0
0 reviews

Hotel Stara Planina 4*

Stara Planina, Srbija
od 72€ / Po noći

Hotel Stara Planina 4*

Zimovanje Srbija 2022-23

Skijanje Stara Planina

 

 

Hotel Stara Planina ušuškan u netaknutoj prirodi na visini od 1.470 metara, predstavlja idealno mesto za odmor. U samom srcu istoimenog ski centra, udaljen svega 20 m od ski staza, pored prve i jedine gondole u Srbiji, pruža jedinstven doživljaj aktivnog odmora i potpunog opuštanja. Hotel Stara planina je savremenog dizajna i raspolaže sa 146 komfornih smeštajnih jedinica (109 soba i 37 apartmana). Prepustite se uživanju u našem Wellness & Spa centru, ili u jednom od restorana, u vrhunskoj hrani i širokom izboru vina iz našeg kraja. Hotel Stara Planina predstavlja idealnu destinaciju za porodičan odmor sa akcentom na celodnevnoj brizi o deci u našoj igraonici i teen klubu.

Stara planina ili Balkan planina, pripada sistemu Balkanskih planina koje se pružaju od Crnog mora na istoku, pa sve do Vrške čuke na zapadu. Dužina ovog planinskog sistema iznosi 530 km. Stara planina se većim delom nalazi u Bugarskoj, dok se u Srbiji pruža u njenom jugoistočnom delu. Najviši vrh centralne Srbije je Midžor (2169 metara), zbog čega Staru planinu i zovu Krov Srbije. Stara planina je udaljena 330 km od Beograda, 90 km od Niša, 100 km od Zaječara, 50 km od Knjaževca i 55 km od Pirota.

Restoran Gondola
U ovom restoranu gosti mogu uživati u raznim zakuskama i pićima tokom dana odnosno u prijatnoj atmosferi po “a la carte” jelovniku za večeru. Gosti na terasi ovog restorana mogu uživati uz pogled na zalazak Sunca.

Restoran Balkan
Probajte All Inclusive Light paket. Počnite svoj dan bogatim doručkom na bazi švedskog stola. Oko podneva na raspolaganju Vam je lagani ručak u restoranu, a uveče uživajte u domaćoj i internacionalnoj kuhinji, kao i bogatom izboru specijaliteta po principu švedskog stola. Piće (vino, pivo i gazirana bezalkoholna pića) u restoranu tokom ručka i večere uključeno je u paket.

Igraonica za decu
Dečija igraonica je dizajnirana da podstakne radoznalost i želju mališana da istražuju i uče. Na preko 150m² atraktivno uređenog prostora, prilagođenog deci uzrasta od 3-12 godina, nalazi se veliki lavirint sa svim pratećim elementima, kao i deo sa tatami strunjačama i kućicama za igru.

Profesionalni animatori su tu da im taj svet učine još zanimljivijim i da zajedno sa njima stvaraju prava mala umetnička dela na kreativnim radionicama. Bilo da se igraju lego kockama, slažu puzzle ili igraju društvene igre, animatori su uvek tu da im pomognu ili jednostavno prave društvo. Večernji programi su jedna od omiljenih aktivnosti mališana, jer tada imaju priliku da pokažu kako lepo pevaju ili kakvu su masku osmislili.

Tip Soba:
Dvokrevetna soba: veličine oko 30m2, francuski ležaj veličine 200×200 ili twin kreveti 100×200, TV, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen. Sobe imaju ili terasi ili francuski balkon. Soba je predviđena za 1 do 2 odrasle osobe.

Dvokrevetna soba sa sofom: veličine oko 35m2, francuski ležaja veličine 200×200 ili twin kreveti 100×200, sofa 145 x 190 , TV, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen. Sobe imaju ili terasi ili francuski balkon. Soba je predviđena za 1-3 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece (deca koriste sofu).

Dvokrevetna superior soba sa sofom: veličine oko 50m2, francuski ležaj veličine 200×200 na galeriji , u dnevnom boravku sofa 145 x 190, dva kupatila, dva TV-a, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen. Sobe imaju ili terasi ili francuski balkon. Soba je predviđena za 1-3 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece (deca koriste sofu).

Junior apartman: veličine od 50m2 – 79m2, spavaća soba sa francukim ležajem veličine 200×200, u dnevnom boravku sofa 145×190, kuhinja, 2 TV-a, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen, bade mantil, papuče.Sobe imaju ili terasi ili francuski balkon. Soba je predviđena za 1-3 odrasle osobe ili 2 odraslih i 2 dece (deca koriste sofu).

Family apartman: na dva nivoa veličine 99m2, dve spavaće sobe (jedna je na galeriji), dva francuska ležaja veličine 200×200, dve sofe 145×190, kuhinja, 2 kupatila, 2 TV-a, minibar, telefon, sef, Wi-Fi, fen, bade mantil, papuče. Sobe imaju ili terasi ili francuski balkon. Soba je predviđena za 1-4 odrasle osobe ili 4 odraslih i 4 dece (deca koriste sofu).

Deluxe apartman: veličine 116m2, francuski ležaj veličine 200×200, dnevni boravak, kupatilo sa hidromasažnom kadom i tuš kasbinom, walk-in garderober i kuhinja sa posebnim ulaskom za poslugu., veliki balkon. Soba je predviđena za 1-2 odrasle osobe.

 

https://hotelstaraplanina.com/

  • Jabučko Ravnište – 400 m
  • Ski lift Babin Zub – 2,6 km
  • Suncana Dolina T-bar  – 2,6 km

CENOVNIK ZA 2022.

01.04.-14.04.2022. 09.05.-30.06.2022. 01.09.-30.11.2022 15.04.-08.05.2022. 01.07.-31.08.2022.
Smeštaj Min/max broj odraslih osoba Usluga Min. boravak 2 Min. boravak 3
Dvokrevetna soba * 1/2 All Inclusive Light 72 75
Dvokrevetna + sofa * 2/3 All Inclusive Light 79 83
Superior dvokrevetna * 2/3 All Inclusive Light 87 91
Junior apartman po sobi ** 1/3 All Inclusive Light 252 269
Family apartman po sobi ** 1/4 All Inclusive Light 327 349
Delixe apartman po sobi ** 1/2 All Inclusive Light 315 315

* Cene iz tabele su za uslugu All Inclusive po osobi dnevno u evrima.
** Cene iz tabele su za uslugu All Inclusive po sobi dnevno u evrima.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi All Inclusive Light – doručak, ručak, večera, uključeno piće uz obroke (lokalno stono vino, pivo, voda, bezalkoholna gazirana i negazirana pića),
• korišćenje Wellness & Spa centara,
• zabava za decu u igraonici – animacija dece po uzrastima od 3 do 12 godina, atraktivni dečiji svet sa igralištem, sportska zabava, mini bioskop i show program, teen klub,
• oprema za bebe: krevetac i posteljina, grejač za flašice, beby phone, kadica za kupanje, noša, adapter za wc šolju, visoke stolice za restoran, podloga za povijanje (po zahtevu),
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa 110 RSD za odrasle po osobi dnevno, deca 7 – 15 godina plaćaju 55 RSD, deca do 7 godina ne plaćaju
• osiguranje 8 RSD po osobi dnevno,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
* Po detetu, u sobi sa dve odrasle osobe koje plaćaju punu cenu

Godine 0 - 3 3 - 6 6 - 15 preko 15 godina (3 osoba)
Popust 100% 70% 50% 10%

* Jedna odrasla osoba i dete  u dvokrevetnoj sobi, dete ne podleže popustu, već plaća punu cenu
* Deca do 3 godine sa jednim odraslim u dvokrevetnoj sobi – odrasli plaća jednokrevetnu sobu/dete besplatno
* Doplata za kraći boravak od mimimalno propisanog 10%
* Doplata za kućne ljubimce (max 10 kg) je 15€ po ljubimcu dnevno (moguće samo u superior sobama i junior apartmanima)
* Doplata u apartmanima za više osoba od propisanog je 20€ po osobi, za decu do 3 godine nema doplate u slučaju većeg broja osoba od propisanog
* Kapacitet ležaja je fiksan, ne postoji mogućnost dodavanja pomoćnih ležaja

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 16.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti