0
0 reviews

Montenegro Beach Resort 4*

Bečići, Crna Gora
od 43€ / Po noći

POPUST ZA DECU
za rezervacije do 31.10.2022.


Za boravke od 01.09. do 31.10.2022.
JEDNO ILI DVOJE DECE 2-12 GODINA U PRATNJI 2 ODRASLE OSOBE – GRATIS ( usluga noćenje/doručak)

Montenegro Beach Resort sa 4 zvezdice se nalazi u Bečićima – živopisnom zalivu sa najčistijim morem, okružen zimzelenom šumom i divnim planinama. Šetalište uz samu obalu mora povezuje ga sa Budvom – čiji Stari grad, restorani i noćni klubovi su udaljeni svega 2 km. Hotel je otvoren tokom letnje sezone, od aprila do oktobra. Montenegro Beach Resort je savršen izbor za porodični odmor. Stvorili smo ambijent za ugodan odmor u komfornim sobama koje imaju dovoljno prostora za dječji krevetac, uz zdravu, organsku hranu i piće kojima nas snabdijevaju domaći proizvođači, animatore i mnoštvo prilika za uživanje i zabavu.

Hotel raspolaže sa sopstvenom plažom. Molimo Vas da prilikom odlaska na plažu ponesete sa sobom hotelsku karticu. Ležaljke možete naći na plaži. Korišćenje ležaljki se ne naplaćuje. Peškiri za plažu dostupni su na plažnom ulazu. Za iznajmljivanje peškira za plažu neophodno je da imate karticu za peškir, koju dobijate na recepciji pri prijavljivanju u hotel.

Montenegro Beach Resort nudi: 168 dvokrevetnih soba – (22 m2) i 4 apartmana – (52 m2).
Naše standardne sobe opremljene su tako da gostima pruže udobnost i izvrsno su mesto za opuštanje i pre i nakon plaže. U pastelnim tonovima, opremljene drvenim nameštajem, zidovima ukrašenim pejzažima Crne Gore, standardne sobe obezbediće Vaš ugodan boravak. Sve naše sobe su dvokrevetne, sa pomoćnim ležajem za dete do 12 godina.
Dvosobni apartmani su idealni za veću grupu prijatelja ili za veće porodice. Komforno spojena dnevna sa spavaćom sobom predstavljaju odličan prostor koji je veoma pogodan i za kraće boravke i za dugi odmor.

Glavni restoran – Naš prostrani glavni restoran nudi čitav niz specijaliteta internacionalne kuhinje, kao i tradicionalna crnogorska jela i pića. Poseban meni za decu služi se svakoga dana, tako da naši mali gosti sigurno mogu da pronađu hranu po svom ukusu. Aperitiv Bar – Smešten ispred glavnog restorana, naš klasični Aperitiv bar je odlično mesto gde možete uživati u svom koktelu pre ili nakon večere. Poslastičarnica „Mika“ – željena oaza svežine i hladovine u vrelim letnjim danima. Stars Club – Posebno uređen klub je odlično mesto za rekreaciju i grupne aktivnosti. Tokom dana, to je zona za animaciju gje tim animatora zabavlja i uveseljava naše male goste i njihove roditelje. Uveče, klub se pretvara u prostor za žurke, gde gosti hotela mogu plesati uz zvuke hitova strane muzike. Pivnica „Galija“ – Idealno smešten, veoma blizu plaže i otvorenih bazena hotela, naša pivnica „Galija“ je odlično mesto i za brzi obrok, kao i za kompletan ručak. Bazen Bar „Aqua“ – Naš savremeni bar pored bazena služi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i lagane obroke kako biste u potpunosti uživali u svom odmoru na morskoj obali.

Hotel raspolaže sa dva spoljašnja bazena uključujući i dečji bazen i jednim unutrašnjim bazenom. Molimo Vas da prilikom odlaska na bazen ponesete sa sobom hotelsku karticu, radi identifikacije. Ležaljke možete naći na bazenu. Korišćenje ležaljki se ne naplaćuje. Peškiri za bazen su dostupni na unutrašnjem bazenu.

Posetite našu teretanu, zakažite masažu ili kozmetički tretman ili se jednostavno opustite u našim saunama i đakuziju – uživajte u wellness zoni u otvorenom i zatvorenom prostoru tokom cijelog dana. Naša wellness zona obuhvata: teretanu, salon za lepotu, tursko parno kupatilo (45°c), 2 saune (60-90°c), 2 đakuzija, zatvoreni bazen sa toplom vodom (30°c), 2 spoljna bazena, uključujući i bazen za decu.
Nudimo čitav niz frizerskih i kozmetičkih usluga: šišanje, farbanje, tretmane za oporavak kose, manikir i pedikir, tretmane lica i tela, uključujući i kozmetičke aparate i razne masaže…

Naša igraonica se nalazi u prizemlju i otvorena je za sve mališane. U ovom prostranom i veselo ukrašenom prostoru, vaša deca mogu da se igraju sa igračkama, crtaju, gledaju crtane filmove i učestvuju u raznim takmičenjima i igrama pod nadzorom našeg pažljivog osoblja. Naši mali gosti su takođe dobrodošli da posete otvoreno igralište.

Montenegro Beach Resort 4* pruža all inclusive usluge svojim gostima. Ova opcija je omogućena gostima koji rezervacije svog odmora naprave preko turističkih agencija. Doplata za all inclusive je dostupna i našim individualnim gostima koji zahtev upute našem call centru dok su doplate za noćenje sa doručkom i polu pansion dostupne i za rezervacije napravljene putem naše internet stranice. Usluga all inclusive u našem Hotelu uključuje doručak, ručak, večeru na švedskom stolu crnogorsko pivo, crno i belo vino, sokove i vodu, u toku popodneva, posluženje pića i grickalica (sendviči i voće) su u Glavnom restoranu, besplatne ležaljke, suncobrani i plažni peškiri na našoj privatnoj plaži i bazenima.

montenegrostars.com/me/montenegro-pocetna

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 20.05. 21.05. - 10.06. 11.06. - 30.06. 01.07. - 15.07. 16.07. - 21.08. 22.08. - 31.08. 01.09. - 16.09. 17.09. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 Standard BB 43 60 77 84 98 84 77 60 43
1/2 Standard (pogled more) BB 53 70 86 94 108 94 86 70 53
1/2 Superior BB 47 63 85 92 106 92 85 63 47
1/2 Superior (pogled more) BB 53 69 97 109 123 109 97 69 53

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu je 50% (jun/septembar) i 75% (jul/avgust),
* Boravišna taksa i osiguranje iznosi 1,50 evra za odrasle, za decu od 12-18 godina 1,00 evra i 0,50 evra za decu do 12 godina po osobi i danu,
* Doplata za polupansion iznosi 5 evra po osobi i danu, deca od 2-12.godina imaju popust 50%,
* Doplata za ALL Inclusive (sve uključeno) iznosi 15 evra po osobi i danu, deca od 2-12 godina imaju popust 50%,
* Za povezane sobe (pogled more) iznosi 25 evra po danu,
* Za boravak kraći od 4 noći uvećanje 30%.

POPUSTI
* Deca do 2 godine – GRATIS,
* Dečiji krevetac – GRATIS,
* Deca od 2-12 godina sa dvoje odraslih u dvokrevetnoj sobi ostvaruju popust 50% po detetu,
* Dete od 2-12 godina sa jednom odraslom osobom u dvokrevetnoj sobi ostvaruje popust 25%,
* Dvoje dece u sobi sa jednim roditeljem – 50% popusta za svako dete,
* Popust za treću odraslu osobu na dodatnom ležaju – 10%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele