0
0 reviews

Nikki Beach Hotel 5*

Radovići, Crna Gora
od 389€ / Po noći

Nikki Beach Hotel & Beach Club Montenegro je moderan primorski butik objekat koji se nalazi u Tivatskom zalivu. Luka Tivat je i polazna tačka za krstarenja brodom i izlete Bokokotorskim zalivom. Staro gradsko jezgro Kotora udaljeno je 10 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 9 km od objekta Nikki Beach Montenegro. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je na zahtev.

Kolekcija od 50 soba, apartmana i apartmana kombinuje luksuz sa zabavom, sa modernim, svetlim i prostranim smeštajima dizajniranim da odražavaju lepotu zadivljujućeg prirodnog okruženja odmarališta. Svaka soba uključuje brzi Wi-Fi, Nespresso aparat, uslugu čaja i kafe, My Bar, sef i 24-časovnu uslugu obedovanja u sobi.

Svi gosti hotela uživaju u besplatnom dnevnom doručku, korišćenju Nikki Spa i Tone teretane (uključujući saunu, parnu komoru, ledenu fontanu, hidromasažnu kadu i zatvoreni bazen), parking na otvorenom, dva namenska bazena u odmaralištu i privatnu plažu (sa ležaljkama, suncobranima i peškiri za plažu uključeni), pristup Beach Clubu, usluge e-automobila u odmaralištu.

Iskustvo obedovanja za one koji traže stil, avanturiste, ljubitelje zabave i potpuno prirodno, naš restoran na obali nudi sedenje u zatvorenom i na otvorenom prostoru sa neverovatnim pogledom. Restoran Nikki Beach je urbani bistro, poznat po ukusnim jelima inspirisanim lokacijama Nikki Beach širom sveta. Ističući internacionalnu i mediteransku kuhinju, naš meni sadrži mešavinu ukusnih jela i lokalnih ukusa.

Beach Club-Popodnevni časovi se provode u slavlju u restoranu sa pogledom na more i klubu na plaži i ukusnom internacionalnom kuhinjom. Platforma obrubljena palmama sa plišanim ležaljkama, ležaljkama i kabanama pruža pogled na Jadransko more, planinu Vrmac i ostrvo Sveti Marko. Otvoreni za ručak i večeru, gosti uživaju u prepoznatljivim tanjirima sa morskim plodovima Nikki Beach-a.

Okružen palmama i okrenut ka ostrvima Sveti Marko i Gospa od Milosrđa, naš bazen nudi prirodnu pozadinu koja će vas ostaviti bez teksta. Postoji obilje prostora za opuštanje raspoređeno oko naša tri bazena, tako da možete pronaći savršeno mesto. Opustite se u našem beskonačnom bazenu dok gledate u blistave vode Jadrana, plivajte u krugovima u našem bazenu dugom 50 metara, opustite se ispod vodopada u bazenu ili jednostavno pijuckajte koktele zavaljeni na plišane ležaljke.

Spa & Leisure-sve je u pronalaženju svog unutrašnjeg zen-a, bilo da izbacujete bilo kakav stres u našoj najsavremenijoj teretani, opuštate se u hidromasažnoj kadi ili uživate u jednim od kozmetičkih tretmana u Nikki Spa.

montenegro.nikkibeach.com

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Kućnim ljubimcima je dozvoljen boravak u hotelu (do 10 kilograma), cena je 20 evra po danu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele