0
0 reviews

One&Only Portonovi Resort 5*

Kumbor, Crna Gora
od 495€ / Po noći

Donoseći vrhunski luksuz u središte Bokokotorskog zaliva, ovo je prva evropska lokacija na kojoj ćete naći One&Only, jedan od najprepoznatljivijih sinonima za zadivljujuće i glamurozne rizorte. Sve je detaljno osmišljeno, od prelepih apartmana i vila do vrhunskih restorana i Chenot Espace wellness objekata, prava završnica za iskustvo opuštenog življenja na rivijeri. Gostima ovog hotela sa 5 zvezdica su na raspolaganju privatni prostor na plaži, dečji klub i besplatan parking. Recepcija radi non-stop, a gostima su takođe na raspolaganju posluga u sobi i menjačnica. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 19 km od smeštajnog objekta.

Otkrijte našu fantastičnu kolekciju soba, apartmana i vila u One&Only Portonovi rizortu inspirisanih savremenom evropskom elegancijom i sezonskim paletama Crne Gore. Inspirisano azurnim morima i smaragdnim dolinama, krovovima od terakote i strmovitim srebrnim planinama, vaše privatno utočište odražava i naglašava lepotu Bokokotorskog zaliva. Ovo je mesto na kojem očaravajući prizori oplemenjuju vaš privatni svet, savršeno uokvireni prozorima od poda do plafona. Neka vas probudi purpurno nebo, nežni poj ptica i zvuk čamaca koji prolaze – prepustite se pesmi prirode i prizorima zbog kojih ćete biti očarani tokom cijelog dana.

Uživajte u najboljim ukusima iz različitih zemalja u prepoznatljivom One&Only stilu. Od sveže i zdrave mediteranske hrane, pa do slatkih muka na koje azijski tapas stavlja gurmane, kao i jednostavnog šarma domaće kuhinje Jadrana, za svakog će se naći ponešto u pažljivo biranim restoranima.
Najnovija ponuda Sabia restorana uključuje mediteranska jela prožeta italijanskim duhom, sa naglaskom na najsvežije namirnice bogate prirodnim ukusima.
Živopisno mesto za druženje na koje želite da odete u središtu One&Only Portonovi je Tapasake klub, jedinstveni Pool Club u Crnoj Gori. Tapasake klub kombinuje azijsku kuhinju sa dinamičnim modernim klubom i bazenom. Uživajte u azijskim tapasima i vrhunskim koktelima – uz predivan pogled na Bokokotorski zaliv, ovo je samo početak večeri.
Probajte tradicionalnu lokalnu kuhinju na moderan način, u autentičnom crnogorskom La Veranda restoranu.
Caminetti Bar – Uživajte u prizorima od kojih zastaje dah dok ispijate savršeno pripremljen koktel u izuzetno luksuznom okruženju, u našem lobi baru u kom ćete se uvek osjećati prijatno i dobrodošlo.

Okrepite um, telo i dušu pomoću naučno zasnovanog, holističkog pristupa spa i zdravstvenim tretmanima u Chenot Espace, wellness lideru.
Spajajući drevnu kinesku medicinu i najmoderniju savremenu tehnologiju, Chenot Espace eksperti imaju jedinstven pristup, koji odlikuju programi detoksikacije koji će vam promeniti život, kao i revolucionarni tretmani za negu kože. Naš tim veruje da je svako wellness iskustvo jedinstveno. Zato su svi programi prilagođeni vašim specifičnim potrebama. Ugodite sebi holističkim tretmanima, specijalno kreiranim za vas a po nutritivnim i fitnes programima, kozmetičkim preparatima i preparatima za negu kože poslednje generacije. Ili se uključite u sedmodnevni program detoksikacije, čija je svrha obnova uma, tijela i duha, ali u mirnom i spokojnom okruženju.

www.portonovi.com

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele