0
0 reviews

Kadmo Hotel By Aycon 4*

Budva, Crna Gora
od 35€ / Po noći

Možete li da zamislite hotel u centru najposećenije turističke destinacije a opet izdvojen od gužve i buke? Zvuči kao skriven dragulj koji treba otkriti!? Smešten u samom srcu Budve, a opet na mirnom i tihom mestu gde ćete imati osećaj kao da se nalazite negde van grada. Jednostavna forma, elegancija, sofisticiran dizajn i toplina reči su koje opisuju stil Hotela u kojem je sagrađen. Udaljeni smo 12 min hoda od plaže. Hotel gleda na more, na 400 metara je od Slovenske plaže i na 1,5 km od plaže Mogren. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 16 km.

Snovi, želje, ljubav i legende stvaraju budućnost! Vođeni našim snovima, željama i legendi o nastanku grada Budve, poželeli smo napraviti porodični hotel, koji će u budućnosti biti prepoznatljiv po gostoprimstvu i jedinstvenoj usluzi. Gost je neko ko nije samo brojka, i ono što želimo jeste da budemo 24h dostupni gostu. Ukoliko želite aktivan odmor porodični hoteli su idealni za Vas! Mi smo meštani Budve i preporučićemo Vam najbolja mesta u gradu, najbolje izlete skrivene dragulje crnogorskog primorja i uvesti vas u istorijski deo nastanka Budve. Gostoljubljivi i uvek spremni da damo najbolje preporuke, želimo da stvorimo toplu atmosferu i odnos gde se gost oseća kao da je došao na odmor kod dobrih prijatelja.

26 moderno opremljenih i komfornih soba. Na raspolaganju je: jednosoban apartman, superior dvorkevetna soba sa balkonom, trokrevetna soba sa pogledom na more, porodična soba i luksuzna soba sa balkonom. Apartman od 50m2 je kuriozitet ovog hotela, ljubitelji panoramskih pogleda će satima uživati na prostranoj terasi. U sklopu hotela nalaze se restoran, bazen sa terasom na kojoj ćete moći da se opuštate i uživate u ispijanju svog omiljenog pića. Za sve koji dolaze automobilima imamo zatvorenu garažu. Misija svih zaposlenih jeste da se gost oseća kao kod kuće i da svaku informaciju i uslugu pruže u blagovremenom roku.
Ukoliko vam je potrebna bilo koja vrsta informacije, usluge, prevoza i izleta naša recepcija je na raspolaganju.

hotelkadmo.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01.-31.05. 01.06.-22.06. 23.06.-06.07. 07.07.-24.08. 25.08.-31.08. 01.09.-21.09. 22.09.-28.12.
1/2+1 Superior BB 35 50 65 74 65 50 35
Family room (2+2) BB 53 80 92 105 92 80 53
Deluxe apartman (pogled more) BB 154 226 285 344 285 226 154

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom, po osobi, po danu (apartman-najam) izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi BB usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 70% (23.06.-31.08.), odnosno 50% i 30% za ostatak sezone.

POPUSTI
* Jedno dete do 12 godina u 1/2 Superior boravi besplatno,
* Treća i četvrta osoba u suite preko 12 godina imaju popust od 50%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta, nije neophodna rezervacija.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele