0
0 reviews

Ramada Hotel & Suites 4*

Kranjska Gora, Slovenija
od 46€ / Po noći

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora sa svojim je prepoznatljivim savremenim izgledom jedan od slikovitijih arhitekturnih elemenata grada. Sa svojim prostranim sobama posebno će oduševiti goste koji žele miran i opuštajući odmor u vrhunskoj udobnosti.

Odmor u hotelu Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora vrijeme je kada nećete morati praviti kompromise. Hotel se nalazi u središtu mesta uz glavno šetalište, tako da ste uvek u središtu događanja. Odlično je polazište za šetnju gradom i za odlazak u planine, a istovremeno je udaljeno samo 100 metara od skijališta. Prostrane i profinjene sobe pružiće vam udobnost koju želite. U 110 udobnih soba ima dva ležaja kojima možemo dodati i pomoćne ležajeve. Sve sobe imaju TWC, kablovsku TV, telefon, bežični internet, mini bar, sef i kuhalo za vodu. Većina soba ima balkon.

Ramada Hotel & Suites Kranjska Gora smješten je u blizini ostalih objekata lanca Hit Alpinea Kranjska Gora (Hotel Kompas 4*, Ramada Resort 4*), tako da se možete brzo kretati među njima i uživati u različitim uslugama. Za wellness opuštanje postite Centar za opuštanje u hotelu Kompas ili Wellness Larix u Ramada Resortu. Očekuju vas bazeni, saune, kozmetičke usluge, masaže i još puno toga.

Na odmoru osim nege tela priuštite sebi i užitak za svoje nepce. Gastronomska ponuda je zaista raznolika. Vrhunski majstori kuvari u samouslužnom restoranu pripremaju delikatese svetskih kuhinja gdje ćete sigurno pronaći svoja omiljena jela. Po omiljene italijanske specijalitete uputite se u pizzeriju Napoli, a ljubitelji slatkog uživaće u restoranu poslastičarnici Prisank. Tamo vas očekuje najpoznatija torta Slatka Julija (čokoladna torta s pistaćijama koja ne sadrži brašno), zbog koje ćete se sigurno željeli vratiti. Možete birati između različitih torta: Špikov vrh, tiramisu, karamelni crème brûlée, panna cotta od cimeta s kruškom, savijača od jabuka, kremšnite i mnogih drugih. Osim deserta, priuštite si različite vrste kave, premium čajeve i vruće čokolade.

https://www.hit-alpinea.si/hr/smjestaj/ramada-hotel-and-suits-kranjska-gora/

  • Kekec – 200 m
  • Mojca 1 – 250 m
  • Rozle – 250 m

CENOVNIK ZA 2023.

Tip sobe 02.04.-18.05. 19.05.-06.07. 07.07.-22.08. 13.10.-23.11. 23.08.-12.07.
Minimum 2 noći Minimum 2 noći Minimum 3 noći Minimum 2 noći Minimum 2 noći
Dvokrevetna soba 46 55 69 46 55

* Cene su izražene u evrima po osobi za noći i odnose se na uslugu polupansiona.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI
• Boravišna taksa, prijava i osiguranje: odrasli 3 EUR po osobi dnevno, deca od 7 do 18 godina 1.50 EUR po osobi dnevno
• Doplata za dodatni obrok: 16 EUR osoba/dan, deca 6-12 godina 8 EUR, u jednom od hotela HIT Alpinea
• Doplata za jedno krevetnu sobu: 30 EUR/dan
• Viša kategorija sobe: 20 EUR/dan
• Na dodatnom ležaju u dvokrevetnoj sobi s dvoje odraslih:
– 1. dete do 6 godina bez ležaja boravi besplatno
– doplata za dodatni ležaj za dete do 6 godina je 20 EUR/dan
-2. dete 6-12. god.: -30% popusta
-za dečiji krevet: 8 EUR/dan
• Na osnovnom ležaju u dvokrevetnoj sobi s jednom odraslom osobom:
– deca do 6. godine borave besplatno, odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe
– deca 6-12. god.: -20% popusta

• 3. odrasla osoba u sobi -10%
• 30% popusta na ulaz u sauna centre Wellnessa Hit Alpinea (Sauna centar Kompas ili Aqua Larix)

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti