0
0 reviews

Hotel Špik 4* – Špik Alpine Wellness Resort

Kranjska Gora, Slovenija
od 56€ / Po noći

Hotel Špik 4* nalazi se u okviru Rizorta Špik Alpine Wellness u mestu Gozd Martuljek, na 5 km od Kranjske Gore. U ponudi je spa i velnes centar sa bazenima, saunama i veličanstvenim pogledom na okolne planine i šume. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama.

Sve savremeno nameštene sobe su klimatizovane i poseduju balkon, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i sef. Sopstvena kupatila poseduju kadu ili tuš i fen za kosu.

Gosti koji borave u rizortu Špik Alpine Wellness mogu se opustiti besplatno u Vodenom svetu (Water World), koji sadrži 3 zatvorena bazena ili mogu uz doplatu uživati u Svetu sauna (World of Saunas) koji nudi brojne saune, hidromasažnu kadu i prostor za opuštanje. Raznovrsne masaže i kozmetički tretmani dostupni su uz doplatu. Rizort Špik Alpine Wellness nudi i sobe uređene u alpskom stilu sa jedinstvenim alpskim velnes konceptom. Ove sobe dostupne su na prethodni zahtev.

U hotelskom restoranu služe se moderne verzije tradicionalih slovenačkih jela, koja se pripremaju od lokalnih sastojaka. Aperitiv bar nudi veliki izbor poslastica i toplih pića. U okolini možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, kao što su skijanje, šetnja u prirodi, pešačenje ili vožnja bicikla.

Ski centar Kranjske Gore nalazi se na 5,6 km, a čuveni Nordijski centar u Planici na 12 km od rizorta. Ljubljana je udaljena 80 km, a Aerodrom Ljubljana 64 km. U okviru objekta postoji besplatan parking.

  • Kekec – 4,3 km
  • Mojca 1 – 4,3 km
  • Rozle – 4,3 km

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 03.10. - 20.10.2022. // 25.11. - 22.12.2022. 12.09. - 02.10.2022. // 21.10. - 02.11.2022. 24.06. - 11.09. 23.12. - 29.12. 30.12. - 02.01.2023.
Minimum 2 noći Minimum 2 noći Min. 3 noći Min. 3 noći Min. 3 noći
Double room pogled na šumu Polupansion 56 65 72 80 96
Double room pogled na planinu Polupansion 66 75 82 90 106

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona po osobi, po danu, u evrima.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• ulaz u bazenski kompleks hotela Špik
• popust za Svet sauna hotela Špik
• parking
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišne i prijavišne takse 1.6 € po osobi po danu
• prijava 1 € za noć
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Krevetac: 10 € po noći
• Kućni ljubimac (moguć samo u 3*) 10 € po noći
• Puni pansion (ručak): 16 € po osobi dnevno
• Paušal – pomoćni ležaj 3* (uključen polupansion): 40 € po osobi po noći
• Paušal – pomoćni ležaj 4* (uključen polupansion): 50 € po osobi po noći
• Doplata za pomoćni ležaj: 20 € po noći
• Doplata za jednokrevetnu sobu: 20 € po noći

POPUSTI
2 odrasle osobe i 1 dete:
Dete sa dve odrasle osobe do 6 godina bez kreveta: – dete boravi BESPLATNO.
Dete sa dve odrasle osobe do 6 godina na pomoćnom ležaju plaća doplatu za pomoćni ležaj.
Dete sa dve odrasle osobe u pomoćnom ležaju od 6 godina plaća paušalnu sumu
1 odrasla osoba i 1 dete:
Odrasla osoba sa detetom do 6 godina: odrasla osoba doplaćuje jednokratnu upotrebu. Dete boravi BESPLATNO.
Odrasla osoba sa detetom od 6 do 18 godina: deca plaćaju redovnu cenu, ali se naplaćuje pomoćni ležaj – paušal.
2 odrasle osobe i 2 dece:
Dvoje dece sa dve odrasle osobe do 6 godina bez ležaja ostajete BESPLATNO.
Prvo dete od 6 godina na prvom pomoćnom ležaju plaća paušalnu sumu.
Drugo dete od 6 godina na drugom pomoćnom ležaju plaća pomoćni ležaj.
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju:
Treća osoba u sobi sa dve odrasle osobe plaća paušalnu sumu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti