0
0 reviews

Rikli Balance Hotel 4*

Bled, Slovenija
od 71€ / Po noći

Hotel Rikli Balance se nalazi na brdu sa pogledom na Bledsko jezero.

Superior hotel sa četiri zvezdice ima 150 soba, uključujući 10 apartmana. Sve sobe su kompletno renovirane 2017. godine, dok su zajednički prostori renovirani 2018. U hotelu se nalazi Vellness centar Živa sa bazenskim kompleksom i saunama. Vellness centar Živa odlikuje se velikim izborom masaža, vellness tretmana sa alpskim prizvukom, kupki, nege lica renomiranih brendova kozmetike, kozmetičkih tretmana i drugih usluga. Preporučujemo da rezervišete unapred. Vellness centar je otvoren svakog dana od 8:00 do 21:00. Aperitiv bar upotpunjuje bogatstvo usluga u hotelu.

Hotelske sobe pričaju priče o kranjskoj pčeli, o tradicionalnim gorenjskim vezovima, srcima od medenog testa, omorici iz obližnje pokljuške ravnice i Arnoldu Rikliju, švajcarskom iscelitelju koji je u 19. veku osnovao prirodno lečilište na Bledu. Potražite domaća i tradicionalna jela u našim restoranima i posetite vellness centar za opuštajući alpski ili medeni tretman. Ako želite da maksimalno iskoristite blagotvorne efekte prirode i napunite baterije, Hotel Rikli Balance je savršen za vas!

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.11. - 22.12. 01.07. - 07.07. 04.09. - 31.10. 23.12. - 29.12. 08.07. - 03.09. 30.12. - 31.12.
Double Room (2 + 1 dete) Noćenje sa doručkom 71 86 100
Double Room (2 + 1 dete) Polupansion 79 111 125
Double Room (2 + 1 dete) pogled na jezero Noćenje sa doručkom 89 107 125
Double Room (2 + 1 dete) pogled na jezero Polupansion 114 132 150
Double Room 1/1 Noćenje sa doručkom 125 152 178
Double Room 1/1 Polupansion 150 177 203
Double Room pogled na jezero 1/1 Noćenje sa doručkom 149 179 210
Double Room pogled na jezero 1/1 Polupansion 174 204 235
Two Bedrom Family Suite (4 + 1 dete) Noćenje sa doručkom 71 85 100
Two Bedrom Family Suite (4 + 1 dete) Polupansion 96 110 115
Two Bedrom Family Suite (4 + 1 dete) sa pogledom na jezero Noćenje sa doručkom 80 96 112
Two Bedrom Family Suite (4 + 1 dete) sa pogledom na jezero Polupansion 105 121 127
Premium Suite (2 + 2 dece) sa pogledom na jezero Noćenje sa doručkom 125 152 178
Premium Suite (2 + 2 dece) sa pogledom na jezero Polupansion 150 177 203

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona i noćenja sa doručkom po osobi, po danu, u evrima.


U cenu je uključeno
• Smeštaj u hotelu na bazi usluge polupansiona i noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto, večera-švedski)
• korišćenje hotelskog bazenskog kompleksa Živa sa toboganom i dečijim bazenom
• popuste na ulaz u Svet Sauna u wellness centru Živa u hotelu Rikli Balance
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• Boravišna taksa (plaćanje na recepciji hotela): odrasli – 3.13 € po osobi dnevno, deca 7 do 18 godina – 1.57 € po osobi dnevno, prijavišna taksa (plaćanje na recepciji hotela)
• 1 € po osobi za ceo period boravka, deca do 7 godina ne plaćaju boravišne i prijavišne takse
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


Minimalni period boravka 2 noćenja

DOPLATE
• Doplata za večeru u glavnom hotelskom restoranu po osobi dnevno: odrasli – 26 €, deca 6-12 godina – 15 €, deca do 6 godina ne plaćaju (važi za 2021.godinu)
• Dečiji krevetac (za decu do 2 godine) – 7 € dnevno

POPUSTI
•Jedno dete do 6 godina u sobi sa 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju – besplatno
•Jedno dete 6-12 godina u sobi sa 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju – 50% popusta

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti