0
0 reviews

Istra Hotel Plava Laguna 3*

Poreč, Hrvatska
od 39€ / Po noći

Smešten nedaleko od Poreča, hotel Istra sa 3 zvezdice gleda na prelepu uvalu i pruža sve što vam je potrebno za jednostavan, opuštajući odmor. Park oko hotela je lepo održavan, pun palmi, cveća i ruža.

Plaža je udaljena oko 100 metara od hotela, gde se nalaze tereni za odbojku, mini golf, kanue i teniski tereni. Hotel takođe ima bazen sa slatkom vodom. U blizini se nalaze barovi, restorani i prodavnice u okviru Green Resorta. Ostanite u hotelu, uživajte u vatrometu i večernjoj zabavi koja uključuje bioskop pod zvezdama. Hotel Istra je posebno popularan zbog cene koja je najbolja u Green Resortu, kao i zbog jednostavnosti i udobnosti odmora koji nudi. Ako ne tražite luksuz, hotel Istra je idealan.

U hotelu Istra Plava Laguna nalazi se 192 sobe i suiteva na ukupno 5 spratova. Sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom s tušem i sušilom za kosu, besplatnim WiFi internetom, SAT TV-om i telefonom s direktnim biranjem.

Economy soba – jednokrevetna, dvokrevetna sa francuskim krevetom i dvokrevetna soba, 14-18 m2, za 1-3 osobe, park strana.
Classic soba – dvokrevetna i dvokrevetna sa dodatnim krevetom i balkonom, 19-33 m2, za 1-3 osobe, morska strana.
Suite – apartman sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom i balkonom, 28 m2, za 2-4 osobe, park strana ili morska strana.

Uključeno u cenu: WiFi, animacija za decu i odrasle, ležaljke na bazenu (u ograničenim količinama), tematska ili gala večera jednom nedeljno, piće dobrodošlice, piće uz večeru, kolač, sendvič ili snack u baru u vreme ručka. Parking je uz doplatu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Sadržaji u hotelu: restoran (buffet doručak od 07-10h, buffet večera od 18:30-21h) i bar, bazen, bankomat, sefovi na recepciji (uz doplatu), TV prostor u baru, prostor za odlaganje bicikli.

Zabava je za nas ozbiljna stvar! Activities & Experience Team brine se da se provedete najbolje ikad i doživite nova i nezaboravna iskustva koja ćete prepričavati svima kad se vratite kući. Programi za decu: mini club (4-12 godina) u jutarnjim i popodnevnim terminima (kreativna radionica i razne igre, sport i sl.), i dečiji večernji sati. Programi za odrasle: uživo muzika, jutarnja gimnastika, aerobik u vodi, puno raznih sportskih aktivnosti: odbojka, fudbal, stoni tenis…

www.plavalaguna.com/hr/hoteli/istra

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 29.05. - 03.06. 04.06. - 10.06. 11.06. - 17.06. 18.06. - 15.07. 16.07. - 12.08. 13.08. - 19.08. 20.08. - 26.08. 27.08. - 02.09. 03.09. - 09.09. 10.09. - 17.09.
1/2+1 Classic (balkon, morska strana) HB 47 52 56 67 75 67 58 53 42 39
1/4 Suite (balkon) HB 53 56 62 75 81 75 64 57 46 42

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• boravišna taksa,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


POPUSTI
* Dete do 12 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju boravi besplatno,
* Dete od 12-14 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju ima popust od 50%,
* Drugo dete do 14 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju ima popust od 50%,
* Dete do 7 godina sa jednom odraslom osobom ima popust od 50% (Classic soba),
* Dete od 7-14 godina sa jednom odraslom osobom ima popust od 30% (Classic soba),
* Dete do 12 godina sa dvoje odraslih u Classic sobi ima popust od 100%,
* Dete od 14 godina ili treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju u Classic sobi imaju popust od 20%,
* Krevetac za decu besplatno (na zahtev).

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se plaća 1 evro po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 7 noćenja.
• Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u hotelu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele