0
0 reviews

Klub Satelit Zlatibor 4*

Zlatibor, Srbija
od 38€ / Po noći

AKCIJA

Za period boravka od 21.07.2022. do 25.12.2022.


10% POPUSTA ZA BORAVAK OD 21.07. DO 15.09.2022.  

20% POPUSTA ZA BORAVAK OD 15.09. DO 10.11.2022.  

25% POPUSTA ZA BORAVAK OD 13.11. DO 25.12.2022.  

Za uplate u celosti do 15 dana pred početak boravka  

Deca do 15 godina gratis smeštaj,hrana i spa (do 20h)  


Popust je uračunat u cene u tabeli

Klub Satelit jedan je dobitnik je brojnih priznanja za kvalitet rada. Glavne karakteristike objekta jesu luksuzna opremljenost, nesvakidašnje prijatan ambijent i ljubazno osoblje. Svi apartmani i sobe su unikatno uređeni.

Smeštajni kapacitet čini 10 soba i 14 apartmana različitih stilova i toplih boja. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service, mini bar, sef, telefon, wifi najnovije generacije i druge pogodnosti.

U sklopu Satelita nalazi se prijatan restoran domaće kuhinje, gde možete probati lokalne specijalitete Zlatibora, poznatu zlatiborsku gibanicu, domaću pršutu, odličan domaći kajmak, čuvenu „Radinu pitu“ sa višnjama i mnogo drugih jela. Probajte različite specijalitete našeg restorana i uživajte u čarima ukusa domaće kuhinje. Sa nizom jela, nudimo najbolja vina domaćih i međunarodnih vinograda.

Obroci se služe od 08h do 21h. Vreme služenja doručka je od 08h do 10:30h. Doručak je kontinentalni ili švedski sto. Ukoliko poželite nešto sa „à la carte“ menija za doručak, ručak ili večeru, za goste Satelita važi 30% popusta na redovne cene restorana.

Unutar zgrade nalazi se kompletno renoviran SPA centar koji Vam nudi sve što Vam je potrebno, kako biste u potpunosti opustili um i telo. Korišćenje spa centra (bazen, sauna, đakuzi) besplatno je za goste objekta i dostupno od 09-23h svakog dana.

Možete uživati u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru spa centra. Temperatura vode prelazi 30 stepeni, što je čini izuzetno zdravom i prijatnom za telo, preporučuje se za sve uzraste. Opustite se i spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode baš kao da ste na moru. Pored bazena je kamin gde možete provesti nezaboravne momente sa svojim voljenima, konzumirajući odabrana vina iz našeg širokog asortimana.

U našoj ponudi su različite vrste masaža, kao sto su opuštajuća, sportska, anticelulit i opuštajuća masaža stopala.

CENOVNIK ZA 2022.

21.07. - 15.09. 15.09. - 10.11. 13.11. - 25.12.
Smeštaj Redovna cena POLUPANSION PROMO cena za PUNPANSION sa uračunatim popustom Redovna cena POLUPANSION PROMO cena za PUNPANSION sa uračunatim popustom Redovna cena POLUPANSION PROMO cena za PUNPANSION sa uračunatim popustom
Promo soba 1/2 54
51 46
54
51 41
54
51 38
Dvokrevetna soba 1/3 61
55 50
61
55 44
61
55 41
Residence Apartman 4/6 74
59 53
74
59 47
74
59 44
Apartman 1/4 74
63 57
74
63 51
74
63 48
VIP Apartman 1/6 76
68 61
76
63 54
76
63 51

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona ili punog pansiona po osobi, po danu, u evrima.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• korišćenje SPA centra sa zatvorenim bazenom sa slanom vodom, đakuzi kadom i saunom neograničeno u periodu 09-23h (deca do 20h)
• korišćenje dečijeg kutka i/ili igračaka u smeštajnoj jedinici uz revers
• parkimg (ograničen broj parking mesta ispred objekta)
• room service od 08 – 21h uz android/iphone aplikaciju
• Wi-Fi optički internet
• digitalna televizija sa više od 300 kanala u svim jedinicama
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa – odrasli ( od 15 godina) iznosi 120 RSD po danu,
• boravišna taksa – deca ( od 7 do 15 godina) iznosi 60 RSD po danu,
• osiguranje gostiju iznosi 15 RSD dnevno (prijava gosta – uključena u cenu),
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


Minimum odraslih osoba u sobama i apartmanima je 2

DOPLATE
• Doplata za kućne ljubimce iznosi 10 EUR dnevno u d.p.v. u skladu sa pravilnikom

POPUSTI
• 30% popusta za dodatne restoranske usluge i usluge mini-bara u jedinicama
• Promotivne cene masaža sa 20% popusta

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Klima uređaj
Kuhinja
Restoran
Wellness/spa
Wifi