0
0 reviews

Huma Kotor Bay Hotel and Villas 5*

Dobrota, Crna Gora
od 113€ / Po noći

Istorijski grad Dobrota leži u samom srcu Bokokotorskog zaliva, zaista magičnog kutka Crne Gore. Skriven u jednom od najlepših zaliva na celom svetu, ovaj jedinstveni mediteranski dragulj je mesto bogate istorije, živopisne mitologije i očaravajućih priča i legendi. Budva se nalazi na 26 km od objekta, a Podgorica na 88 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 11 km.

Označavajući tačku na kojoj se veličanstvene planinske padine susreću sa tirkiznim vodama Bokokotorskog zaliva, koji se redovno ubraja među deset najlepših zaliva na svetu, plaža Virtu je san svakog kupača. A kada se dan okupan suncem pretvori u spektakularan zalazak sunca, Virtu Lounge & Restaurant Bar će upotpuniti vaš dan na jednoj od najboljih plaža u Crnoj Gori sa elegantnim modernim luksuzom, zabavnom i optimističnom žurkom.

Huma nudi niz besprekornih mogućnosti smeštaja sa pet zvezdica. Pogodne za sve putnike koji traže i eleganciju i najsavremenije moderne hotelske sadržaje, naše smeštajne jedinice su dizajnirane da budu vaš luksuzni dom daleko od kuće.

Odmor u vili Huma Beachfront Villa vam omogućava da uživate u svim modernim sadržajima odmarališta usred spektakularne prirode i ekskluzivne privatnosti koju samo vila može da ponudi. Uživajte u svom odmoru u vili Huma Beachfront u potpunosti dok se uronite u mediteranski način života. Najponosniji smo pogledom na Kotorski zaliv.
Dvosobni i trosobni apartmani – Visoko iznad zemlje, apartman sa dve/tri spavaće sobe sa pogledom na more zauzima gornji sprat najviše zgrade u zalivu Huma Kotor. Uživajte u obroku među planinama dok uživate u panoramskom pogledu sa vaše terase. Opremljen kuhinjom, trpezarijom, prostranim dnevnim boravkom i dve/tri spavaće sobe. Ovi apartmani će vašoj porodici pružiti dovoljno prostora za odmor nakon dugog dana avanture oko drevnog i mitskog Bokokotorskog zaliva.
Huma Suite predstavlja našu tradiciju posvećenosti detaljima, dizajniran za luksuzno iskustvo. Ovaj apartman ima ekspanzivan raspored uključujući dnevnu sobu, dva balkona i masivni garderober. Savršen za parove, Huma Suite pruža zadivljujući pogled na more i Dobrotu.
U ponudi soba se nalaze: Classic, Deluxe Bay View, Deluxe Sea View, Premium Garden View, Premium Sea View Room. Sve sobe su moderno i luksuzno opremljene Sigurni da će svako pronaći smeštaj koji mu savršeno odgovara!

Jedan od najboljih restorana u Kotorskom zalivu, Mudra Art Cuisine je vrhunski crnogorski restoran gde svetski poznati kuvar stvara prepoznatljivu kuhinju napravljenu od lokalno uzgojenih sastojaka.
SOBA ZA DORUČAK – Započnite dan ukusnim doručkom i prekrasnim pogledom.

Naši termički regulisani infinity bazeni stapaju se sa prelepim pejzažom i morskim pejzažom kako bi stvorili luksuznu oazu za plivanje. Uživajte u ukusnim osveženjima u restoranu Toscana, na samo nekoliko koraka od bazena. Mogli biste uočiti mitsku pticu Humu kako klizi visoko iznad upečatljivih crnogorskih planinskih vrhova, darujući sreću svakome ko je vidi!

U Humi je potreban samo korak da se stigne do mitskog prebivališta mira i podmlađivanja. Uđite u Shanti, oazu tišine, Spa & Wellness kao niko drugi. Shanti Spa & Wellness će vas odvesti na izvanredno putovanje kroz vaše telo, um i duh, do novih nivoa smirenosti i najdublje ravnoteže. Bez obzira da li ste ljubitelj fitnesa koji prati intenzivnu rutinu vežbanja ili jednostavno želite da vežbate pre nego što odete na plažu ili zabavu, naša potpuno opremljena teretana u odmaralištu je spremna za vas.

Savršen porodični odmor je uzbudljiv i bezbrižan, magično vreme kada se stvaraju nezaboravne uspomene. Naš dečiji klub na licu mesta i usluge čuvanja dece daju roditeljima vreme nasamo, dok omogućavaju deci da se zabave i steknu nova prijateljstva.

Naša usluga konsijerža stoji vam na raspolaganju 24/7 za sve što vam zatreba ili poželite. Visoko kvalifikovano konsijerž osoblje će dodati pravu vrednost vašem odmoru u Crnoj Gori otkrivajući sve lepote i tajne zemalja.

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04. - 30.04. 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 25.07. 26.07. - 26.08. 27.08. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 Classic BB 113 151 207 240 268 207 151
1/2 Deluxe BB 130 173 238 276 308 238 173
1/2 Deluxe (pogled more) BB 141 188 259 300 336 259 188

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• wellness centar, otvoreni bazen,
• hotelska plaža sa ležaljkama i suncobranima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, a deca do 12 godina 0,75 evra po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 90%,
* Doplata za parking iznosi 20 evra po danu.

POPUSTI
* Krevet za decu do 2 godine gratis,
* Deca do 7 godina u pratnji dve odrasle osobe na zajedničkom ležaju ne plaćaju.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do 31.03. odobravamo popust od 10%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se naplaćuje 10 evra po danu.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele