0
0 reviews

Oaza Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 65€ / Po noći

Dugogodišnje postojanje, veliki broj istorijskih činjenica, smenjivanje kultura, održavanje tradicije, fleksibilnost u zadovoljavanju potreba klijenata je zapravo ono čime hotel Oaza privlači kako domaće tako i strane goste. Čvrsto koračajući ka četvrtoj deceniji uspješnog poslovanja, Hotel Oaza pored utemeljenih eksternih faktora svog dugogodišnjeg postojanja raspolaže i sa velikim brojem internih karateristika koje privlače, dovode, zadržavaju i bude želju za povratkom u idilama našeg objekta.

Pored dobro poznatog kvalteta i kvantiteta takodje nas odlikuje savršena lokacija. Ako želite da ste u centru dešavanja koji su posebno neodoljivi u letnim manifestacijama, na samo 150m od Starog Grada Budve, 50m od glavne marine i 50m od Slovenske plaže, Hotel Oaza je pravo mesto za Vas.

Naši gosti mogu birati iz naše ponude smeštaja: Jednokrevetna Soba sa Balkonom, Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom i Balkonom, Trokrevetna soba sa balkonom, Studio apartman sa balkonom
Sadržaj smeštajnih jedinica obuhvata: fen za kosu, Wi-Fi, TV, klima, Mini bar. Uključen je doručak.

Hotel Oaza se nalazi u gradskoj zoni duge prošlosti. Uticaj vremena doprineo je širokoj lepezi raznolikosti menija. Naš restoran odlikuje nezaboravna dnevna i večernja druženja, u jedinstveno nezaboravnom ambijentu, sa neprocenjivim pogledom i velikim izborom jela po najpristupačnijim cenama. U našem restoranu možete probati riblje specijalitete i morske plodove, jela od mesa i poznate italijanske specijalitete, kao i naša poznata domaća vina. Za dezert preporučujemo domaće sladolede i kolače. Ugodan boravak će Vam poželeti osoblje koje govori engleski, italijanski, nemački i ruski. I danas, restoran Oaza sa starim šarmom, ali u modernom, redizajniranom ambijentu očekuje Vas na Slovenskoj obali 27.

U okviru hotelskog aranžmana na raspolaganju Vam je: kafe bar, mogućnost iznajmljivanja automobila, prevoz jahtama, pranje veša, besplatan Wi-Fi, parking za goste hotela, rent-a-car po najpovoljnijim cenama, mogućnosti transfera po povoljnim cenama sa aerodroma Tivat, Podgorica, Dubrovnik, Tirana.

oaza.co.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01. - 30.04. 01.05. - 30.06. 01.07. - 10.07. 11.07. - 25.08. 26.08. - 10.09. 11.09. - 31.12.
1/2 BB 65 75 85 95 75 65
1/3 BB 79 88 105 110 88 79
Studio APP (3-4 osobe) BB 95 105 115 125 115 95

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna, 1/3 – trokrevetna soba, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za polupansion iznosi 8 evra po osobi po danu.

POPUSTI
* Deca do 8 godina u zajedničkom ležaju sa dvoje odraslih – gratis,
* Deca od 8-12 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju u 1/3 sobi imaju popust 50%,
* Deca od 12-18 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju u 1/3 sobi imaju popust 30%,
* Jedno dete do 18 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ostvaruju popust od 15% na sobu,
* Cena za jednu osobu u 1/2 sobi se umanjuje za 15%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka po cenama iz tabele je 3 noćenja.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele