0
0 reviews

Hotel Thermana Park 4* Superior

Laško, Slovenija
od 89€ / Po noći

Kompleks se nalazi u netaknutoj prirodni na obali reke Savinje, okružen brdima. Iznad hotela diže se brdo Hum – „laški Triglav“ – odakle se grad Laško vidi kao na dlanu. Do središta Laškog samo je 15-ak minuta prijatne šetnje uređenim pešačkim stazama, koje se protežu duž leve i desne obale Savinje.

Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod jednim krovom udružuje različite načine za opuštanje tela i duha. Svoj obilazak možete započeti čašom laške termalne vode koja će vam okrepiti telo, podići Vas i pozitivno uticati na Vaše raspoloženje. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa brojnim mogućnostima da se opustite u vodi. Wellness Spa Centar nudi široku paletu masaža, kupki i drugih visokokvalitetnih tretmana za opuštanje i negu. Iz ponude bi trebalo izdvojiti kupke od meda i piva kao i masaže koje važe za autentično iskustvo koje je moguće doživeti samo u Laškom. Ajurvedski centar Vam sa svojim timom, koji dolazi iz indijske Kerale – kolevke ajurvede, pomaže u detoksikaciji tela i bliže Vas upoznaje sa istočnjačkom mudrošću očuvanja zdravlja. Oduševićete se i kulinarstvom. Gurmanskim užicima možete se prepustiti u restoranima sa a la carte ponudom ili hotelskom restoranu i možete se počastiti i u prijatnoj atmosferi caffea s odličnom ponudom pića i poslastica svih vrsta. Vaš odmor dodatno će obogatiti raznovrstan animacijski i zabavni program koji smo pripremili za Vas.

Hotelski sadržaji: Termalni centar sa staklenom kupolom, sauna centar, Wellness Spa centar, Fitness centar, Thermana & Veda ajurveda centar, kafeterije i restorani, kongresni centar, posebna prostorija sa termalnom vodom za piće

Hotel Thermana Park Laško****superior nudi 181 savremeno opremljenu hotelsku sobu i 7 hotelskih apartmana.

Hotel Thermana Park Laško jeste moderan hotel koji prati načela kromoterapije ili terapije bojama. Kromoterapija je tehnika koja koristi različite spektre svetlosti u svrhu lečenja tela kao celine. Sve boje ili svetlosni talasi imaju uticaj na naše telo, um, emocije i duh.

Sve sobe sadrže:
Kupatila: sve sobe imaju tuš ili kadu, WC, fen za kosu i bademantil
Spavaći deo: minibar, TV, telefon, besplatni priključak za internet kao i Wireless LAN.

Tipovi Soba:
DVOKREVETNA SOBA
bez dodatnog ležaja s balkonom (komfort) ili bez balkona (standard)

DVOKREVETNA SOBA
s dodatnim ležajem i balkonom (komfort) ili bez balkona (standard)

JEDNOKREVETNA SOBA
s ležajem širine 160 x 200 cm i balkonom (komfort) ili bez balkona (standard)

SOBA PRILAGOĐENA OSOBAMA SA POSEBNIM POTREBAMA
s balkonom (komfort) ili bez balkona (standard)

LUKSUZAN APARTMAN
(sa dve spavaće sobe i dnevnim boravkom, s balkonom ili bez balkona i s džakuzijem ili kadom)

Posebne sobe
Osim osnovnih tipova soba, možete birati između posebnih soba:
– apartman za mladence,
– sobe za kućne ljubimce,
– sobe za sportiste (produženi kreveti dužine 220 cm),
– spojene sobe (prikladne za velike porodice),
– sobe s parketom.

Gosti svoja vozila mogu da parkiraju u garaži hotela Thermana Park Laško (uz doplatu) ili na čuvanom parkingu u neposrednoj blizini hotela Zdravilišče Laško i hotela Thermana Park Laško..

Hotelu Thermana Park Laško**** superior dodeljena je oznaka za zaštitu životne sredine – EKO Bela rada, koja se u Sloveniji, a i šire u Evropskoj uniji, dodeljuje kao zvanični sertifikat za poslovanje sa smanjenim negativnim uticajima na životnu sredinu. Kompanije u oblasti turizma koje su dobile ovu oznaku Evropske unije nastoje da smanje zagađenje vazduha i vode, da održivo koriste energiju i druge prirodne resurse, da smanje opterećenje životne sredine kao i da i koriste organsku hranu.

https://www.thermana.si/sr/smestaj/hotel-thermana-park-lasko-superior-sr

Cenovnik 2023

Tip sobe 02.01.-08.01. / 27.01.-12.02./ 07.04.-10.04. / 21.04.-02.05./ 24.06.-31.08. / 27.10.-05.11. 08.01.-27.01. / 12.02.-07.04. / 10.04.-21.04. / 02.05.-24.06. / 31.08.-27.10. / 05.11.-23.12. 23.12.-29.12.
Nedelja-petak Petak-nedelja Nedelja-petak Petak-nedelja Nedelja-petak Petak-nedelja
Dvokrevetna standard soba 114 124 102 112 114 124

* Cena uključuje smeštaj u sobama na bazi polupansiona, po osobi dnevno u evrima,
* Minimum boravka 2 noći.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
• neograničeno kupanje u Termalnom Centru hotela Thermana Park Laško i u bazenima hotela Zdravilišče Laško
• ulazak u fitnes centar
• besplatni wireless internet u hotelu
• bade mantil za odrasle osobe
• hotelska knjižica povoljnosti
• program animacije, rekreacije i opuštanja
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa 2,50 € po danu po osobi,
• prijava 2 € po osobi
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Deca do 4,99 godina (bez pomoćnog ležaja) GRATIS
• Deca od 5 do 9,99 godina (na pomoćnom ležaju): 50% popusta
• Deca od 10 do 11,99 godina (na pomoćnom ležaju): 30% popusta
• Doplata za saunu 12 € po danu po osobi,
• Doplata za sobu sa balkonom 5 po danu po osobi,

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti