka je 26,3 m i široka 49,15 m. Akvadukt doprema vodu iz dvadesetak kilometara udaljenog izvora, a služi i za punjenje brojnih drugih fontana u centru grada.

Fontanom dominira kip Neptuna, rimskog boga mora, a u njegovom podnožju su kipovi Tritona. Sa desne i leve strane nalaze se kipovi koji predstavljaju zdravlje, odnosno obilje.

Cestijeva piramida

Cestijeva piramida sagrađena je od opeka i betona s komadima belog mramora I ujedno važi za jednu od najočuvanijih drevnih zgrada u Rimu. Nalazi se kraj današnje Porte San Paolo i Protestantskog groblja.

Konstantinov slavoluk je jedan od najvećih i skulpturama najukrašenijih spomenika antike. Podigli su ga Senat i rimski narod 315. godine u spomen pobede imperatora Konstantina nad Maksenijem na Mirvinskom mostu 312. godine. Nalazi se u blizini Koloseuma u Rimu.

Cirkus Maksimus

Cirkus Maksimus je bila najveća građevina u drevnom Rimu, smeštena u dolini između brežuljaka Palatine i Aventine.

U njemu su održavane trke dvokolica, ali i gladijatorske borbe. Cirkus Maksimus je izgrađen u vreme vladavine petog rimskog kralja Tarkvinija I i prvobitno je služio za održavanje takmičenja, igara i festivala.

Trajanov stub

Trajanov stub je dorski stub podignut u čast rimskog cara Trajana na njegovom forumu u Rimu. Stub se i danas nalazi na svom prvobitnom mestu i prdstavlja najimpozantniji spomenik Trajanovog foruma.

Visina stuba bez postolja je 29,78 metara (sa postoljem 39,83 metara). Inaugurisan je 18. maja 113. Na spiralnom frizu koji 23 puta obilazi stub, dužine 200 metara, prikazane su scene iz Trajanovog vojnog pohoda protiv Dačana (godina 101/102 i 105/106).

Ukupno je priikazano 2500 ljudskih figura visine od 60 do 75 centimetara. Car je prisutan u 60 scena. Predstave rimske vojske daju uvid u odeću i oružje u 2. veku.

Ostaci Trajanovog foruma i Vittoriano u pozadini

Trajanov forum – poslednjeg i najveličanstveniji od svih zdanja napravljenih tokom rimskog carstva. Forum je građen u periodu od 107. do 143. godine, po zapovesti cara Trajana.

Pošto u centru Rima nije bilo mnogo mesta na kojima bi se mogao smestiti ovakav projekat, Trajan je naredio da se sa ove lokacije, koja se nalazila na uzvišici, skine zemlja u visini od 35 metara i poruše sve kuće koje su se tu nalazile.

Na Trajanov forum se nadovezuje Trg Venecija (Piazza Venezia) kojim dominira spomenik Viktoru Emanuelu II, prvom kralju ujedinjene Italije, poznat i kao „Il Vittoriano“ ili „Oltar domovine“. Spomenik je projektovao Giuseppe Sacconi 1895, a dovršen je 1911. godine.

Ovaj spomenik je izazvao brojne kontroverze, budući da je prilikom njegove izgradnje uništen veliki dio Kaptolskog brda sa srednjovekovnim građevinama. Srce Rima je piazza Venecija gde se nalazi ogroman spomenik posvećen ujedinjenju Italije koji je završen sa gradnjom 1913. godine.

Iako je lep, Rimljani ga često nazivaju pogrdnim imenom – bela svadbena torta ili pisaća mašina jer zaklanja pogled na anticki Rim.

Trajanova pijaca

Trajanova pijaca je naziv za kompleks antičkih ruševina u Rimu, smeštenih na Via dei Fori Imperiali, na suprotnoj strani od Koloseuma. Naziv su dobile po rimskom caru Trajanu koji je podigao originalnu građevinu početkom 1. veka kako bi služila kao trgovačko i upravno središte grada.

Arhitekt je bio Trajanov verni sledbenik Apolodor iz Damaska. Na kraju se zgrada sastojala od prostorija na prvom spratu koje su korišćene za upravne svrhe, te otvorenog prostora u prizemlju koje su korišćene za trgovinu.

Villa Borghese

Villa Borghese je najveći javni park u istorijskom centru Rima, u kome se možete skloniti od gradske buke, šetajući uz jezero, ili obilaziti hramove i muzeje.

Kastel Sant’Anđelo

Nekadašnji Hadrijanov mauzolej, u kome je posebno uzbudljiva tematska izložba o interakciji Egipta i Rima. U Muzeju možete videti razne eksponate od antičkih vojnih oružja do renesansnih slika.

Narodni muzej Palazzo di Venezia

Nalazi se u prizemlju palate koja nosi isto ime, a u njemu možete pronaći ilustrovane vodiče, kataloge, razglednice, postere i suvenire inspirisane i posvećene remek-delima ovog muzeja.

Muzej Capitoline

Sačinjen od dve palate: Palazzo Nuovo, manja zgrada muzeja koja je otvorena za javnost 1734. godine od strane Pape Clementa XII; Palazzo dei Conservatori koja je bila sedište gradskog suda tokom kasnog Srednjeg veka.

https://www.hotelsanmarcoroma.com/hotel-san-marco.php

CENOVNIK ZA RIM U OKTOBRU – 4 DANA: AVIO I HOTEL OD 435 eur po osobi!

29.09. – 02.10.2022.
06.10. – 09.10.2022.
13.10 – 16.10.2022.
20.10. – 23.10.2022.
27.10. – 30.10.2022.

3 noćenja / 4 dana
Individualni polasci

AVIO PREVOZ:
JU 530 Beograd Rim 06.45h – 08.20 h
JU 535 Rim Beograd  21.00 h – 22.35 h

* Cena uključuje smeštajna bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu u evrima
* Putovanje može da se organizuje i za druge datume, a ponuda hotela dodatno proširi.


U cenu je uključeno
• avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd – troškove aerodromskih taksi (Odrasli i deca preko 2 godine, Aerodromske takse su podložne su promenama),
• smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• povratni transfer na destinaciji,
• boravišne takse (cca 4 eur po osobi po noći),
• troškove  međunarodnog putnog osiguranja
• uslugu predstavnika/vodiča,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi,
• ostale nepomenute troškove


DOPLATE
• Moguće je, uz doplatu, organizovati i fakultativne izlete: obilazak Vatikana, Koloseuma i Tivolija.
• Doplata za 1/1 sobu, treću odraslu osobu, na pomoćnom ležaju u sistemu, deca od 0 do 11.99 godina, na upit.
•U slučaju otkaza aranžmana ili promene imena, od strane putnika, važe posebni uslovi otkaza; storno penali u bilo kom trenutku iznose 100%.

PROGRAM PUTOVANJA
1 dan: dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Nakon sletanja
individulani transfer do hotela. Smeštaj.
2 /3 dan: Boravak u hotelu na bazi usluge nocenje sa doručkom. Slobodno vreme za
razgledanje grada. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.
4 dan (poslednji dan): Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Individualni transfer do aerodroma.
Dolazak na aerodrom dva sata pred let. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Wifi