0
0 reviews

Hotel Vrnjačke Terme 4*

Vrnjačka Banja, Srbija
od 30€ / Po noći

U srcu Vrnjačke Banje, nadomak dobro poznatog Japanskog vrta, nalazi se kompleks Vrnjačkog vodenog carstva -“Vrnjačke Terme”. U ceo kompleks smešteno 5 zatvorenih bazena sa 2 tobogana i 3 otvorena bazena sa 2 tobogana. Kao stvoreno za sve ljubitelje vodenih aktivnosti.

Na raspolaganju su Vam 85 smeštajnih jedinica: 69 superior soba i 16 delux apartmana. Sve smeštajne jedinice sadrže TV sa velikim brojem kablovskih kanala, sef, mini bar, garderober, telefon, radni sto, internet, sistem za elektronsko zaključavanje… Svaka soba i apartman ima zasebno kupatilo gde su Vam na raspolaganju: papuče, peškiri, fen za kosu, toaletni pribor, besplatna kozmetika, tuš kabina. Dakle, u smeštajnim jedinicama hotela ”Vrnjačke Terme” naći ćete sve što je potrebno jednom savremenom turisti. Na zahtev gosta može se obezbediti DVD plejer ili računar.

Smeštaj u hotelu ”Vrnjačke Terme” je specifičan i po svom enterijeru. Ako se odlučite za superior, dvokrevetnu sobu, možete birati između dva odvojena kreveta ili jednog bračnog. Svaka soba poseduje terasu odakle se pruža divan pogled na gradski park. Delux apartmani Vrnjačke Terme su posebno uređeni.

Superior sobe:
– Maksimalan broj gostiju: 3
– Sadržaji: garderober, internet, mini bar, radni sto, sistem za elektronsko zaključavanje, telefon, TV sa velikim brojem kablovskih kanalaPogled: Terasa odakle se pruža divan pogled na gradski park
– Površina: 27m²
– Tip kreveta: Francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, fotelja na razvlačenje

Delux apartmani:
– Maksimalan broj gostiju: 4
– Sadržaji: garderober, internet, mini bar, radni sto, sistem za elektronsko zaključavanje, telefon, TV sa velikim brojem kablovskih kanala
– Pogled: Terasa odakle se pruža divan pogled na gradski park
– Površina: 35m²
– Tip kreveta: Francuski ležaj, ugaona garnitura

Termalna voda u komplesku Vrnjačke Terme izvire iz lekovitih termalnih izvora. Ova voda je bogata mineralima i toplija je od obične vode sa česme, jer se u unutrašnjosti Zemlje zagreva od blizine vulkanske magme i lave. Termalne vode izviru na velikoj dubini i uz put sakupljaju minerale sa raznih vrsta stena, pa zato ta voda blagotvorno deluje na kožu i pogodna je za lečenje raznih bolesti.

Osim što su termalne vode bogate mineralima, one su i bakteriološki čiste i pogodne za iritiranu, bolesnu kožu. Umiruju upaljenu i iritiranu kožu kod alergija, opekotina od Sunca. Termalnu vodu mogu koristiti sve generacije tokom cele godine.

Postoje tople termalne vode preko 20 stepeni i hladne termalne vode. Mineralnom vodom se smatra voda koja sadrđi više od jednog grama rastvorenih minerala na jedan litar, uglavnom natrijuma, magnezijuma, kalcijuma, joda, hlora, gvožđa i dr.

Termalne vode izviru na velikoj dubini i na putu ka površini sakupljaju minerale sa raznih vrsta stena, pa zato ta voda blagotvorno deluje na kožu i pogodna je za lečenje različitih bolesti.

Svi sadržaji u welness & spa centru – sauna, slana soba, parno kupatilo, tepidariju su posvećeni vašem zdravlju, relaksaciji i vraćanju balansa životne energije.

Svaka od ekskluzivnih masaža pružiće vam potpuni užitak i učiniće da sva Vaša čula budu istovremeno relaksirana i probuđena.

Poklonite sebi neverovatno iskustvo oslobađanja od tenzije, duboke relaksacije i povratka vašeg mentalnog i spiritualnog zdravlja.

U okviru hotela “Vrnjačke terme” nalazi se i tihi Wellness kutak samo za goste hotela starije od 16 godina.

Doživite savršenu relaksaciju i odmor u tišini i miru uz bazen, đakuzi i saunu.

U okviru hotela “Vrnjačke terme” nalazi se i potpuno opremljena teretana u kojoj su gostima na raspolaganju najsavremenije sprave za vežbanje.

Za sve goste hotela na raspolaganju su GRATIS usluge fitness instruktorke ponedeljkom, sredom i petkom u terminu 13-18h .

U okviru lobi prostora hotela “Vrnjačke Terme” nalazi se bar sa velikom ponudom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Idealno mesto za opuštanje, poslovne sastanke ili početak novog dana uz jutarnju kafu i novine.

U restoranu hotela “Vrnjačke Terme” pronaći ćete veliki izbor domaćih i inostranih specijaliteta, spremljenih od najboljih i najsvežijih namirnica.

Vrata “Vinarije Milojević” širom su otvorena za sve goste i prave hedoniste, koji žele da upoznaju čari autentičnog ambijenta i uživaju u degustaciji vina, koja nose pečat porodične tradicije.

Svake subote od 21h na raspolaganju vam je degustacija vina Vinarije Milojević uz savršen miks sireva, suvog voća i orašastih plodova.

Svoje poslovne susrete poput prezentacija, seminara, promocija i sličnih dešavanja možete organizovati u kongresnoj sali hotela ”Vrnjačke Terme”. Kapacitet sale 1 je do 40 mesta, kapacitet sale 2 je do 250 mesta. Pored konferencijskog prostora, možete koristiti flip čart, platno, projektor, računar, TV, Internet, ozvučenje…

Prostrani, luksuzni “Predsednički apartman” sa pogledom na banju je idealno mesto kako za poslovne susrete tako i potpuno opušteni odmor u toku cele godine. Uživajte uz gratis MOET piće dobrodošlice, i korišćenje Aqua zone i Wellness centra tokom boravka.

Za najmlađe goste u ponudi je igraonica sa profesionalnim animatorima i dodatni kutak za roditelje.

Ukoliko želite da proverite svoju sreću, predlažemo Vam “SPORT AND SLOT CLUB LOUNGE 365”. Ovde možete uživati u slot mašinama, ruletu i drugim popularnim igrama. Posetite i uživajte. Srećno!

https://vrnjacketerme.rs/

CENOVNIK ZA 2022.

Tip smeštaja 02.05.-31.08.2023
Radni dan Vikend dani
Superior soba 1/1 81 85
De Lux Apartman 1/1 98 102
Superior soba 1/2 102 119
De Lux Apartman 1/2 134 153
Dnevni odmor 34 43
Doplata za pomoćni ležaj - soba 30 38

* Cene su izražene u evrima po sobi za noći i odnose se na uslugu noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• korišćenje Wellness & SPA centra – (zatvoreni bazen, sauna, slana soba, parno kupatilo, tepidarijum).
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa u iznosu od 140 RSD za odrasle, 70 RSD za decu uzrasta 3-10 godina
• osiguranje 30 RSD po osobi/dnevno,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Deca od 3 do 10 godina starosti ostvaruju popust od 50%,
• Deca do 0 do 3 godina starosti ne plaćaju boravak.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti