0
0 reviews

Hotel Zelenkada 2*

Zlatibor, Serbija
od 32€ / Po noći

Zlatibor nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 m do 1500 m, 238 km od Beograda, u blizini Užica i Čajetine. Najviši planinski vrhovi su Tornik (1496 m) i Čigota (1422 m).

Zlatibor je prvi i najstariji planinski turistički centar, zlata vredan. On je poznato i letnje i zimsko turističko mesto Srbije. On pruža uslove za raznolike vidove turizma – za zimski, letnji, zdravstveni, kongresni, rekreativni, izletnički, đački, ekskurzioni, sportski, lovni i seoski turizam. i upravo iz tog razloga na Zlatibor turisti rado dolaze i zimi i leti.

Zlatibor je planina izuzetne lepote. Prostrani proplanci, bujni pašnjaci, planinski potoci i prijatna klima ubrajaju ovu planinu među najlepše u našoj zemlji.

Na Zlatiboru se nalazi veliki broj turističkih atrakcija kao što su Stopića pećina, Vodopad u Gostilju, prerasti u Dobroselici, Ski centar Tornik, Muzej na otvorenom ,,Staro selo“ Sirogojno, Crkva u Jablanici, Manastir Uvac, Manastir Dubrava, Crkva Dobroselica, Galerija Vlada Mitrovića, Galerija Lekić, Spomenik na Šumatnom brdu, Spomen česma na Oku i još mnoge druge atrakcije.

Hotel Zelenkada se nalazi prekoputa sportskog centra Zlatibor u blizini kružnog toka, na nadmorskoj visini od oko 1000 m. Udaljen je 800 metara od samog centra i Zlatiborskog jezera.

Hotel Zelenkada je jedan od prvih izgrađenih hotela na Zlatiboru. Prepoznatljiv je po svom neobičnom izgledu, kao i po ljubaznom osoblju. Hotel je idealan za prenoćište porodica, individualnih gostiju, gostiju u prolazu, grupa ali i dece na rekreativnim nastavama kao i ekskurzijama.

Hotel sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten je na samo nekoliko metara od turističkog centra Zlatibor.

Prirodno okruženje, staze zdravlja, blaga klima i preko 250 sunčanih dana u godini, idealni su uslovi za razne vidove sportsko-rekreativne aktivnosti i oporavka.

Hotel raspolaže: smeštajnim jedinicama (45 soba sa kupatilom, terasom, TV priključkom sa kablovskom televizijom, WiFi konekcijom, terasa) i 4 apartmana, restoranom kapaciteta do 150 osoba, banket salom kapaciteta do 20 osoba, aperitiv barom sa velikom terasom, TV salom, bilijar salom, prijemim holom, velikim parkingom, Etno restoranom „Prva Kafana Mačkat“ u Mačkatu, Otvorenim bazenom u obližnjem selu Golovu (bazen radi u toku letnjih meseci)

Gostima je zagarantovan miran boravak sa veoma lepim pogledom sa jedne strane na prostrane livade i šumu, dok je sa druge strane prelep pogled na centar planine.

Hotel je otvoren tokom cele godine i svojim gostima nudi potpun odmor i relaksaciju.

https://www.hotelzelenkada-zlatibor.com/

CENOVNIK ZA 2022.

01.04.- 29.12.2022.
Tip smeštaja NOĆENJE SA DORUČKOM POLUPANSION PUN PANSION
Jednokrevetna soba 38.5 42.5 48.5
Dvokrevetna soba 31.5 36 42
Apartman jednokrevetni 42.5 47 53
Apartman dvokrevetni 36 40 46

* Cena uključuje smeštaj na bazi izabrane usluge, po osobi dnevno u evrima 


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• korišćenje dečije igraonice
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa  iznosi 120 RSD po osobi po danu. Deca od 7-15 god plaćaju boravišnu taksu 60 RSD,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Deca od 0-2 god ako koriste zajednički ležaj – BESPLATNO
• Deca od 2-7 god ako koriste zajednički ležaj imaju popust 50%
• Deca od 7-12 god imaju popust 30%
• Treća odrasla osoba ima popust 30% u 1/2 sobi sa pomoćnim ležajem

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Wifi