0
0 reviews

Magnolija Hotel 3*

Bečići, Crna Gora
od 28€ / Po noći

JOŠ PAR SOBA SLOBODNO

Hotel Magnolija nalazi se u Bečićima, na samo 150m udaljenosti od jedne od najlepših plaža crnogorskog primorja, sakrivene od gradske buke i saobraćaja. Najbliža prodavnica prehrambenih proizvoda udaljena je 10 metara, a restorani, barovi i kafići udaljeni su 50 metara od hotela. Centar Budve je na oko 2 km udaljenosti.

Wellness centar je na oko 10 minuta hoda, dok su teniski i fudbalski tereni u neposrednoj blizini. Pored samog hotela Magnolija, gostima je na raspolaganju i Aqua park.
Hotel Magnolija je udaljen 2 km od autobuske stanice, dok je najbliža železnička stanica u Baru, 20 km od hotela. Aerodrom Tivat je na 23 km od hotela, a usluga aerodromskog prevoza je dostupna uz doplatu.

Sobe su klimatizovane, opremljene su LCD TV sa satelitskim kanalima. Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom objektu. U ponudi su standardne dvokrevetne/trokrevetne sobe, Junior Suit apartman (za 4 osobe) kao i Duplex apartman (dva sprata, 3 do 5 osoba). Sadržaj soba i apartmana čine takođe fen za kosu, frižider, telefon, balkoni sa lepim pogledom.

Naš restoran je napravljen po najvišim standardima. Gosti mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola. Restoran je A la carte. U ponudi restorana izdvajaju se razna tradicionalna i internacionalna jela, predjela, jela sa roštilja, morski specijaliteti, salate, deserti. Pored izvrsne hrane i prijatne atmosfere u restoranu, ugođaj je upotpunjen profesionalnom uslugom osoblja.

U sklopu hotela nudi se rent a car, organizacija izleta i druge aktivnosti.
Hotel raspolaže bazenom namenjen isključivo gostima hotela. Parking mesto je dostupno na upit.

www.hotel-magnolija.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09.
1/2 BB 28 36 47 35
1/3 BB 28 36 47 35
Junior APP BB 28 36 47 35
Duplex APP BB 28 36 47 35
Duplex APP sa kuhinjom BB 28 36 47 35

* Cene iz tabele na bazi noćenja sa doručkom po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu uvećava se za 70%.
* Doplata za polupansion iznosi 10 evra po osobi po danu
* Boravišna taksa i osiguranje se plaćaju prilikom rezervacije 1,5 evra po osobi po danu, deca 12-18 godina 50% popust
* Doplata za boravak kraći od 7 dana je 30% na cenu iz tabele

POPUSTI
* Deca do 2 godine ne plaćaju boravak u hotelu
* Deca 2-12 god. u pratnji dve odrasle osobe imaju 30% popusta
* Krevetac za decu je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• minimalan boravak je 7 dana ili zavisno od raspoloživosti kapaciteta.
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele