0
0 reviews

Poseidon Hotel 3*

Jaz-Budva, Crna Gora
od 40€ / Po noći

Gosti hotela Poseidon u ovom skrovitom kutku pronalaze svoj dom na moru i svoj delić tišine, svoju porodičnu oazu za zasluženi odmor. A za one koji vole uzbudljiv provod u letnjim večerima, sasvim dovoljno su blizu gradska jezgra Budve, Tivta i Kotora sa svojim čarima, ali su i sasvim dovoljno daleko, kako bi ostatak odmora proveli daleko od gradske gužve i buke, u prelepoj prirodi. Darovita je bila priroda prema ovom delu crnogorske obale. U njenom skrivenom istočnom delu, pod samim brdom, zaklonjen od bure, u prirodnoj hladovini mediteranskog drveća čije lišće ima miris soli – udobno je smešten Hotel „Poseidon“.

Plaža Jaz je jedna od najlepših crnogorskih plaža. Sitni šljunak i mekani pesak, kao i prijatni ulazak u more, gde postepeno i bezbedno ulazite u dublje vode, opredeliće vas upravo za ovu plažu. Jedinstvenost hotela Poseidon je upravo njegova neverovatna lokacija, jer boraviti u tako neposrednoj blizini velikog plavetnila je čista privilegija. Vodeći svetski turistički vodič, Lonely Planet, proglasio je plažu Jaz najboljom evropskom plažom u 2015.

Superior sobe pružiće vam najveću udobnost i komfor. Enterijer je savremen, minimalistički, modernih linija i toplih, prirodnih boja. Terase su prostrane, sa pogledom na more i prirodu. Mogu biti sa 2,3 ili 4 kreveta.
Dvosobni Apartman omogućava najveći komfor za četiri ili pet osoba. Sastoji se od dvije dvokrevetne sobe, ili od jedne dvokrevetne i jedne trokrevetne sobe. Enterijer je modernih linija i toplih, prirodnih boja. Terase su prostrane, sa pogledom na more i prirodu.
Porodični studio Dvije međusobno povezane dvokrevetne sobe predstavljaju idealno rješene za porodice sa djecom. Udobnost i komfor su zagarantovani. Enterijer je modernih linija i toplih, prirodnih boja. Terase su prostrane, sa pogledom na more i prirodu.
Sve smeštajne jedinice imaju mini kuhinju sa frižiderom, moderno opremljeno kupatilo, sef, satelitsku LCD TV i WiFi.

Naš restoran je potpuno jedinstven, a to nije samo zbog bogate mediteranske i tradicionalne kuhinje. Gosti hotela Poseidon mogu odabrati noćenje sa doručkom i polupansion (doručak i večera). Doručak i večera su na bazi švedskog stola. À la carte – Bogat izbor jela u restoranu hotela Poseidon idealan je za sve koji uživaju u ukusima i mirisima Mediterana, ali i za one koji vole kontitenantalne specijalitete, spremljene po tradicionalnoj recepturi crnogorske kuhinje. Selekcija dobrih vina i drugih pića će dopuniti vaš doživljaj, bilo da ručate u hladovini, ili pak čekate smiraj dana i boje zalaska sunca po kojima je plaža Jaz poznata.

Na terasi hotela uživaćete u prirodnoj hladovini mediteranskog bilja koje negujemo godinama. Prostire se na više nivoa, tako da možete pronaći svoje idealno mesto i za kafu, osveženje kao i za ručak i za večeru. Šta god da odaberete, imaćete lep pogled na more a uz večeru svakako preporučujemo mesta koja pružaju najbolji pogled na nezaboravne zalaske sunca.

www.poseidon-jaz.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.06. - 10.06. 11.06. - 20.06. 21.06. - 30.06. 01.07 - 10.07. 11.07. - 25.08. 26.08. - 01.09. 02.09. - 10.09. 11.09. - 20.09. 21.09. - 01.10.
1/2 HB 47 52 63 71 85 71 63 52 47
1/3 HB 42 47 56 58 72 58 56 47 42
1/4 HB 40 47 53 57 69 57 53 47 40
APP 1/2 HB 42 50 58 65 76 65 58 50 42
Porodični studio APP HB 40 47 55 61 73 61 55 47 40

* Cene iz tabele su na bazi popupansiona po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna, 1/3 – trokrevetna, 1/4 –  četvorokrevetna soba, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• hotelska plaža sa ležaljkama i suncobranima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis,
* Deca od 3-4 godine u 1/3 i 1/4 sobama imaju popust 50%,
* Deca od 5-6 godina u 1/3 i 1/4 sobama imaju popust 30%,
* Deca od 7-12 godina u 1/3 i 1/4 sobama imaju popust 20%,
* Peta osoba u apartmanu ima popust od 50%
* Za uslugu noćenja sa doručkom cena se smanjuje za 7 evra po osobi po danu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele