0
0 reviews

Mlini Hotel 4*

Mlini, Hrvatska
od 150€ / Po noći

Hotel Mlini, izgrađen 2015. godine, sa svojim sadržajima i uslugama, sa pogledom na očaravajuću pučinu i zalazak sunca, koje pruža hotel, prava je oaza mira i opuštanja u blizini Dubrovnika. Smešten uz mediteransko šetalište, pored živopisnog mesta Mlini i u blizini malih skrivenih plaža, ovaj hotel je pravi izbor za opuštajući odmor.

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Mlini je deo Astarea-Mlini kompleksa i nalazi se pored plaže. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom i bazen u zatvorenom, do kojih lako može da se dođe pešice. Hotel se nalazi u mestu Mlini i raspolaže elegantno uređenim, klimatizovanim sobama sa besplatnim WiFi internetom i panoramskim pogledom na more i obližnja ostrva. Gosti mogu besplatno da koriste parking u okviru hotela Astarea.

Moderne sobe sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima, radni sto, sef i mini-bar. Većina soba ima balkon sa pogledom na more. Sopstvena kupatila su opremljena kadom i fenom za kosu. Gostima su na raspolaganju papuče i besplatan toaletni pribor.

Mlini Hotel poseduje à-la-carte restoran Agava u kojem možete da probate jela lokalne i internacionalne kuhinje. Tradicionalni riblji specijaliteti se pripremaju od svežih sezonskih namirnica i aromatičnog bilja, a služe se uz hrvatska vina i deserte. Pizzeria Mlini se nalazi na terasi u okviru objekta i nudi veliki izbor pica i jela sa testeninom. Šljunkovite plaže i peščana plaža su udaljene samo nekoliko koraka, a na jednoj od njih se nalazi Oleander Beach Bar & Restaurant u kojem se služe jela mediteranske kuhinje. Na terasi bara pored plaže gosti svake večeri mogu da uživaju u nastupima lokalnog muzičkog sastava i plesu. U hotelu Astarea je na raspolaganju dečje igralište, kao i fitness i wellness centar sa saunama i kozmetičkim tretmanima. Ronilački centar je udaljen 100 metara od objekta. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini malog i živopisnog gradskog trga do kojeg se stiže mostom preko potoka. U blizini takođe možete da razgledate stogodišnja stabla platana i oleandera.

Stari grad Dubrovnika je pod zaštitom Uneska i udaljen je 8,5 km od hotela. Osoblje može da organizuje obilaske Dubrovnika i mesta Mlini, kao i druge izlete. Aerodrom Dubrovnik je udaljen 10 km od objekta.

www.maistra.com/hr/hotel-mlini-dubrovnik

NA UPIT

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
HRVATSKA

Preporučujemo hotele