0
0 reviews

Libertas Hotel 4*

Prčanj, Crna Gora
od 105€ / Po noći

Dobrodošli u hotel Libertas, istorijsko zdanje iz 1700. godine, smešteno u veličanstvenom zalivu između planina i mora, na obali Bokokotorskog zaliva, jednog od najlepših zaliva na svetu. Hotel Libertas se nalazi na obali Prčnja u Boki Kotorskoj, najdubljem zalivu Jadrana i jedinom mediteranskom fjordu.
Boka Kotorska je 1997. godine proglašena za jedan od 28 najlepših zaliva na svetu. Srednjovekovni grad Kotor, udaljen oko 4 km, proglašen je od UNESCO-a prirodnom i kulturnom baštinom čovečanstva zajedno sa zalivom iz 1979. godine. Najbliži aerodrom je Aerodrom u Tivtu, udaljen 14 km od hotela.

Hotel Libertas se nalazi u palati na obali mora koja je podignuta početkom 18. veka i pripadala je kotorskoj plemićkoj porodici. Nosi ime najveće jedrilice iz prčanske flote iz druge polovine XIX veka. Ova kamena palata, koja je zakonom zaštićena kao kulturno-istorijsko nasleđe, potpuno je rekonstruisana 2018. godine od strane novih vlasnika, sačuvavši njen autentičan izgled.

Sve sobe su nazvane po jedrilicama iz Prčanske flote, a zidovi su prekriveni uljem na platnu slikama upravo ovih jedrenjaka, koje su rad poznatog crnogorskog akademskog slikara.
Sobe hotela Libertas su Superior tipa sa bračnim krevetom od 26m2 i uređene su u mediteranskom stilu.
Sve imaju pogled na more. Sadržaj soba čini sopstveno kupatilo, flat-screen TV, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, podno grejanje, sef, mini bar toaletni pribor, fen za kosu, zvučna izolacija, garderoba, mantil za kupanje, radna stanica…
Deluxe apartman sa pogledom na more (55m2) – Deluxe apartman Libertas ima smeštajni kapacitet za 5 osoba. Poseduje dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kaminom, čajnu kuhinju i trpezariju, kupatilo i sopstveni toalet.

Naš hotel sa 4 zvezdice nalazi se na samoj obali mora i ima luksuzne sobe kao i luksuzne apartmane. Ima moderan restoran koji služi doručak na internacionalnom švedskom stolu, sa akcentom na domaće eko proizvode. Gostima je na raspolaganju besplatna hotelska garaža, kao i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje i barom na otvorenom. Hotel takođe ima svoju plažu koja se nalazi ispred hotela.

www.hotel-libertas.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 15.05. 16.05. - 31.05. 01.06. - 15.06. 16.06. - 30.06. 01.07. - 31.07. 01.08. - 31.08. 01.09. - 15.09. 16.09. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 Standard (prizemlje) BB 105 113 143 152 165 178 147 130 108
1/2 Superior BB 120 130 165 175 190 205 170 150 120
Deluxe Apartman (2+3) BB 192 208 264 280 305 330 275 240 192

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi (apartmanu), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba (sve sobe imaju pogled na more)


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• korišćenje otvorenog bazena,
• korišćenje privatne hotelske plaže sa peškirima, ležaljkama i suncobranima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu.
* Deca od 2-7 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju plaćaju 30 evra po noćenju,
* Deca od 7-15 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju plaćaju 50 evra po noćenju.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis,
* Krevet za decu do 2 godine gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Sve sobe u hotelu su sa pogledom na more i Bokokotorski zaliv.
• U hotelu nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Plaža
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele