0
0 reviews

Perla Hotel 4*

Herceg Novi, Crna Gora
od 52€ / Po noći

U Herceg Novom, na samoj obali mora, nalazi se hotel „Perla“ koji uz srdačnu dobrodošlicu predstavlja savršen izbor kako za poslovne ljude tako i za turiste.
Hotel od sopstvene plaže deli Šetalište 5 Danica koje se prostire duž čitave jadranske obale u dužini od 7 km i pomoću kojeg možete veoma lako i brzo stići do svih bitnijih turističkih, kulturnih, poslovnih, sportskih i ostalih sadržaja Herceg Novog.

Ukoliko se odlučite da dođete avionom na raspolaganju su Vam aerodromi Tivat i Ćilipi, na udaljenosti od 25 km. Sa pomenutih aerodroma do Hotela možete doći taksijem ili hotelskom limuzinom koju treba unapred rezervisati. Cene iznajmljivanja su snižene! Za romantični dolazak brodom preporučujemo luke Kotor i Zelenika, ali ni dolazak redovnim autobuskim linijama neće predstavljati problem.

Hotel Perla u svom sastavu poseduje privatnu hotelsku plažu sa koje se pruža nezaboravan pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv. Obezbeđena za goste hotela savremeno opremljena plaža, delom peskovita, a delom stenovita i betonska tako da može zadovoljiti raznorazne ukuse i potrebe posetilaca. Na samoj plaži na raspolaganju su Vam mnogi sportsko-rekreativni sadržaji.
Za goste hotela ležaljka i suncobran na plaži su besplatni! Ukoliko ste zainteresovani za sportske aktivnosti kao što su ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, vožnja gliserom, skuterima, sandolinama, kanuima za jednu ili dve osobe postoji mogućnost korišćenja usluga drugih sportskih centara koji se nalaze u blizini.

Uz mogućnost raznih aktivnosti koje nudi hotel Perla, tu je i sami položaj objekta ispred kojeg se nalazi Šetalište 5 Danica u dužini od 7 km i koje savršeno može poslužiti kao trim staza. Hotel Perla poseduje fitness klub. Na raspolaganju Vam je i salon za masažu, gde će Vas primiti vrhunski fizioterapeuti i maseri.

Gastronomska ponuda hotela Perla nudi raznolik izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, a vrhunski kuvari, kao i osoblje restorana, pobrinuće se da jela budu pripremljena po Vašem ukusu. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera, švedski sto). Uz kontinentalnu i primorsku kuhinju sa ovog podneblja ne propustite da se okrepite raznim aperitivima, vrhunskim stranim i domaćim vinima. Na samoj pučini, predivan ambijent uz šapat mora i mediteranske zvuke ostaviće nezaboravan doživljaj na Vas. U toku zimskog perioda restoran je otvoren samo za doručak.
Nakon sunčanja, kupanja, šetnje, provoda, uz kafu na prostranim letnjim terasama ili na samoj plaži Hotela možete se okrepiti sa raznim alkoholnim i bezalkoholnim pićima, koktelima, rashladiti sladoledima, kupovima, osladiti kolačima, tortama ili pak zasititi picama, pastama, lazanjama…

Smeštajne jedinice su: Standardna Dvokrevetna/Trokrevetna Soba (terase sa ili bez pogleda), Superior Dvokrevetna Soba (terasa sa pogledom na more), Apartman Sa Jednom Spavacom Sobom (terase sa ili bez pogleda, spavaća soba-bračni krevet, dnevna soba-mogućnost + 2 ležaja, kuhinja, trpezarija), Superior Apartman Sa Jednom Spavaćom Sobom (terasa sa pogledom na more, spavaća soba-bračni krevet, dnevna soba-mogućnost + 2 ležaja, kuhinja, 2 TV-a umesto jednog).
Sve sobe i apartmani poseduju klima-uređaj, flat-screen TV i kupatilo s tušem, fen, sef, mini bar.

Hotel Perla brine i o najmlađim gostima. Pored specijalnih popusta boravka i ishrane, za decu je obezbeđen kutak gde mogu da provode vreme dok njihovi roditelji bezbrižno uživaju. Kutak za najmlađe upotpunjen je najkvalitetnijim dečjim igračkama i opremom.

perla.me/hotel-perla5

Cenovnik 2023

Tip sobe Max osoba 24.04.-01.06. 01.06.-01.07. 01.07.-20.07. 20.07.-20.08 20.08.-01.09. 01.09.-01.10.
Dvokrevetna i trokrevetna standard soba pogled bašta 3 52 77 93 112 99 77
Dvokrevetna i trokrevetna standard soba pogled more 3 57 84 103 126 109 84
Dvokrevetna i trokrevetna Superior & Deluxe soba pogled more 3 69 94 113 142 119 94
Gore navedene cene su date u evrima po osobi/polupansion
Jednosoban apartman pogled more 4 160 230 270 290 270 230
Superior apartman pogled more 4 210 270 310 340 310 270
Gore navedene cene su date u evrima po apartmanu/polupansion

U cenu je uključeno

 • smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
 • korišćenje ležaljki i suncobrana na hotelskoj plaži,
 • troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • organizovani prevoz,
 • međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
 • fakultativni izleti,
 • individualni troškovi.

Doplate

 • Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi
  • 1,5 evra po osobi po danu,
  • deca 12-18 godina 0,5 evra,
  • deca do 12 godina besplatno,
 • Doplata za jednu osobu u dvokrevetnoj i trokrevetnoj sobi iznosi 60%.

Popusti

 • Dete od 6-12 godina koje koristi sopstveni ležaj i ishranu ostvaruje 50% popusta,
 • Treća odrasla osoba 10%,
 • Deca do 6 godine gratis

Potvrda

 • 30% od od ukupnog iznosa je neophodno uplatiti prilikom rezervacije (ili veći iznos regulisan posebnim pravilnikom).

Politika otkazivanja

 • U periodu od 8 do 60 dana ukoliko se otkaže rezervacija, 30% ukupnog iznosa rezervacije će biti naplaćeno.
 • U periodu do 7 dana ukoliko se otkaže rezervacija, ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.
 • Ukoliko se ne pojavite do 22h na dan prijave, rezervacija se automatski otkazuje i ukupan iznos rezervacije će biti naplaćen.
 • Modifikaciju je moguće izvršiti 7 i više dana pre dana dolaska.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele