0
0 reviews

Pearl Beach Hotel 4*

Čanj, Montenegro
od 44€ / Po noći

Pearl Beach Resort je atraktivni turistički kompleks, smešten na samoj obali u prelepoj uvali između Petrovca i Bara. Blizina okolnih gradova, kao i aerodroma dodatno upotpunjuje ponudu Pearl Beach Resorta. Na svega 25 km udaljenosti je Budva, dok se aerodromi nalaze u neposrednoj blizini (aerodrom Podgorica 39 km, aerodrom Tivat 48 km). Kraljičina plaža se nalazi na 1,2 km od objekta.

Resort je pored atraktivne lokacije, usluge, smeštaja, poznat i po ukrštanju vetrova zvanih ruža vetrova, koji pogodno deluju u lečenju bronhijalnih bolesti, čineći ga unikatnim mestom na crnodogorskom primorju.

Izlazak na samu obalu, prostranstvo preko 120.000m2, prirodni ambijent je nešto što Pearl Beach Resort čini jedinstvenim na Crnogorskom primorju. Na samoj obali, koja je takodje deo Pearl Beach Resorta, nalazi se bazenski kompleks površine 2000m2. Gosti resorta mogu besplatno koristiti sve sadržaje unutar kompleksa, koji je prilago]en za decu i odrasle. Ono što treba napometi je pozicija, koja je na samoj obali i koja Vam pruža mogućnost uživanja u mirnom i prijatnom ambijentu, kao i prelepom pogledu na more. Suncobrani i ležaljke oko bazena su besplatni za goste hotela. Posedujemo i dečiji bazen površine 50m2
Ukoliko je plaža ipak Vaša oaza mira, nudimo Vam 600m široku peščanu hotelsku plažu. Zbog lepote šljunka kojom je plaža pokrivena dobila je ime Biserna Obala. Pearl Beach Resort raspolaže sa dve prostrane plaže, opremljene kvalitetnim ležaljkama i suncobranima.

Sobe i apartmani različitih struktura kategorije 4* zadovoljavaju sve moderne standarde visokog turizma i poseduju tehnologiju pametnih soba. Većina soba je sa pogledom na more. Sadržaji soba su: klima uredjaj, TV, telefon, kupatilo sa fenom, sef, kuvalo, frižider, radni sto, mini bar…
Treba napometu da smeštaj u delu resorta koji se zove Hills nije za starije i teže pokretne osobe jer nema lifta, samo stepenice.

Centralni restoran – mesto gde možete probati mnogobrojna nacionalna i internacionalna jela. Degustaciju raznovrsnog izbora hrane gosti mogu priuštiti na restoranskoj terasi, gde pored otvorenog show cookinga mogu uživati i u muzičkom programu. Pored ukusne hrane, ljubaznog osoblja, gosti će imati priliku da uživaju u prelepom pogledu na more. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u objektu.

Ukoliko želite prostor i vreme samo za Vas, Vaš idealan izbor je bar zvani Adults Only (samo odrasli). Možda i najlepši deo resorta, jer se nalazi na samom kraju plaže, mesto gde se planina utapa u more, a more spaja sa nebom. Pored prelepog pogleda, izolovanosti od buke, naši dragi gosti su u mogućnosti da koriste ležaljke koje se nalaze u ovom delu resorta, a da bi hedonizam bio upotpunjen, tu su i baldahini na koje niko od nas nije imun.
Pool bar nalazi se u neposrednoj blizini bazenskog kompleksa.Ovaj bar je izvrsno mesto za osveženje tokom vrelih letnih dana. U sklopu turističkog naselja nalazi se i Snack bar koji gostima nudi raznovrsne poslastice. Treba pomenuti i da se na samom ulazu hotela, blizu recepcije nalazi Lobby bar, gde gost može popiti prvu jutranju kafu u prijatnom klimatizovanom ambijentu.

Za ljubitelje sporta izdvajamo fitness salu koju možete koristiti svakim danom od 08.00-19.00h. Osim sale, tu su i tereni za igru, koji naši gosti mogu koristiti besplatno. Za naše goste koji su skloni avanturi, tu smo da ponudimo plažne rekvizite (kajake i daske) kako bi se nesmetamo upustili u otkrića prelepih skrivenih uvala i plaža, kojima je jedino moguće prići preko mora. Uživajte!

www.pearlbeachresort.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 31.05. 01.06. - 26.06. 27.06. - 10.07. 11.07. - 21.08. 22.08. - 11.09. 12.09. - 25.09. 26.09. - 10.10.
Hills 1/3 ALL 44 46 60 70 57 46 44
1/2 ALL 46 49 66 77 63 49 46
1/3 Superior ALL 49 51 69 81 65 51 49
APP 1/4 (vile) ALL 52 55 71 83 70 55 52
APP MARINA 1/4 (pogled more) ALL 59 63 79 91 79 63 59
1/2 SUN/MARINA ALL 46 51 74 86 74 51 46

* Cene iz tabele prema navedenoj usluzi po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: ALL – sve uključeno, APP – apartman, 1/2, 1/3 – dvokrevetna, trokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi,


DOPLATE
* Za jednokrevetnu sobu iznosi 70% u odnosu na cenu 1/2 sobe
* Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,5 evra za odrasle, za decu od 12-18 god. 1,00€ i 0,5 evra za decu od 0-12 god. po osobi i danu (plaća se na prodajnom mestu prilikom uplate aranžmana)
* Za krevetac iznosi 7 evra po danu
* Za sobu sa pogledom na more iznosi 5 evra po osobi i danu (odnosi se samo na superior sobe i Hills)

POPUSTI
* Deca do 2 godine – GRATIS,
* Deca od 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u sobi ili app imaju popust 50%,
* Dete od 2-12 godina ako koristi poseban ležaj u pratnji jedne odrasle osobe u sobi ima popust 20%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u sobi imaju popust po 30%,
* Troje dece (jedno preko 12, dvoje do 12 godina) – prvo dete 30%, drugo dete 50%, treće dete besplatno,
* Treća ili četvrta odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi ili u apartmanu ima popust 30%,
* 1/4 apartman mogu koristiti najmanje tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece,
* Dvoje dece 2-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u standard sobi ili Hills – prvo dete ima popust 50% drugo dete gratis,
* Ukoliko je u standard sobi ili Hills četvrta osoba dete, usluga je gratis,
* Krevetac za decu je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do 31.03. tekuće godine odobravamo popust 10%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Hills (bivši Krušici) nisu predviđeni za starije osobe jer nemaju lift, samo stepenice
• Superior sobe (24-32 m2) mogu biti trokrevetne i četvorokrevetne
• Standard soba je predviđena za maksimum tri odrasle osobe (francuski+pomoćni ležaj)
• Apartmani u vilama mogu biti sa kuhinjom (na upit)
• Superior apartmani se nalaze u objektu na samoj obali i sve jedinice imaju pogled na more kojei je uračunat u cenu
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele