0
0 reviews

Odmaralište Dunav 4*

Zlatibor, Srbija
od 38€ / Po noći

POPUST ZA DUŽI BORAVAK


7% popust na boravak od 4 do 6 noćenja

10% popust na boravak od 7 do 9 noćenja

15% popust na boravak preko 10 noćenja

Odmaralište Dunav 4*

Zlatibor

Zimovanje 2022-23

 

Odmaralište Dunav, kao važan deo kompanije “Dunav Osiguranje“ je posebno mesto na Zlatiboru za ljude koji umeju da uživaju željni kvalitetnog odmora. Uz mir i osećaj opuštenosti koje pruža ova predivna planina, nudi vam prelep smeštaj, različite aktivnosti i ljubaznost kakvu zaslužujete u svakom trenutku. Ambijent borove šume odmara dušu i osvežava zdravlje.

Tradicija duga 40 godina govori o posebnosti, kvalitetu, istrajnosti, naprednoj ponudi i udobnom, modernom i lepom smeštaju u kome uživa veliki broj zadovoljnih gostiju tokom cele godine. Ponuda je uvek sveža i atraktivna kako bi  omogućili što prijatniji boravak.

Dovoljno je samo da izadjete iz odmarališta, koje se nalazi u samom centru Zlatibora, i sve je tu: čarobna priroda, jezero, trim staze u netaknutoj prirodi, miris borovine koji vas prati gde god da ste, kao i prijatan osećaj da sve obaveze ostaju negde daleko. Takodje, ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i restoranima.

Za ljubitelje sporta, tu su fudbalski i teniski tereni, velika sportska hala, otvoreni i zatvoreni bazeni, kao i ski staze za ljubitelje zimskih sportova.

Odmaralište Dunav pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice – ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor gostiju. U sastavu odmarališta je i restoran sa letnjom terasom koji gostima nudi posebne specijalitete zlatiborske i internacionalne kuhinje.

Sobe i apartmani odmarališta Dunav su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali.

Svaka soba ili apartman su opremljeni kupatilom sa tuš kabinom i radnim stolom. Obezbedjena je apsolutna privatnost i mir, a borova šuma u okruženju i svež planinski vazduh donose najmirnije snove. Iz mnogih soba, pogled je čaroban, planinski.

U prijatnom ambijentu, očekuje vas udobnost i jednostavnost koji podsećaju na pravi planinski užitak Zlatibora, bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili poslovno.

Odmaralište Dunav – smeštaj

APARTMAN VELIKI
Apartmani 50 m2 (max 3 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar. Pogodni za porodice ili parove koji žele premium komfor.

APARTMANI MALI
Dimenzija 30 m2 (max 2 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar. Pogodni za porodice, pojedince ili parove koji žele komfor.

TROKREVETNE SOBE
Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Tri standardna ležaja (Dva se spajaju u francuski ležaj), kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogodne za porodice ili društvo.

SOBA SA FRANCUSKIM I POMOĆNIM LEŽAJEM
Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Francuski ležaj + sofa , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogodna za porodice.

DVOKREVETNE SOBE
Dimenzija 12 m2 (max. 2 odrasle osobe + 1 dete). Dva zasebna odvojena ležaja koja se spajaju u francuski ležaj + kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogled ka šumi. Pogodna za individualce, parove i parove sa malim detetom.

DVOKREVETNE SOBE SA POMOĆNIM LEŽAJEM
Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Dva standardna ležaja + sofa na razvlačenje (Dva se spajaju u francuski ležaj), kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogodna za parove sa starijim detetom.

“ECONOMY“ DVOKREVETNE SOBE
Dimenzija 12 m2 (max 2 odrasle osobe). Dva zasebna odvojena ležaja i kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogodna za individualce, goste koji poslovno borave na Zlatiboru, a manju pažnji obraćaju na pogled iz sobe i komfor smeštajne jedinice.

Ukoliko želite da se opustite uz kafu ili da uživate u sjajnim jelima Zlatiborskog kraja u ambijentu koji se nalazi u centru Zlatibora, onda je terasa “Dunav” vaš pravi izbor. Planinski vazduh, pogled na prijatna dešavanja oko vas, borova šuma u neposrednoj blizini i ambijentalna muzika veoma prijaju, a svako druženje na terasi našeg odmarališta postaje najlepši deo zasluženog odmora.

U restoranu možete uživati u bogatom izboru jela na bazi švedskog stola u okviru pansionske ponude ili možete da odaberete nešto po vašem ukusu “A La Carte“ uz pomoć ljubaznog osoblja.

Vežbajte u modernoj fitness sali koja je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama za angažovanje svih grupa mišića. Prostor je klimatizovan i koncipiran da zadovolji sve vaše potrebe za treniranjem. U sklopu prostora za vežbanje nalazi se i svlačionica, tuš, ormarić koji se zaključava i fen za kosu.

Priuštite sebi zasluženo opuštanje u prijatnom ambijentu mini Spa centra u okviru Odmarališta Dunav u centru Zlatibora. Pored hidromasažne kade i saune za detoksikaciju tela i relaks, gostima su na raspolaganju i atraktivne masaže koje ne ulaze u cenu smeštaja.

https://www.dunavturist.rs/

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj 03.01. - 19.02.2023.
Polupansion Noćenje sa doručkom
Jednokrevetna soba 65 57
Dvokrevetna „ekonomi“ soba 48 40
Dvokrevetna soba 50.5 43
Trokrevetna soba 45 38
Apartman jednokrevetni 86 78.5
Apartman standard 1/2 56 49
Apartman premium 1/2 62 55

* Cena uključuje smeštaj na bazi izabrane usluge, po osobi dnevno u evrima 


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• korišćenje wellnes centra
• parking
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa  iznosi 120 RSD po osobi po danu. Deca od 7-15 god plaćaju boravišnu taksu 60 RSD,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Deca do 7 god. u pratnji roditelja ne plaćaju boravak u smeštajnoj jedinici, a za decu od 7 do 12 god. u pratnji roditelja doplata iznosi 1.300 RSD za uslugu noćenja sa doručkom,
• Kada u sobi boravi jedna odrasla osoba sa detetom starosne dobi 7-12 godina, primenjuje se zbirna cena jednokrevetne sobe za odraslu osobu i doplata za dete,
• Doplata za treću ili četvrtu osobu u apartmanu: 1.900 RSD dnevno za uslugu noćenje sa doručkom, dok je polupansion 2.800 RSD.
• Doplata za ručak ili večeru (deca) 400 RSD po obroku dnevno,
• Doplata za ručak (odrasli) 900 RSD.
• Krevetac za bebe je dostupan na zahtev

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti