0
0 reviews

Lara S Apartmani

Dobre Vode, Crna Gora
od 22€ / Po noći

Na 8 km od Bara nalazi se naselje Dobre Vode sa peščanom plažom “Veliki Pijesak” koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (dužine 480m, prosečne širine 29 m).
Pružiće vam pogled na nezaboravan zalazak sunca, po čemu je ona posebno poznata. Dobre Vode se jos nazivaju i ”vazdušna banja“ zbog ukrštanja različitih vetrova koji duvaju sa planine i mora, koji su posebno pogodni za osobe koje pate od astme, bronhitisa i drugih respiratornih oboljenja.

Studio apartmani „Lara-S“ udaljeni su 130 m od mora, tj.plaže Veliki Pjesak.
Plaža Veliki Pijesak je veoma posećena i na njoj se nalaze brojni restorani, kafeterije, poslastičarnice, noćni klubovi kao i mini marketi. Plažu svakodnevno posećuju turistički brodići kojima možete obići i udaljenije plaže Crnogorskog primorja kao i razna ostrva.

“LARA-S” je novoizgrađeni objekat sa tri zvezdice po-međunarodnim standardima, raspolaže sa studio-apartmanima 1/2,1/3,1/4. Svaki poseduje sopstveno kupatilo, terasu, frižider, mini kuhinju (komplet opremljenu), klimu, kablovsku TV, WI-FI a većina ima pogled ka moru. Moderno opremljeni i udobni studio-apartmani pružaju potpuni konfor i udobnost turistima. Poseduju sopstvene rezervoare tako da garantujemo stalnu prisutnost vode.

Objekat poseduje lift, recepciju kao i dvoetažni restoran zatvorenog tipa gde Vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja. U dvorištu objekta je obezbeđen prostor za dečiju igru i zabavu sa toboganom, ljuljaškama, klackalicom.

Parking se može iznajmiti na licu mesta (u neposrednoj blizini objekta).

http://www.laraapartmani.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.06. - 15.06. 16.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 15.09. 16.09. - 30.09.
1/2, 1/3, 1/4 Noćenje sa doručkom 22 26 32 26 22
1/2, 1/3, 1/4 Polupansion 24 29 35 29 24
1/2 Najam 35 40 45 40 35
1/3 Najam 40 46 55 46 40
1/4 Najam 50 59 67 59 50

* Cene iz tabele su po osobi i po danu izražene u evrima za uslugu noćenja sa doručkom i polupansiona, a najam obuhvata cenu po studiju/apartmanu, po danu.
Legenda: 1/2, 1/3, 1/4 – dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji

– U 1/2 studiju/apartmanu može boraviti max 3 osobe (2 odrasle i dete do 5 godina),
– U 1/3 studiju/apartmanu može boraviti max 4 osobe (2 odrasle i 2 dece do 10 godina),
– U 1/4 studiju/apartmanu može boraviti max 5 osoba (3 odrasle i 2 dece do 10 godina)


U cenu je uključeno
• smeštaj u vili na bazi noćenja sa doručkom/polupansiona/najma,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu uvećava se 100%,
* Doplata za pun pansion iznosi 6 evra po osobi po danu,
* Boravišna taksa i osiguranja se plaćaju na recepciji i iznose 1,5 evra po osobi po danu, deca 12-18 godina 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra.

POPUSTI
* Deca do 3 godina u pratnji dve odrasle osobe bez lezaja – besplatno (bez hrane),
* Deca od 3-10 god. na zajedničkom ležaju plaćaju 50% od cene,
* Deca od 3-12 godina na posebnom ležaju plaćaju 70% od cene,
* Dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 studiju plaća 80% od cene,
* Krevetac za decu do 2 godine je gratis (obavezna je rezervacija),
* Klima, kablovska TV, Wi-fi i parking su gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 9.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan i udaljen je oko 250 m od vile.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele