0
0 reviews

Karmen Sobe

Brioni, Hrvatska
od 56€ / Po noći

Objekat Brijuni Rooms Karmen se nalazi u Nacionalnom parku Brioni. U ponudi su udobne sobe sa pogledom na park ili more.

Sve hotelske sobe imaju radni sto. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa kadom i besplatnim toaletnim priborom. Svaka soba za goste u objektu Brijuni Rooms Karmen ima prostor za sedenje. Pojedine sobe poseduju balkon.

Kontinentalni doručak se svakog jutra služi u obližnjem objektu.

Okolina je pogodna za vožnju bicikla, a ponuda smeštajnog objekta uključuje uslugu iznajmljivanja bicikala.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Pula, udaljen 13 km od objekta Brijuni Rooms Karmen. Vožnja brodom (do i od ostrva) je uračunata u cenu prilikom dolaska i odlaska. Besplatan prevoz brodom svakog dana od i do Fažane je uključen svakog dana.

www.np-brijuni.hr/en/accommodation/rooms-karmen

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 02.04. - 30.04. 01.05. - 17.06. 18.06. - 08.07. 09.07. - 26.08. 27.08. - 16.09. 17.09. - 30.09. 01.10. - 05.11.
1/1 (pogled more) BB 56 61 73 80 73 61 56
1/2 (pogled park) BB 61 72 88 101 88 72 61
1/2 (pogled more) BB 76 88 104 116 104 88 76
1/2 Apartman BB 90 107 131 138 131 107 90

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi/apartmanu, po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• ulaznica u nacionalni park,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa iznosi 1,4 evra po osobi po danu u periodu od 01.04.-30.09.2022. Ostali termini 0,95 evra. Deca od 12-18 godina imaju 50% popusta, a deca do 12 godina ne plaćaju,
* Doplata za polupansion po osobi po danu iznosi 18 evra za odrasle, 9 evra za decu od 4-12 godina, a za decu do 4 godine je gratis.

POPUSTI
* Deca do 4 godine gratis,
* Dete od 4-12 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju ima popust od 90%,
* Odrasla osoba na pomoćnom ležaju ima popust od 80%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Privatni parking se plaća 15 evra u junu, julu, avgustu i septembru, a u ostalim mesecima 12 evra po vozilu dnevno i nalazi se u Fažani.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 3 noćenja.
• Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, osim uz dodatni upit u posebnim smeštajnim jedinicama i iznosi 20 evra dnevno.
• Naknada za izgubljeni ključ/karticu, izgubljenu/oštećenu hotelsku narukvicu iznosi 14 evra.
• Prevoz brodom na redovnoj liniji Fažana – Veliki Brion i obratno iznosi 7 evra.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele