0
0 reviews

Maestral Hotel By Aminess 4*

Novigrad, Hrvatska
od 60€ / Po noći

Hotel Aminess Maestral se nalazi na samo 80 metara od Jadranskog mora i 10 minuta hoda od Novigrada. U ponudi ima bazene na otvorenom i u zatvorenom, restoran i bar u foajeu. Dostupan je besplatan WiFi.
Sve klimatizovane sobe imaju flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i mini-bar, kao i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom.
Pored bazena na otvorenom se nalaze barovi, a u à la carte restoranu se služe tipična istarska jela.
Velnes centar se prostire na više od 2500 m² i uključuje bazen u zatvorenom sa zagrejanom morskom vodom, moderne spa sadržaje, teretanu i solarijum. Na raspolaganju su vam masaže i kozmetički tretmani. Osim toga, dostupni su raznovrsni sportski i zabavni sadržaji. Hotel je pogodan za boravak biciklista i nudi ostavu za bicikle, kao i uslugu pranja veša i turistički desk gde mogu da se kupe karte za izlete.
Ispred hotela Aminess Maestral se nalaze ležaljke za sunčanje i suncobrani. Tu je i renovirana plaža sa atraktivnim plimnim kupalištem, novim zabavnim sadržajima i gurmanskim mestima za jelo. Ovaj hotel je dobio lokalni sertifikat za eko-frendli i održivo poslovanje.
Najbliži aerodrom je Aerodrom Pula, udaljen 70 km od smeštaja.
www.aminess.com/en/aminess-maestral-hotel

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 21.05. - 10.06. 11.06. - 08.07. 09.07. - 19.08. 20.08. - 02.09. 03.09. - 09.09. 10.09. - 23.09. 24.09. - 05.11.
1/2+1 HB 94 114 127 114 94 65 60
1/2+1 Superior (balkon, morska strana) HB 102 126 138 126 102 74 68
1/4 Superior Family (balkon, morska strana) HB 109 136 151 136 109 83 76

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda: HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna, 1/4 – četvorokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• boravišna taksa,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za jednu osobu u 1/2 sobi iznosi 75% u terminu 11.06.-03.09.2022, a u ostalim terminima iznosi 50%.

POPUSTI
* Dete do 7 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi ima popust 99%,
* Dete od 7-14 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi ima popust od 50%,
* Dete do 7 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 50%,
* Dete od 7-14 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 30%,
* Dvoje dece do 14 godina sa dvoje odraslih u Superior Family sobi imaju popust od 30%,
* Treća osoba (14+ godina) na pomoćnom ležaju ima popust od 20%,
* Krevetac za decu do 4 godine je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan, ali nije garantovan.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 4 noćenja u periodu 11.06.-03.09, a u ostalim terminima minimum boravka je 2 noćenja.
• Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u hotelu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele