0
0 reviews

Pirin Golf & Country Club 5*

Bansko, Bugarska
od 69€ / Po noći

Pirin Golf & Country Club – Bansko

Zimovanje 2022-23

 

Pirin Golf & Country Club je neverovatno odmaralište zatvorenog tipa, koje se nalazi na površini od 150 hektara. Smešten u prelepoj dolini okruženoj tri planine – Pirin, Rila, Rodopi, i samo nekoliko minuta udaljen od poznatog skijališta Bansko.

Bilo da tražite savremeni način života, prvoklasni smeštaj, terene za golf ili priliku da pobegnete od svega – Pirin Golf & Country Club uvek ima nešto za vas. Odmaralište pruža jedinstvenu priliku za golf, spa ili skijanje tokom cele godine.

Pirin Golf & Country Club nudi niz ekskluzivnih i udobnih smeštaja u kojima je sve sređeno do najsitnijih detalja, kako bi se gosti osećali kao kod kuće.

Pirin Golf Hotel & SPA 5* –
Pirin Golf & Country Club

Pirin Golf Hotel & SPA je kombinacija luksuza i savremenih karakteristika koje ga čine upečatljivom destinacijom za svakog putnika koji uživa u finijim stvarima u životu. Iz hotela postoji direktan ulaz u spa centar, zatvoren i tri otvorena bazena, restorane, barove, bioskop, dečiji deo i sportsku zonu.

Svojom sofisticiranošću i prvoklasnim sadržajima, Pirin Golf Hotel & SPA je raj mira u srcu letovališta. Mešavina alpske estetike i prirodnog nameštaja, hotelska 71 lepo dizajnirana soba i životni prostor obećavaju luksuz, udobnost i eleganciju sa ukusom. Hotel nudi spoljni parking i garažu.

Pirin Golf Hotel & SPA se sastoji od 12 standardnih, 38 Superior, 12 Porodičnih, 4 Junior, 3 Superior i 2 Deluxe apartmana. Svaka soba ima panoramski pogled na okolnu prirodu, udoban krevet, luksuzno kupatilo sa TV-om i hidromasažnu kadu.

U Pirin Golf Hotel & SPA naći ćete tri restorana: Euro Kitchen, Taste of Asia i La Foret. Restoran Euro Kitchen nudi raznovrsnu jela serviranih na švedskom stolu za doručak i večeru i otvoren je za a-la-carte porudžbine.

Takođe možete uživate u atmosferi i piću u Let’s Baru i Lobbi baru.

Wellness centar – Pirin Golf Hotel & SPA 5*

Dekor Wellness centra je zadivljujući i kombinovan sa prirodnim materijalima stvara elegantnu i modernu atmosferu. Wellness centar površine 5.500 m2, podeljen na četiri dela termalnih i terapeutskih zona, svaka sa svojom recepcijom i karakteristikama.

Zatvoreni i otvoreni bazeni

Opustite se u srcu prirode dok upijate sunce. Sa šest otvorenih bazena i jednim zatvorenim, Pirin Golf & Countri Club je vrhunska destinacija za Wellness odmor i opuštanje u prirodi. Tokom zimskih meseci gosti mogu uživati u tri otvorena bazena sa mineralnom vodom i temperaturama iznad 38°C.

Termalna zona

Savladajte stres i detoksirajte svoje telo. Stimulišite svoje telo i dušu raznim hidro i termalnim tretmanima, kao i aromama terapijama. Područje se sastoji od različitih tipova prostorija (sauna) sa progresivno rastućim temperaturama, tuševima, ledom i fontanama.

Tretmani i masaže

Svet tihih zvukova, inspirativnih aroma i harmonije. Bilo da imate sat vremena ili ceo dan za klasičnu ili istočnjačku masažu, piling, hidromasažnu kadu, umirujuću negu lica ili opuštajući spa paket – uživaćete u luksuzu, udobnosti i profesionalnoj nezi.

VIP Spa

VIP Spa je pogodan za istinski wellness doživljaj. U posebno dizajniranim sobama možete pronaći sve što vam je potrebno od finske saune, parnog kupatila, đakuzija, tretmana i senzornih tuševa. Uživajte u čaši šampanjca i tretmanu sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima.

Sportska zona

Atmosfera u Pirin Golf & Countri Club-u doprinosi nezaboravnom iskustvu zaljubljenika u sport, profesionalnih sportista i ekipa bez starosne granice. Uživajte u zoni za skvoš, teretani, golf terenu, aerobiku, jogi i skijanju.

Luxury Chalets –
Pirin Golf & Country Club Bansko

Ako tražite kombinaciju između luksuza sa 5 zvezdica, privatnosti i prostora, Luxury Chalets će vam ponuditi upravo to. Ekskluzivne usluge kao što su konsijerž, lični kuvar i individualni časovi joge, učiniće vaš boravak nezaboravnim. Ove ekskluzivne planinske kolibe se nalaze duž golf terena u 9 okruga.

Apartmanski kompleks –
Pirin Golf & Country Club Bansko

Smešten u 5 okruga, svaki sa svojim identitetom, apartmanski kompleks pruža udobnost modernog života gde je svaki element pažljivo biran. Sa nizom opcija sa jednom, dve ili tri spavaće sobe, svaki objekat nudi potpuno opremljene kuhinje i balkone za život na otvorenom.

Gosti apartmanskog kompleksa Pirin Golf & Countri Club imaju sve što je potrebno za savršen boravak i pristup Wellness centru, sportskoj zoni, supermarketima, tematskim restoranima, barovima, igralištima i prelepoj prirodi.

Golf tereni –
Pirin Golf & Country Club Bansko

Sa dva golf terena svetske klase koja su rangirana među najboljima u kontinentalnoj Evropi, Pirin Golf & Countri Club ima sve što iskusni golfer može da poželi. Redovno je mesto održavanja međunarodnih turnira u golfu kao što su Otvoreno prvenstvo Makedonije za amatere – VAGR, Turkish Airlines, Volvo, AUBG, BDO.

Sa svojim dobro opremljenim objektima za vežbanje visoke tehnologije i vrhunskim prirodnim okruženjem — odmaralište je idealno mesto za trening za iskusne igrače, decu kao i za vaše prve korake u svetu golfa.

Ian Woosnam golf teren –
Pirin Golf & Country Club

Ponos kluba su izvanredna igrališta sa 18 rupa, koju je dizajnirao kapiten Rajder kupa. Teren vas vodi u avanturu kroz valoviti teren, dizajniran da izazove golfere svih nivoa. Sa 80 bunkera, planinskom vegetacijom, 4 jezera i rekom, staza je iskustvo kakvo nijedno drugo.

Pirin Golf & Country Club – Pirin Pine golf teren

Golf teren koji će staviti na test sposobnosti svih golfera. Staza se sastoji od 5 rupa, pozicioniranih u borovoj šumi. Jedan pogrešan udarac može dovesti do kraja vaše igre.

Znamo da će te poželeti da se vraćate ovde iznova i iznova!

https://piringolf.bg/?lang=en

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti