0
0 reviews

Hotel Sunce 4*

Sokobanja, Srbija
od 96€ / Po noći

U najlepšem delu banje, na obali reke Moravice i okružen zelenilom i predivnim pejzažima, hotel Sunce je raširio svoje ruke u želji da Vam pruži nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.

Pored hotela nalaze se staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata. Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.

Tokom boravka, možete uživati u bogatoj ponudi našeg WELLNESS & SPA centra koji se prostire na 1300 m2 sa dva zatvorena i jednim otvorenim bazenom, velikim brojem sauna, parnih kupatila, tepidarijuma, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi, moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama (124 smeštajne jedinice) i ukusnoj hrani u naša dva restorana (pansionski i A la carte) i omiljenim napicima u lobby baru


Wellnes & Spa:

Jedinstveni Wellness i Spa centar predstavlja jezgro i svetlost hotela Sunce.

Prostire se na 1 300 m2, i gostima pruža veliki izbor različitih sadržaja. U ponudi su dva zatvorena bazena sa
hidromasažerima i jedan otvoreni bazen. Pored toga Wellness i Spa centar nudi veliki broj atrakcija. Od ostalih sadržaja izdvajamo slanu sobu, tri vrste sauna (finska, bio, soft), parno kupatilo,kaldarijum, hidromasažnu kadu za 6 osoba, tropski tuš, potezno vedro, hladnu sobu, relax sobu sa tepidarijumima, tunel iznenađenja, sobe za masažu.

Tokom boravka u Spa centru stoji Vam na raspolaganju bar sa ponudom različitih ceđenih sokova i osvežavajućih napitaka.

Holistički koncept Sunce Wellness&SPA  je kreiran prema vodećim svetskim standardima u cilju postizanja opšte humane dobrobiti.

Sledeći solarno načelo koje znači pobedu životne sile i zdravih ljudi, usvojeni su programi toplotnih i krio procedura koji se namenski primenjuju u zavisnosti od Vašeg trenutnog opšteg i zdravstvenog stanja.

U dogovoru sa našim terapeutima i asistentima koji će kroz razgovor sa Vama ukazati na najveće blagodeti određenih programa koji su trenutno najadekvatniji za Vas, opredelite se za one koji će učiniti da se osećate ‘obasjani Suncem’.

Radno vreme Wellness & spa centra je od 09:00 do 23:00.

Deca do 12 godina mogu da koriste samo slanu sobu i bazene za plivanje, i to isključivo uz prisustvo roditelja. Navedene sadržaje deca mogu koristiti u terminu od 09:00 do 20:00


Tipovi smeštajnih jedinica:

Ekonomik soba 16 m² ( 4 smeštajne jedinice ) Soba sa singl ležajem za jednu osobu dimenzija 100×200 i terasom. Smeštajna jedinica idealna za one koji planiraju kraći boravak.

Superior Ekonomik soba 16 m² ( 2 smeštajne jedinice ) Moderno opremljena jednokrevetna soba sa singl ležajem dimenzija 100×200, idealna za kraći boravak.

Standard Soba 25/29 m² ( 39 smeštajne jedinice ) Elegantna dvokrevetna soba, sa francuskim ležajem dimenzija 180×200 i dodatnom sofom na razvračenje dimenzija 140×190, tako da se dve ili više osoba mogu komotno smestiti, u zavisnosti od potreba. Smeštajna jedinica odgovara potrebama roditelja sa manjom decom ili više odraslih osoba u slučaju kraćeg boravka.

Superior Soba
27 m² ( 4 smeštajne jedinice ) Komforna dvokrevetna soba, sa francuskim ležajem dimanzija 180×200, pogledom na reku i zelenilo gradskog parka. Smeštajna jedinica idealna za one kojima je potreban komfor ili za nešto duži boravak.

Junior Porodicna Soba 30 m² ( 2 smeštajne jedinice ) Smeštajna jedinica sa dve odvojene spavaće sobe i terasom, idealna za porodicu sa dva manja deteta. U jednoj sobi je francuski ležaj dimenzija 160×200, dok je u drugoj francuski ležaj za jednu osobu dimenzija 140×200 ili dva twin kreveta 100×200.

Senior Porodicna Soba 39/43 m² ( 2 smeštajne jedinice ) Komfornija smeštajna jedinica sa terasom, idealna za smeštaj više osoba ili roditelja sa decom. Poseduje dve spavaće sobe sa dva Francuska ležaja dimenzija 160×200 ili Francuskim ležajem dimenzija 160×200 i dva twin ležaja dimenzija 100×200.

Komfort Galeri Soba 60 m² ( 1 smeštajna jedinica ) Jedinstvena, komforna, moderno opremljena smeštajna jedinica, sa manjom tersom i dve spavaće sobe, od kojih je u jednoj francuski ležaj dimenzija 200×200, dok su u drugoj sobi dva twin ležaja dimenzija 90×190.

Superior Apartman 51-59 m² ( 3 smeštajne jedinice )
Moderan, komforan apartman sa dve terase, pogledom na park i reku, sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom, idealan za parove, porodicu sa decom ili osobe na dužem boravku. Opremljen francuskim ležajem dimenzija 180×200 i sofom na razvlačenje dimenzija 140×190.

Prilikom rezervacije obavezno navesti koji tip smeštajne jedinice želite.


Restorani:

Hotel Sunce svojim gostima nudi dva restorana, od kojih je jedan pansionski sa Biffe postavkom, u kome gosti hotela mogu da uživaju u različitim ukusima hrane koju je sa velikim  zadovoljstvom osmislio naš Šef kuhinje.

U sklopu pansionskog restorana je terasa sa pogledom na gradski park i reku Moravicu, koja pruža poseban ugođaj našim gostima.

Drugi, A La Carte restoran, svim gostima nudi specijalite domaće i internacionalne kuhinje kao i pažljivo odabranu vinsku kartu.

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 10.08. - 30.09. 01.10. - 25.12.
Sudio 1/1 BB 98 86
Studio 1/2 BB 107 98
Apartman BB 149 141

* Cene iz tabele su izražene u evrima, po osobi, po noći , na bazi noćenja sa doručkom
Legenda:  BB – noćene sa doručkom


U cenu je uključeno
• troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za pansionsku večeru 1200 rsd
* Doplata za turističku taksu 100 rsd po osobi, po danu
* Doplata za decu od 7 do 15 godina 960 rsd za noćenje sa doručkom po detetu po danu
* Doplata za decu od 7 do 15 godina600 rsd za večeru po detetu po danu

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 13.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 3 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti