0
0 reviews

Porfi Beach Hotel 3*

Nikiti-Sitonija, Grčka
od 30€ / Po noći

Hotel Porfi Beach se nalazi na samoj plaži, nedaleko od gradića Nikiti (oko 3,5 km) i mesta Metamorfozis (oko 2,5 km). Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada, okružen bujnom, mediteranskom vegetacijom.

U okviru hotela recepcija, bankomat, sef (uz doplatu), restoran, à la carte restoran, bar, bar na plaži, bar kraj bazena, igralište za decu, mini klub (deca 4-12 god.), bilijar, TV sala, soba sa video igrama, uživo muzika, teniski teren (uz doplatu), odbojka na plaži, aerobik, joga, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrani kraj bazena (besplatno), ležaljke i suncobrani na plaži (uz doplatu), peškiri za plažu (20€/depozit), WIFI internet u zajedničkim prostorijama -uz doplatu.

Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo, SAT TV, frižider, fen za kosu, balkon ili terasu, telefon, komarnike.

Standardna soba Oko 22 m². Pogled na vrt hotela ili na maslinjake. Predviđene za 2 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta).

Superior soba Oko 24 m². Prostrane, sa pogledom na vrt. Kombinovane dnevno-spavaće sobe predviđene za 2-3 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa).

Superior family soba Oko 28 m². Prostrane, sa pogledom na vrt. Kombinovane dnevno-spavaće sobe predviđene za 2-4 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta i sofa).

Junior apartman Oko 40 m² sa pogledom na vrt. Kombinovane dnevno-spavaće sobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa). Kapacitet 2-3 osobe.

Porodični apartman Oko 47 m². Smešteni su na svakom uglu krila zgrade. Sastoje se od spavaće sobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta) i dnevne sobe (sofe), 2 kupatila i terasa sa pogledom na vrt i bazen. Predviđene za 2-4 osobe. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, moguća doplata za večeru (samoposluživanje, švedski sto).

Porfi Beach

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max osoba 12.05.-02.06. 03.06.-24.06. 25.06.-15.07. 16.07.-26.08. 27.08.-09.09. 10.09.-23.09. 24.09.-09.10.
Dvokrevetna promo soba 2 30 41 54 67 54 41 30
Dvokrevetna soba 2 32 44 58 71 58 44 32
Superior soba 2-3 37 49 66 87 66 49 37
3. osoba popust 30% 30% 30% 30% 30% 30% 30%
Dete do 11.99 godina besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
Superior porodična soba 2-4 43 65 82 104 82 65 43
Drugo dete od 2-11.99 godina popust 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Junior apartman 2-4 55 87 98 121 98 87 55
3. osoba besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
Dete do 11.99 godina besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
Porodični apartman 2-4 68 100 120 137 120 100 68
3. osoba besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
Dete do 11.99 godina besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuju uslugu noćenje sa doručkom.


U cenu je uključeno

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

  • Organizovan prevoz
  • Fakultativni izleti
  • Invidualni troškovi

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel ima obezbeđen besplatan privatan parking (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti