0
0 reviews

Moskva Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 30€ / Po noći

Hotel Moskva će svojim šarmom osvojiti svakog putnika u potrazi za novim dimenzijama stvarnosti.
Gost ce uživati u širokom spektru usluga, kao što su: luksuzno opremljeni apartmani čiji imperativ je komfor namenjen poslovnim i porodičnim ljudima, ljubazno i uslužno osoblje, besplatan wireless, relaksacija u našem Wellness centru, Lounge baru hotela, mogućnost uživanja različitosti Mediteranskih specijaliteta, obezbeđenom parkingu za goste hotela, RENT a CAR kao i mogućnosti usluge prevoza od i do aerodroma. Plaža Mogren je udaljena 1,1 km od hotela Moskva, a plaža Jaz 2,6 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, smešten na 16 km od objekta.

Hotel Moskva raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica, ukupnog kapaciteta 140 osoba. Sve su opremljene po visokim standardima i prilagođeni gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. U ponudi su :
Standard Soba (francuski ležaj ili twin) – Poseduju moderno dizajnirana kupatila sa tuš kabinom.
Confort Soba – Prostranija od standard sobe. Idealne su za jednu ili dve osobe.
Studio Apartman – Predstavlja vrhunac prefinjenosti i luksuza u hotelu, sa čijih se terasa pruža spektakularni pogled na Stari Grad u Budvi! Posebna atrakcija u ovom apartmanu je king ležaj u atraktivnom abmbijentu gde je prostran i transparentan boravak u dnevnoj sobi.
Sve smeštajne jedinice poseduju WiFi, TV, klima-uređaj… i moderno zasebno kupatilo.

Naš prostran i moderan restoran kapaciteta za 70 mesta je predivan deo hotela za Vaše obroke. Dođite na par minuta pre plaže na engleski doručak, bife stil, gde možete uzeti sve što želite. Gostima je na raspolaganju švedski sto za doručak. Uživajte u originalnim receptima Italijanske i Mediteranske kuhinje servirane sa stilom.
Lounge bar je perfektan kutak za predah od brzog dana. Nalazi se u nivou recepcije hotela, uz elegantan i prijatan dekor, predstavlja idealno mesto da se opustite uz veliki izbor toplih napitaka, lokalnih i stranih pića i napitaka tokom celog dana. Pored pića mozete uživati u kulinarskim specijalitetima, picom i italijanskim poslasticama. Dostupan je svim gostima hotela, kao i svim posetiocima. Sa svojim sadržajima, omogućava relaksaciju i druženje sa prijateljima ili rodbinom.

Otkrijte svet spa užitka u intimnoj i toploj atmosferi hotela Moskva. Smešten je u posebnom delu hotela i predstavlja jedinstven spoj modernog dizajna i prirodnih nežnih boja. U ovakvom ambijentu se možete u potpunosti prepustiti novim doživljajima za obnovu izgubljene energije. Uživajte.

Naš Wellnes & Spa sadrži:
FINSKA SAUNA – Prijatan prostor namenjen isključivo za uživanje i relaksaciju, učiniće da se opustite uz karakteristične mirise etaričnih ulja.
TURSKO KUPATILO HAMMAM – Prijatan ambijent, na temperaturi od 45 do 50 stepeni, postiže efekat postepenog zagrevavanja tela uz aromterapiju i detoksikaciju organizma.

hotelmoskva.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01.-30.04. 01.05.-31.05. 01.06.-15.06. 16.06.-14.07. 15.07.-18.08. 19.08.-13.09. 14.09.-30.09. 01.10.-31.10. 01.11.-31.12.
1/2 Standard BB 30 36 56 71 91 71 56 36 30
1/2 Comfort BB 30 36 56 71 91 71 56 36 30
Studio APP BB 51 61 81 102 127 102 81 61 51

* Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi, po danu, za apartman cena uključuje najam po danu.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• otvoreni bazen,
• SPA centar,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1 evro, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 90%,
* Doplata za polupansion iznosi 10 evra za odrasle, a 5 evra za decu od 12-18 godina,
* Doplata za treću osobu u dvokrevetnoj sobi iznosi 24 evra po danu.

POPUSTI
* Dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2- poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Privatan parking je moguć na licu mesta uz rezervaciju i naplaćuje se 5 evra po danu.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele