0
0 reviews

Pozzo Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 26€ / Po noći

Hotel Pozzo je otvoren u avgustu 2018. godine i zvanično je kategorisan kao mini hotel sa četiri zvezdice. Raspolaže sa dvadeset dve smeštajne jedinice (dvadeset soba, jedan studio apartman i jedan porodični apartman).U sklopu objekta nalazi se recepcija, lobby bar i restoran. Obezbeđen je i besplatan parking u vidu garažnih parking mesta.
Hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji na samo 300 metara udaljenosti od mora i 1,5 km od Starog grada.
Predstavlja savršen spoj modernog dizajna i tradicionalne udobnosti . Privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. Ono što ga posebno ističe je ugodan ambijent, visok kvalitet smeštaja, raznolikost sadržaja i gastronomske ponude i vrhunska tehnološka opremljenost.
Recepcija hotela je na raspolaganju gostima 0-24h, a ljubazno i profesionalno osoblje je uvek raspoloženo za sve upite i govori tri strana jezika (engleski, italijanski i ruski).
Restoran hotela zadovoljiće ukus svakog gurmana. U prostranom prostoru gosti mogu da uživaju u jutarnjoj kafi i doručku na bazi švedskog stola. Večere se organizuju samo za grupne posete, na zahteve.
Doručak se služi od 07.30 do 10.30h. Restoran poseduje izlaz na terasu na kojoj možete uživati u romantičnim druženjima uz čašu kvalitetnog vina iz naše ponude.

hotelpozzo.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 31.05. 01.06. - 09.07. 10.07. - 24.08. 25.08. - 30.09.
1/2 Standard BB 26 35 40 37
1/2 Superior BB 32 37 43 40
1/2 Standard (pogled more) BB 35 41 46 43
1/2 Superior (pogled more) BB 37 43 49 46
Studio/APP BB 40 46 58 55
Superior APP (pogled more) BB 127 138 149 127

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi (Superior APP – najam), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za jednu osobu u 1/2 sobi je 50% (od 10.07. do 30.09.), za ostatak sezone doplata je 30%.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis,
* Deca od 2-5 godina na pomoćnom ležaju imaju popust 70%,
* Deca od 5-12 godina na pomoćnom ležaju imaju popust 50%,
* Deca preko 12 godina ili treća osoba na pomoćnom ležaju imaju popust od 10%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 13.30h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking poseduje 5 parking mesta (potrebna je rezervacija).

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 13.30h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele