0
0 reviews

Sato Hotel 4*

Sutomore, Crna Gora
od 25€ / Po noći

Hotel Sato se nalazi u Sutomoru, autentičnom mediteranskom selu na obali Jadranskog mora u Crnoj Gori, na samo 30 metara od sopstvene peščane plaže  i u glavnoj pešačkoj zoni, u blizini restorana i barova.

Ako volite autentičnu morsku atmosferu, Hotel Sato vam nudi mogućnost korišćenja privatne hotelske plaže i na taj način potpunije doživeti svoj boravak na moru. Udobne stolice i osveženje uz ukusnu hranu, koktele i ledene šejkove koji su dostupni u našem Pool Baru na otvorenom bazenu. Uz opuštajuću atmosferu i izvrsnu uslugu, osetićete udobnost vrhunskog odmora.

Hotel Sato raspolaže sa 375 ležaja u apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Ima ukupno 115 vrhunski opremljenih soba. Gostima je na raspolaganju smeštaj dizajniran za maksimalnu udobnost, a sve sobe su opremljene pametnim TV-om, besplatnim Wi-Fi priključkom, klima uređajem, antialergijskim i antistatičkim jastucima, telefonom, mini barom itd. Sve kupaonice su opremljene moderni tuševi, a sve sobe imaju vlastitu terasu s garniturom za slobodno vreme. Većina soba u hotelu Sato ima izravan pogled na more. Sve sobe imaju terasu sa stolom i stolicama. U svakoj sobi moguć je pomoćni ležaj ili dečiji krevetić uz doplatu po cenovniku. Svaka soba na 10. spratu ima široku terasu s 2 ležaljke. Recepcija ima sef i radi 24 sata dnevno. Parking – ograđen videonadzorom i osiguranjem sa 105 parking mesta i 150 mesta na javnom parkingu uz hotel.

MEDITERRANEO – Hotelski restoran na bazi švedskog stola, poslužuje raznovrsna jela mediteranske regije koja vas neće ostaviti ravnodušnima.
LUNGO MARE – A la carte restoran i lounge bar otvoren je kako za goste hotela, tako i za ostale posetitelje koji žele uživati u opuštajućoj atmosferi i ukusnim jelima.
SKY BAR – Na 10. spratu našeg hotela uživajte u jedinstvenom prostoru s panoramskim pogledom, u lobby baru i raznim koktelima. Možete uživati u unutrašnjem i otvorenom delu Sky bara.
SPA & BAR NA BAZENU – Osvežite se i dobro zabavite na terasi uz bazen, ili u prostoru spa centra s pogledom na more te na taj način upotpunite opuštajuće iskustvo boravka u hotelu.

Prepustite se potpunom miru i opuštanju u wellness i spa centru. Za osveženje duha i tela na raspolagnju su Vam jacuzzi, finska i bio sauna, tursko kupatilo, soba za masažu i teretanu.

Aerodrom Podgorica udaljen je 41 km. Stari grad Bara nalazi se na 6 km.

satoresort.com

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max Osoba 01.04.-29.04. 03.10.-31.10. 30.04.-14.06. 24.09.-02.10. 15.06.-09.07. 24.08.-23.09. 10.07.-23.08. 24.08.-23.09. 24.09.-02.10. 03.10.-31.10.
Dvokrevetna soba 2+1 39 46 54 62 54 46 39
Dvokrevetna soba sa pogledom na more 2+1 44 50 58 66 58 50 44
Superior soba 3 50 58 66 74 66 58 50
Superior soba sa bočnim pogledom na more 3 55 66 74 77 74 66 55
Apartman sa pogledom na more 5 72 77 85 96 85 77 72
Dvokrevetna soba sa razdvojenim ležajevima 2 25 31 39 46 39 31 25

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu sa uslugom polupansiona.


 

Cena uključuje

 • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
 • korišćenje bazena, plaže i plažnog mobilijara (suncobrani, ležaljke i peškiri),
 • korišćenje teretane,
 • Wi-Fi konekcija.

Doplate

 • Odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 25€ po danu,
 • Dete na pomoćnom ležaju (2-12 godina) – 15€ po dnau,
 • Krevetac – 8€ po danu,
 • Doplata za pun pansion (ručak) – 25€ po osobi,
 • parking – 10€.

Turistička taksa, prijava i osigurnaje po Odluci nadležnog organa.

 • Deca od 12 – 18 godina plaćaju 50% od iznosa turističke takse i osiguranja.
 • Deca od 12 godina plaćaju samo osiguranje.
 • Rani booking – 10% za rezervacije do 31.01.2023. (ne odnosi se na termin 10.07.-23.08.)
 • Avansno plaćanje po profakturi.
 • Depozit od 50,00€ je obavezan za sve goste hotela po dolasku (za dodatne hotleske račune i inventar).

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2- poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• minimalan boravak je 5 noćenja ili zavisno od raspoloživosti kapaciteta.
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Parking
Plaža
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele