0
0 reviews

Nataly Spa

Sokobanja, Srbija
od 35€ / Po noći

Nataly Spa je idealno mesto za Vaš porodični odmor koje poseduje 14 luksuzno opremljenih apartmana u objektu A i 4 apartmana u objektu B. Objekat sadrži moderan spa centar, bazen, sobe za masaže i restoran u kome se služi doručak i a la carte obroci.

U samom srcu Sokobanje, ušuškan u prirodnom ambijentu pored predivnog potoka, nalazi se Nataly Spa udaljen svega 100m od čuvenog mermernog šetalista Sokobanje. Nataly Spa Vam pruža jedinstven pogled sa travnatih i panoramskih terasa do samih vrhova Rtnja i Ozrena. Naše ljubazno osoblje učiniće Vaš odmor savršenim.

Svi apartmani sadrže terase gde možete uživati u pogledu i svežem vazduhu. Apartmani poseduju klima uredjaj, lcd televizor, telefon i besplatan wi-fi. Pored obaveznog inventara u sobama, svaki od gostiju može na zahtev dobiti dečiji krevetac, dodatni jastuk i prekrivač. Uz svaki apartman ide i parking mesto na području turističkog objekta.

Sve usluge velnes centra gostima su dostupne svakog dana u periodu od 09 do 21 čas. Deci mlađoj od 14 godina nije dozvoljeno korišćenje wellness usluga iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga. Usluge masaža se zakazuju na recepciji Nataly Spa.

Na raspolaganju je bazen sa hidromasažerima za stopala, noge i leđa, bazen je maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 30 stepeni celzijusa sa pregradjenim delom za decu.

Parno kupatilo ili hamam je blagotvoran za kožu, smanjuje stres i umor, relaksira napete mišiće, poboljšava cirkulaciju, unapređuje opšte fizičko i psihičko stanje organizma, delotvoran kod astme, bronhitisa i kašlja, kao i kod reumatskih oboljenja i naročito uz pomoć eteričnih ulja.

U sauni preznojavanjem tela oslobađaju se štetne materije iz organizma, jača se imuni sistem, opušta se telo stresa i napetosti. Poboljšava se cirkulacija, koža dobija blistav sjaj, poboljšava se tonus mišića i elastičnost.

Jakuzzi je zdravstveno koristan jer deluje na umorne mišiće, ublažava bol i omogućava kvalitetan san. Takođe revitalizuje telo, mentalni sistem, deluje antistresno, poboljšava cirkulaciju i podstiče protok krvi i limfe.

U ponudi velnes centra Nataly možete uživati u velikom izboru masaža koje će vas opustiti, osloboditi stresa i pripremiti za duge šetnje u prirodi. Naši stručni terapeuti pomoći će da za sebe odaberete tretman koji će najviše prijati i koristiti Vama i Vašem zdravlju i dovesti Vas do osećaja potpunog zadovoljstva.

CENOVNIK ZA 2023.

TIP SOBE 1-2 noćenja 3 i više noćenja
Nataly Konak Promenada Noćenje sa doručkom 44 42
Panorama Noćenje sa doručkom 48 45
1/1 Jednokrevetna Noćenje sa doručkom 63 60
Deca 5-12 godina (standard, comfort) Noćenje sa doručkom 24 22
Deca 5-12 godina (panorama) Noćenje sa doručkom 25 24

TIP SOBE 1-2 noćenja 3 i više noćenja
Nataly Konak Promenada Polupansion 51 48
Panorama Polupansion 54 52
1/1 Jednokrevetna Polupansion 66 63
Deca 5-12 godina (standard, comfort) Polupansion 30 29
Deca 5-12 godina (panorama) Polupansion 32 30

TIP SOBE 1-2 noćenja 3 i više noćenja
Nataly Konak Promenada Noćenje sa doručkom 49 47
Panorama Noćenje sa doručkom 53 50
1/1 Jednokrevetna Noćenje sa doručkom 66 63
Deca 5-12 (standard, comfort) Noćenje sa doručkom 26 25
Deca 5-12 (panorama) Noćenje sa doručkom 28 27

TIP SOBE 1-2 noćenja 3 i više noćenja
Nataly Konak Promenada Polupansion 57 54
Panorama Polupansion 59 57
1/1 Jednokrevetna Polupansion 70 66
Deca 5-12 godina (standard, comfort) Polupansion 33 31
Deca 5-12 godina (panorama) Polupansion 34 32

* Cene iz tabele su izražene u evrima, po osobi, dnevno , na bazi noćenja sa doručkom i polupansiona
Legenda:  BB – noćene sa doručkom, 1/1 – jednokrevetni apartman, 1/2 – dvokrevetni apartman


U cenu je uključeno
• boravšna taksa,
• celodnevno  korišćenje bazena i spa centra,
• parking,
• klima.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za pansionsku večeru 10€
* Doplata za decu od 7 do 15 godina 8€ za noćenje sa doručkom po detetu po danu
* Doplata za decu od 7 do 15 godina 5€ za večeru po detetu po danu

POPUSTI
* Deca od 5 godina za uslugu noćenje sa doručkom u pratnji dve odrasle osobe imaju gratis boravak, dele ležaj sa roditeljima, plaća samo osiguranje 10 rsd dnevno
* Za uslugu polupansiona deca od 0 – 3 godine gratis, deca od  3 – 5 godina gratis smeštaj i doručak, doplata za večeru 350 rsd
* Deca od 5 – 12 godina imaju 50% popusta na cenu noćenja, spostveni ležaj i obroke u zavisnosti od izabrane uslug; deca od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu, a deca od 7 -15 godina plaćaju boravišnu taksu u iznosu od 50 rsd.
* U  koliko u smeštajnoj jedinici boravi jedna odrasla osoba  i dete do 5 godina naplaćuje se boravak po cenovniku za jednu osobu, u zavisnosti od izabrane usluge

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 13.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti