0
0 reviews

Hotel Vrujci 2*

Vrujci, Srbija
od 28€ / Po noći

Hotel spada u kategoriju hotela sa dve zvezdice. Poseduje 87 soba (Jednokrevetne, dvokrevetne) kao i 5. dvokrevetnih apartamana i može da prihvati do 200 posetilaca. Sve sobe poseduju balkon, minibar, kupatilo, telefon, kablovsku televiziju i besplatan WI-FI.

Hotel Vrujci je specifičan po bogatom izvoru lekovite vode koja teče – 300 l u sekundi, što ga stavlja na prvo mesto u poređenju sa ostalim banjama u Srbiji. Takođe, lekovita voda se koristi u hotelu ne samo za punjenje otvorenog i zatvorenog bazena i spa velnes centra, već se koristi i u hotelskim sobama, apartmanima i hotelskoj kuhinji.

Druga specifičnost hotela je činjenica da su svi bazeni protočni, da se u njima voda u toku dana promeni i do 7 puta a jedini su otvoreni bazeni u Srbiji koji se prazne svako veče, dezinfikuju, peru i u toku noći ponovo napune

Temperatura termomineralnih voda Banje Vrujci je 25-27°C i u sebi sadrži kalijum, magnezijum i selen. Danas, pored lečenja, Banja Vrujci se često koristi kao preventivna banja. Hemijski sastav – vode Banja Vrujci su kategorisane kao oligomineralne hipoterme. Kiselost i alkalnost – Pri konzumiranju pogodne su za neutralizaciju slabih kiselina u organizmu čoveka, npr. u želucu. Silicijumske kiseline – Vode se mogu koristiti pri lečenju kožnih bolesti, traumatskog stanja i nekih oboljenja želudačno-crevnog sistema. Fluor – Vode se mogu piti u neograničenim količinama, kao i za ostale unutrašnje potrebe, inhalaciju. Gasni sistem – Voda je po gasnom sastavu azotna, sa izvesnim sadržajem i primesama ugljen-dioksida, a sa punim odsustvom vodonik sulfata. Aktivni elementi – Po dosadašnjim ispitivanjima, vode spadaju u kategoriju blagih radioaktivnih voda. Utiču na povećanje leukocita u krvi, snižavaju krvni pritisak, deluju na endokrine žlezde (naručito smanjuju aktivnost tiroidne žlezde), takođe na polne žlezde i prednji režanj hipofize. Zbog toga su početkom prošlog veka mnogi radioaktivni izvori stekli glas lečilišta za ”podmlađivanje”, pa je dolazilo do velike navale sveta u njih, kako muškog tako i ženskog. Lekovito blato: Termalne vode iznose iz dubine najfiniji mulj, bogat mineralnim i radioaktivnim materijama i polažu ga u blizini izvora, unutar kompleksa hotela ”Vrujci”, odakle se blato skuplja i koristi u Salonu za masažu. Lekovito blato sadrži i po nekoliko hiljada puta veću koncentraciju elemenata i jedinjenja nego što ih sadrži lekovita voda. Lekovito blato se meša i zagreva na 40-42°C u specijalnim kazanima, a potom se, u zavisnosti od oboljenja ili zahteva pacijenta, temperatura prilagođava za toplo, indiferentno ili hladno blato. Blato se stavlja na oboleli deo tela u vidu obloga na 20 do 45 minuta, posle čega se ispira toplom vodom. Lekovito blato se sastoji od sitnih, finih čestica koje omogućavaju prisni kontakt sa kožom i daje snažno terapijsko dejstvo. Ovaj postupak, pored termičkog, ima i hemijsko delovanje na kožu, i na ceo organizam upijanjem hemijskih sastojaka kroz pore kože.

Spa & Wellness obuhvata prostor u okviru kojeg se nalaze zatvoreni bazen, sauna, djakuzi i poseban prostor za masaže i tretmane. U Spa & Wellness odeljenju se takodje pružaju i usluge fizikalnih tretmana u sklopu rehabilitacije. Stručnost, profesionalnost i ljubaznost našeg osoblja će Vašem telu vratiti neophodnu energiju.

Otvoreni rekreativni bazeni u hotelu Vrujci su jedinstveni u Srbiji s obzirom da su podignuti na samim prirodnim termalnim izvorima, a pune se iz duboke bušotine sa velikom količinom vode, pa su time i protočni. Voda se u toku jednog dana obnavlja do sedam puta. Uveče se bazeni prazne, a u toku noći se ponovo napune. Pri pogodnom vremenu mogu se koristiti od kraja aprila do početka oktobra. Dimenzije poluolimpijskog bazena su 25 x 12.5 m, dubine 1.0 – 2.0 m, rekreativni olimpijski bazen, veličine 50 x 25 m, dubine 1.2 -2.2 m, puni se termalnom vodom iz duboke bušotine.

Hotel takođe nudi i dečiji bazen koji je 30 metara dug i 16 metara širok, dubina vode se kreće od 0.5 do 0.8m.

Pored otvorenih bazena, u ponudi hotela se nalazi i zatvoreni bazen 25m dužine i 12.5m širine u kome je raspon dubine vode od 1.2m do 2.20m. Bazen se puni termalnom vodom sa izvora. Takođe, bazen je opremljen tuš kabinama kao i sa prostorom za sunčanje.

Hotel Vrujci raspolaže konferencijskom salama koje raspolažu sa 80 odnosno 150 mesta za sedenje. Pružaju ugodnu atmosferu i pogodnu audio-vizuelnu opremu za organizaciju svih vrsta naučnih skupova, konferencija i poslovnih seminara. Ono sto ističemo jeste bogat dodatni sadržaj koji omogućava učesnicima da kvalitetno provedu svoje slobodno vreme

Unutar samog kompleksa se nalazi restoran sa kapacitetom od 400 mesta koji je spojen sa terasom kapaciteta 250 mesta.

CENOVNIK ZA 2022.

01.09. - 30.09.2022. 01.10. - 31.12.2022.
Smeštaj Pansion Polupansion Noćenje sa doručkom Pansion Polupansion Noćenje sa doručkom
Soba 1/1 40 36 34 38 34 32
Soba 1/2 34 30 28 32 28 26
Apartman 75 66 63 70 62 58
Apartman Vojvoda 170 162 159 170 162 159

* Cene iz tabele su za uslugu noćenja sa doručkom, polupansion i pansion po osobi dnevno u evrima.


U cenu je uključeno

• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa u iznosu od 100 rsd po osobi po danu,
• osiguranje u iznosu od 10 rsd po osobi po danu,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
* Korišćenje klime se naplaćuje 500,00 din. po danu (poseban zahtev prilikom rezervacije).
* Deca od 4 do napunjenih 10 godina ako koriste zajednički ležaj plaćaju 50% od cene usluge, a ukoliko koriste poseban ležaj plaćaju 70%,
* Za treću odnosno četvrtu osobu u apartmanu (napunjenih 10 god. i starije osobe) plaća se 70% od cene smeštaja u apartmanu,
* Ukoliko gost ne napusti sobu do 10.00h dužan je da plati cenu noćenja sa doručkom.
* Dodatni ležaj u sobu se dodaje na zahtev gosta. Pansion u 1/3 sobi iznosi 3.750,00 din. a polupansion 3.250,00 din. (01.09. – 30.09.). Pansion u 1/3 sobi iznosi 3.360,00 din. a polupansion 2.860,00 din. (01.10. – 31.12.)
* Usluge pansiona i polupansiona izdaju se na minimum dve noći, u suprotnom se cena uvećava 20%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Klima uređaj
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti