0
0 reviews

Marina Hotel 4*

Mošćenička Draga, Hrvatska
od 44€ / Po noći

Hotel Marina – Liburnia se nalazi na svega 150 metara od Jadranskog mora u živopisnom ribarskom gradiću Mošćenička Draga, poznatom po svojoj dugoj šljunkovitoj plaži. Gosti mogu besplatno da koriste spa centar u okviru objekta, a takođe su im na raspolaganju fitnes centar i velika terasa sa ležaljkama.

Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu. Sve sobe hotela Marina – Liburnia su klimatizovane i imaju TV sa kablovskim kanalima i kupatilo, dok pojedine imaju i balkon.

U klimatizovanom restoranu hotela Marina – Liburnia možete da uživate u izvrsnim jelima lokalne kuhinje. Tematske večere sa muzikom uživo se organizuju dvaput nedeljno. Osim toga, u okviru objekta se nalaze picerija i kafe sa terasom. Deca uzrasta od 4 do 12 godina mogu da se igraju u klubu Remy, dok je tinejdžerima na raspolaganju klub za tinejdžere.

Gosti hotela mogu besplatno da koriste spa centar i bazene, a dostupno im je i neograničeno, besplatno korišćenje fitnes centra sa TechnoGym opremom. Hotel ima dečju igraonicu i nudi bogat program sa animatorima za decu i odrasle.

Do Opatije ima 14 km, a najbliža železnička stanica se nalazi u Matuljima, na 20 km od objekta. Aerodrom Rijeka je udaljen 60 km, a Aerodrom Pula oko 75 km od smeštaja. Usluga organizovanog prevoza je dostupna uz doplatu.

www.liburnia.hr/hr/hotel-marina

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj 15.04. - 25.05. 26.05. - 23.06. 24.06. - 21.07. 22.07. - 20.08. 21.08. - 17.09. 18.09. - 08.10. 09.10. - 22.10.
Usluga Polupansion Polupansion Pun pansion Pun pansion Pun pansion Polupansion Polupansion
1/2 Superior (pogled park) 58 69 102 117 102 58 44
1/4 Family Superior (pogled park) 101 122 181 207 181 101 77

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona/punog pansiona po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba, 1/4 – četvorokrevetni apartman (dve povezane sobe)


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona/punog pansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa za odrasle iznosi 1,9 evra po danu, a za decu od 12-18 godina 0,95 evra, deca do 12 godina oslobođena su plaćanja boravišne takse.
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 70%.

POPUSTI
* Jedno ili dvoje dece do 14 godina sa minimum dve odrasle platežne osobe u Family Superior sobi borave gratis,
* Jedno dete do 14 godina sa jednom odraslom osobom ima popust od 30%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se naplaćuje 10 evra po danu (nije moguća rezervacija).

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 7 noćenja u periodu od 24.06-17.09.2022, a ostatak sezone je 3 noćenja.
• Kućnim ljubimcima je dozvoljen boravak (na obavezan upit), a cena po danu iznosi 20 evra po ljubimcu (plaćanje na licu mesta).
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele