0
0 reviews

Plavi Hotel Plava Laguna 3*

Poreč, Hrvatska
od 31€ / Po noći

Smešten na nekoliko metara od čiste i prelepe plaže, hotel Plavi je kategorije 3 zvezdice i deo je porečkog Zelena Resorta.

Hotel Plavi je biciklistički hotel, što znači da ćete pronaći brojne usluge za bicikliste, od stanica za popravku i održavanje bicikala, do posebne garaže za bicikle, ali i piknik pakete koji se pripremaju za celodnevne biciklističke ture po Istri.

Sobe su uredne i udobne, većina ima balkon sa pogledom na zelenilo i ostrvce u daljini. Najlepše je kada je ceo hotel ispunjen zlatno-narandžastim svetlom zalaska sunca.

Bazen nudi brojne ležaljke za goste hotela. Čitava dužina obale odmarališta je prošarana barovima i restoranima, tako da ćete imati šta da radite uveče osim ako niste previše umorni tokom dana i samo želite da se opustite.

U hotelu Plavi Plava Laguna nalazi se 213 soba na ukupno 5 katova. Sve sobe su klimatizirane, opremljene kupatilom s tušem i fenom za kosu, besplatnim WiFi internetom, SAT TV-om i telefonom s direktnim biranjem.
Economy soba – jednokrevetna ili dvokrevetna soba, 12-16 m2, za 1-3 osobe
Classic soba – dvokrevetna soba i soba sa dodatnim krevetom i balkonom, 14-18 m2, za 1-3 osobe, unutrašnja strana, park strana ili morska strana
Classic soba sa francuskim krevetom i balkonom, dve sobe i dva kupatila, 29 m2, za 1-3 osobe, pogled more

Zabava je za nas ozbiljna stvar! Activities & Experience Team brine se da se provedete najbolje ikad i doživite nova i nezaboravna iskustva koja ćete prepričavati svima kad se vratite kući. Programi za decu: mini club (4-12 godina) u jutarnjim i popodnevnim terminima (kreativna radionica i razne igre, sport i sl.), i dečiji večernji sati. Programi za odrasle: uživo muzika, jutarnja gimnastika, aerobik u vodi, puno raznih sportskih aktivnosti: odbojka, fudbal, stoni tenis…

Uključeno u cenu: WiFi, animacija za decu i odrasle, ležaljke na bazenu (u ograničenim količinama), tematska ili gala večera jednom nedeljno, piće dobrodošlice, piće uz večeru. Parking je uz doplatu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Sadržaji u hotelu: restoran (buffet doručak od 07-10h, buffet večera od 18:30-21h) i bar, bazen, bankomat, sefovi na recepciji (uz doplatu), TV prostor u baru, prostor za odlaganje bicikli, suvenirnica, konferencijska dvorana-495 mesta.

www.plavalaguna.com/hr/hoteli/plavi/

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 09.04. - 13.05. 14.05. - 20.05. 21.05. - 03.06. 04.06. - 10.06. 11.06. - 17.06. 18.06. - 15.07. 16.07. - 12.08. 13.08. - 19.08. 20.08. - 26.08. 27.08. - 02.09. 03.09. - 09.09. 10.09. - 24.09.
1/2 Classic (balkon) Polupansion 31 40 45 49 52 63 71 63 55 50 40 36
1/2+1 Classic (balkon, pogled more) Polupansion 35 45 50 54 59 71 79 71 61 55 45 40

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• boravišna taksa,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za pun pansion iznosi 9 evra po osobi po danu.

POPUSTI
* Dete do 12 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju boravi besplatno (važi samo za sobu sa pogledom na more),
* Dete od 12-14 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju ima popust od 50% (važi samo za sobu sa pogledom na more),
* Dete do 7 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 50%,
* Dete od 7-14 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 30%,
* Treća osoba starija od 14 godina na pomoćnom ležaju ima popust od 20% (važi samo za sobu sa pogledom na more).

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se plaća 1 evro po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 7 noćenja.
• Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u hotelu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele