0
0 reviews

Porodični Apatmani Terme Topolšica 4*

Topolšica, Slovenija
od 99€ / Po noći

Na zelenoj padini, nedaleko od centralnog hotelskog kompleksa, leži idilično selo sa 27 moderno opremljenih porodičnih smeštajnih jedinica.

Energetski štedljive jedinice, izgrađene od ekološki prihvatljivih materijala, nude dva tipa smeštaja, i to:
– 2+2 porodični apartmani sa dva klasična i dva pomoćna ležaja (99 m²) i
– 5+1 porodični apartmani sa pet klasičnih i jednim pomoćnim ležajem (150 m²).

Novoizgrađeni, modernog stila i mirno okruženje u srcu prirode garancija su da ćete se tokom boravka u porodičnim apartmanima Terma Topolšica osećati kao kod kuće.

Porodični apartmani Terme Topolšica udaljeni su manje od 5 minuta hoda od hotela. Kako se nalaze na obroncima mirne šume, sa njih se pruža predivan pogled kojem se možete diviti sa terase ili balkona. Svi apartmani poseduju potpuno opremljenu kuhinju.

Svaki apartman ima terasu sa stolom i stolicama, balkon sa ležaljkama, telefon sa direktnim biranjem,  TV sa satelitskim kanalima, besplatan WI-Fi, besplatan pristup kablovskom internetu, alarm, sef, fen, mikrotalasnu, klimu, i podno grejanje. Parking je besplatan. Ulaz u bazene i saune je uključen u cenu smeštaja.

Termalni doživljaji su dostupni svakog dana u Termama Topolšica. Unutarnji i otvoreni vodeni prostori nude vam brojne užitke u lekovitoj termalnoj vodi, sunčevim zracima i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Kompleks zatvoreno-otvorenih bazena, koji obuhvata poluolimpijski bazen sa direktnim pristupom otvorenom delu bazena sa popločanom terasom i prekrasnim pogledom na park, radi tokom cele godine. Kompleks zatvoreno-spoljnih bazena uključuje i dečiji bazen, masažne tuševe, hidromasažne bazene i pravo rimsko kupatilo.

Priprema vode za kupanje prilagođena životnoj sredini i kupačima. Koristi se tehnologija za postizanje hemijske i mikrobiološke podobnosti vode. Svakodnevno se prati kvalitet vode ručnim i automatskim merenjima, kao i kontinuirano praćenje od strane Nacionalnog instituta za javno zdravlje. U 2017. godini počela je priprema vode za kupanje korišćenjem naprednije i ekološki prihvatljivije tehnologije za regulisanje pH termalne vode ugljen-dioksidom. Takođe deluje baktericidno i bakteriostatski. Na taj način pomaže hloru u dezinfekciji vode, pa se manje hlora troši. Voda je čistija nakon upotrebe ugljen-dioksida. Ugljen dioksid se takođe koristi u medicinske svrhe. Mineralna kupka sa CO2 poboljšava protok krvi kroz kapilare kože i prokrvljenost unutrašnjih organa, pomaže u zarastanju rana, omogućava bržu razmenu kiseonika i rezidualnog metabolizma, poboljšava imuni sistem, snižava krvni pritisak i rad srca, poboljšava izlučivanje vode, deluje antiinflamatorno i smanjuje osetljivost na hladnoću. Voda za kupanje u našim termalnim bazenima je jednostavna za upotrebu.

U sklopu bazena nalazi se i hotelski kompleks sauna (dve finske i jedna infracrvena sauna).

U Termama Topolšica imate na raspolaganju širok spektar masaža i tretmana. Da biste ojačali zdravlje prirodnim metodama, preporučujemo vam klasičniu masažu, terapeutske masaže će regenerisati vaše telo, a aromamasaže će vam pomoći da nakon opuštanja u prirodnim mirisima krenete u nove izazove. Možete se posavetovati o odgovarajućem tretmanu i prilagoditi ga vašim željama. Prirodni sastojci koje koriste nahraniće vaše telo, dok će vam prijatne arome pomoći da potpuno opustite telo i um. Ponudite sebi tretman celog tela ili tretman dela tela po vašem izboru.

Doručak na bazi švedskog stola, večera i ručak (uz doplatu) služe se u restoranu hotela Vesna. Jelovnici se sastoje od tradicionalnih specijaliteta, lokalnih kulinarskih specijaliteta i sezonskih jela.

https://www.terme-topolsica.si/en/accommodation/family-apartments/

CENOVNIK ZA 2023.

Tip smeštaja Usluga 03.01.-26.01.2023 12.02.-30.03.2023 05.11.-23.12.2023 31.03.-26.04.2023 02.05.-22.06.2023 01.10.-26.10.2023 23.06.-30.09.2023 27.01.-11.02.2023 27.04.-01.05.2023 27.10.-04.11.2023
Apartman 2+2 Najam 99 143 176
Apartman 5+1 Najam 132 165 220

* Cene su izražene u evrima, za noćenje po smeštajnoj jedinici.


U cenu je uključeno
• smeštaj na bazi najma,
• posteljina, peškiri i bademantili,
• Wi-Fi
• parking mesto

• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
boravišna taksa za odrasle 1.75 € po osobi dnevno, deca od 7 do 18 godina plaćaju 0.88 €  dnevno, a deca do 6 ne plaćaju taksu,
• kotizacija 2 € po osobi,
• osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Dolata za polupansion u hotelu Vesna iznosi 23€ po noći za odraslu osobu  i 12€ za decu od 7 do 13 godina

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti