0
0 reviews

Istra Hotel Island 4*

Rovinj, Hrvatska
od 58€ / Po noći

Hotel Istra se nalazi na ostrvu Sveti Andrija, koji ima sve što vam je potrebno za opuštajući odmor: udobne sobe, brojne sportove na kopnu i vodi, bazenski kompleks, kilometre šetališta i plaža, širok izbor zdrave hrane u restoranima. i barovima, kao i Wellness & Spa centar od 1600 kvadratnih metara koji promoviše duh Mediterana.

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Island Istra je smešten na ostrvu Sveti Andrija, na svega 50 metara od obale mora sa kristalno čistom plavom vodom. U ponudi ima svetle i moderno uređene sobe, balkone s kojih se pruža pogled na more i zabavne programe za celu porodicu. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Hotel nudi elegantno i sofisticirano uređenu terasu na otvorenom, na kojoj se tokom dana možete opustiti i sunčati na ležaljkama, a nakon zalaska sunca na njoj možete sedeti i pijuckati hladne napitke u modernom ambijentu sa savremenim osvetljenjem. Ležaljke i suncobrani se mogu besplatno koristiti.

Gostima koji rezervišu boravak na bazi polupansiona uz večeru su na raspolaganju lokalna vina, pivo, voda i sokovi iz samouslužnih automata. Uzbudljivi grad Rovinj je udaljen svega 15 minuta vožnje brodom. Hotel Istra je poznat po luksuznom welsness i spa centru, predivnom restoranu u „Starom dvorcu“ i raznovrsnim atrakcijama idealnim za turiste i porodice. Besplatan privatni parking je dostupan na 900 metara od pristaništa sa kog polaze brodovi za ostrvo Sveti Andrija. Hotel nudi besplatnu uslugu prevoza od parkinga do pristaništa.

www.maistra.com/island-hotel-istra-rovinj

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 26.05. - 02.06. 03.06. - 15.06. 16.06. - 07.07. 08.07. - 20.08. 21.08. - 03.09. 04.09. - 10.09. 11.09. - 02.10. 03.10. - 22.10.
1/2 Superior BB 69 92 107 117 107 92 69 58
1/2+1 Superior BB 69 92 107 117 107 92 69 58

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• bazen, SPA,
• boravišna taksa,
• besplatan transfer brodićem za vreme celokupnog boravka,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za polupansion iznosi 13 evra po osobi po danu.

POPUSTI
* Dete do 12 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju u 1/2+1 sobi boravi besplatno,
* Dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 30%,
* Treća osoba (12+) na pomoćnom ležaju sa dvoje odraslih ima popust od 70% u 1/2+1 sobi,
* Za boravak duži od 8 noćenja odobravamo dodatni popust od 10%,
* Deca do 2 godine gratis ako koriste ležaj sa dve odrasle osobe,
* Krevetac za bebe je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 13.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel poseduje sopstveni parking na kopnu koji je besplatan za goste hotela.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 4 noćenja.
• Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u hotelu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 13.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele